12 de başlıyor arkadaşlar :)
Printable View
12 de başlıyor arkadaşlar :)
Drift Taxi ücretli Normal izleyici için ücretsiz diye biliyorum.
normal izleyici 5ytl diye biliyorum.. galiba bizde arabayla gelmek zorunda kalıcaz :D
5 lira gayet mantıklı ve makul hatta bedava bence böyle birgün için.
Bu tarz organizasyonların yurtdışındaki ücretleri ile karşılaştırıldığında :)
5 lira hiçbirşey arkadaşlar.. drift taxi ne ben biraz fransız kaldım??arabanın içine mi biniyorsunuz??
bende gelıcem ama:D nasıl gelecegımı bılmıyorum yardımda edersenız super olur :D
Alıntı:
ATATÜRK OLiMPiYAT STADI iSTANBUL AVRUPA YAKASINDA YER ALMAKTADIR.
FATiH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜNDEN DEVAM EDiLEN TEM OTO YOLU ÜZERiNDE , iKiTELLi HAVA ALANi CIKISINDAN SONRAKi iLK GiRiS OLiMPiYAT STADi YOLUDUR.
BU SAPAKTAN GiRDiKTEN SONRA CiKiLAN YAN YOLDAN DEVAM EDEREK STADiN "VIP" GiRiSiNDEN GiRiLMESi DURUMUNDA DiREK OLARAK ORGANiZASYON ALANiNA CIKILACAKTIR.
ORGANiZASYON GÜNÜ BELiRLENMiS OLAN NOKTALARDAN STADA OTOBÜS SEFERLERi DÜZENLENECEKTiR.
On karakter :D
anadolu yakasından yokmu giden beraber gidilse
5 TL önemli bir meblağ degil ama bunun ilan edilmesi gerekmezmi?
Tamam oraya gelen herkes bunu cıkarıp verir ama bunun tanıtım yapılırken, arac giris bedeli yazılırken seyirci icin de su tutar denmesi gerekmezmi?
Ben ilk sayfada o tarz bir ibare görmedim, tanıtımda seyirci icin bir meblağ söylenmeyip orada para istenmesi biraz garip olur.
Sponsorları olan bir organizasyonda seyirciden talep edilen bu tutarın da mantıklı bir acıklaması olur diye düsünüyorum.
YARIN :D
12345678910 karakter.
ücretli mi ? hala net bir bilgi verilmemiş, yetkili arkadaşlar bi bilgilendirme yapsa iyi olacak, bir kişi "sanırım" demiş herkes de 5 TL ye takılmış :) tamam 5 TL bişi değil ama güvenilir kaynaktan bilsek daha iyi olur :)