sonrası peki? bana evet diyebilirmisin bu araç sorunsuzdu ? yada şöyle söyliyim giden bi araç neden boşaltılır bunun cevabını verirmisin? ya sorunludur yada ters giden birşeyler vardır kanka o speclerdeki bi 106 dan fazla performans beklemiceksin ömrü en fazla 2 bilemedin 3 yarıştır sonra dökülmeye başlar![]()
butun 54 lulerı gorduk gokı haklı hepsı ya 1 ya 2 yarıs yurudu sokuldu. ahaha 54 lu gecmıslıgımde var ızmıtte![]()
valla araçlarda egz.ler var günlükte kullanılıyorlar öyle yarıstan yarısa cıkan araçlar değil. Hatta erken ustanın aracıyla az malzeme almaya gitmemişimdir.
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
2 defa denedık brııncısınde metın abının araba arızalıydı o denemede dedıgım gıbı fark 5 boy vardı aracın arızası duzeldı tekrar yuruduk bu seferde aradakı fark 2 boya dustu 2 de sıkıyoruz 2 ve 3 te arka tamponumda 4 cekıyroz ben arayı acıyorum yanı sole solıyım en ufak bır hatada onume cıkar m3 ıle denedıgımızde evet metın abı tek kısıydı ben ve m3 ıkıser kısıydık bu seferde 4 sonun kadar kafa kafaya m3 kafa cıkarıyoo 5 cekıyoruz ben gecıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)