onur niyetimiz öyle idi ama ters giden durumlar oldu mascora sıfır motor yapıyorum parçaları beklioruz.inşallah 19 unda dikilecez karşılarına al sana Ankara ekibi die.:D
Printable View
rb20 esixler nerde yahu inline-6 sesi dinleseydik?
Bu arada çekilişte hangi numara cıktı taxi için ?
409 bizim bilete çıktı ama biz fazla kalmadık çok sıcaktı çekilir çile değildi :) Orda bulunan Absinthe' e dedim o bindi.
organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler aşıra sıcak dolayısıyla ce 1 saat uykuyla geldiğim için anca 1 saat durabildim:(
belkı yıl sonu kapanısını sıcaktan sıkayet edılmeyen serın bır mevsımde yaparız ;)
ozaman belkı Ankara arabaları ve Antalya arabaları da hazır olur.
drift taxi ye binmek isteyenler icin en yakın tarih 19 Temmuz 'da İzmit korfez Pistinde gerceklesecek organizasyondur ;)
keşke ist. dışındaki arabalar hazır olmuş olsalardı,daha keyifli olacaktı
bence cok güzel bi gündü, olumsuz eleştiren arkadaşlar tabiiki olacak ama bu adamlar havayı soğutamazlar ve böceklere kışt diyemezler.. ne yazıkki memlekete bu sporu icre edecek fazla bi alternatif yer yok
ama sonuçta , JDmworks , HI organizasyon başta olmak üzere , lögel ve mobil'in de sponsorlukları bence iyidi, ben sabah 10da gittim akşam 5de çıktım , evet sıcaktı ama bi o kadarda eğlenceliydi..
emeği geçen herkese cok cok tesekkürler