GTR07,
Yol biraz dönüp dolasıp gittigi icin taksi biraz fazla yazabilir.
Korsan taksiler uyguna gider o mesafeye...
Bi hafta gecsin, biz de gidecek olursak havaalanından alırız seni![]()
GTR07,
Yol biraz dönüp dolasıp gittigi icin taksi biraz fazla yazabilir.
Korsan taksiler uyguna gider o mesafeye...
Bi hafta gecsin, biz de gidecek olursak havaalanından alırız seni![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Antalyadan hemşerim geliyor yardım edin. Ben o gün sabah çok erken saatte orda olacağım için yardımcı olamıyorum yoksa gider alırdım...
Bu arada antalyadan eyvaz geliyor ve bildiğim kadarı ile bi grup olarak... onlara katıl istersen ama uçak en rahatı sende haklısın
maddi imkansızlıklar olsada antalyalılar türkiyenin heryerine gitmeye çalışırlar maşallah yeterki organizasyon olsun
Bugün stada gittik tekrar son düzenlemeleri ve güvenlik detaylarını konuştuk.
Seyirci alanı o kadar güzel olacak ki , bir daha olsun diye bekleyeceksiniz
Yanınızda mutlaka pilaj havlusu yada altınıza serecek bir örtü getirin.Çünkü pisti yukarıdan gören çim tribünden izleyeceksiniz.Şemsiyeleride ayarlıyoruz ki gölgede rahat şekilde izleyebilin.
Bu arada bugün google earth den planları yaparken eski antrenman alanınında iz bıraktığımızı gördüm.Ve nasıl olduysa güncel haritada bu iz var.Bizim çok hoşumuza gitti , belki görmek istersiniz diye ekliyorum buraya da :
![]()
Drift Fest için fotoğrafçı alımı yapılacaktır arkadaşlar.Günün official fotoğrafçısı olmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçsinler lütfen.Kendilerine yaka kartı verilecek ve bu sayede diğerlerinin giremediği bir çok alana girebilecekler.
Tek şart gün sonunda çekilen tüm fotoğrafların bize verilmesidir.Toplam fotoğrafçı sayısı 5 dir.Şu anda 2 si dolmuştur.
![]()
Mustafa,
Kaç gibi başlayacak oku oku herhangi bir saat ibaresi bulamadım![]()
Bide küçük flyer tarzı bişeyler varsa ben otelde misafirlere verebilirim.Poster asamam ama küçük elden dağıtılacak bişeyler varsa elimden geleni yaparım.
Koray
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Organizasyon saat 12 de başlayacak.
Yazmayı unutmuşuz valla![]()
Flyer yok abi , bir tek afiş varEve as ? Hehehe saolasın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)