mustafa elinize sağlık kardeşim jdm d team olarak hakkını verdiniz yine başarılarınızın devamını dilerim.
Printable View
mustafa elinize sağlık kardeşim jdm d team olarak hakkını verdiniz yine başarılarınızın devamını dilerim.
harika bi gündür gelen herkese çok teşekkürler... bi dahakine daha iyi hazırlanıcaz inşallah..
bu arada amele olduk yani cidden :D
Güzel bir gün oldu...
Organizatörlere...
Katılımcılara..
Seyircilere..
ve Ankara Tayfasına ayrı ayrı teşekkürler..
yaklaşık 1200 fotoğraf var :D
En kısa zamanda paylaşırım.
JDM Work's ailesine Helal olsun, Herkesin harcı değildir böyle bir organizasyon yapmak..
@Muffy Helal kanka olmuşun sen :) maşallah..
guzel bı gundüü.. emegı gecen herkezı kutluyorumm boyle bı organızasyon yaptıkları ıcın herkeze tessekkurlerr
bocek disinda neler oldu kac araba geldi yokmu detaylar :)
drıftcı olarak sanırım totalde 7 8 arac vardı.
beyler bu forumdayeter geyik meyik sıkıldım sızın silinmiş msglarınızı ucaklaştırmaktaN burası MSN değil cılkını çıkardığınızda banlanıcaksınız !
emeği geçen herkezin eline sağlık, türkiyede ilk defa yapılmasına rağmen çok başarılı ve profosyonelceydi. devamının gelmesi ve ilerde yer almak dileği ile.
guzel bır gundu. jdmworks ellerınıze saglık.. ayrıca drıft taxım murtı apacıme ayrıca tesekkuler. amele yanıgımı hemen yakındakı bahcesehır havuzda duzellttım ben :D resımlerı beklıyoruz :D
Bolca fotoğraf ve video görmek istiyoruz. Bu arada bu organizasyonları ayda 1 gibi bir düzene soksanız süper olur. :)
çok güzel gündü musti ellerinize sağlık organizasyon gayet başaralı oldu bence.herkes mükemmeldi ama muvaffak cidden bu işi kıvırmış çok hoşuma gitti gidişi burdan tekrar tebrik ederim kardeşimi.devamındaki organizasyonlara katılabilmek umuduyla
(ben gazımı atamadım Ankara'ya döner dönmez gece bi rolling ayarladık sakoyla bi gazladık :D:D)
ÖNEMLİ HERKES OKUSUN!
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=32079
herkes superdı arkadaslar herkese tesekkurler
Organizasyona gelince 10dk anca durabildik, sıcak bunaltıcıydı.
Seyirci bölümü falan diye acıklama yapıldıgında tribün tarzı birsey olacak sanmıstık ama 4 tane bayrak branda tarzı sey dısında birsey göremedik.
E36lar her zamanki gibi cok iyiydi, sıcak ve kene dısında güzel bir organizasyondu.
Umarım bundan sonraki organizasyonlar aksam serinliginde ve seyirciye ait bir tribünle olur :)
toprağın seni ararken bi baktım mehmetle gidiyosunuz :(
güzel bi organizasyondu başarılarınızın devamını dilerim :)
mavi 3.28 - taxi - mustafa yine en iyilerdi bence :)
aşırı sıcaktan bizde 10 dk kalabildik.Şapka olmasa yanmışız :)
çekilişe kadar kaldım elimdeki bilete çıktı kura yanımda getirdiğim kuzenimi bindirdim mavi 3,28e arabadan inince hoca nefes almak imkansız adrenalin patlıyor resmen dedi böcekler dışında herşey çok güzeldi ilk olduğundan dolayı eleştri yapmayacağım daha iyileri olacağı kesin :)
ilk kez olmasına rağmen showlar güzeldi. Ancak hava cok sıcaktı oraları ağaçlandırmak lazım :)). Yapılan organizasyon ve sponsor sayısı artıkça daha güzel organizasyonlar ortaya cıkacak diye düşünüyorum. Devam....