hem ayrıca onun pilotajını sen yorumlayamazsın oyle 2 -3 kupanın resmini koyarak ezikligini gösterme, verilen emeğe saygı duymasını bil
hem ayrıca onun pilotajını sen yorumlayamazsın oyle 2 -3 kupanın resmini koyarak ezikligini gösterme, verilen emeğe saygı duymasını bil
bak senn
verilen emeğe saygı gösterilmedimi ? araç cok iyiş modlanmıs ama pilot emek harcayıp karsılıgını veremiyor bende bunu dile getirmişim.. elestirilere kapalı kalmayın..
corollalı o yazıdan önce ne yazmıs oku ondan sonra yorum yap aslan.. ugrasamam sizinle.. son olarak Alayına değil Tümenine giderr..
gel o ozaman izmire bidahaki yarışa o tümen seni.... bekliyo ama lafta kalmasın KOÇ
aynen
ben son olarak sunu diyorum yine.. sahinin içinden ucup gitmesi lazım o corollanın.. para harcanmın emek verilmiş bi aracı düzgün pilotajla yürütüp 1. yapmak yakısır..
Allah herkeze bol bar basmalı günler nasip etsin Amin..
Hem alayına gider diyosun hemde kalkmak için araç beğenmiyorsun bu nasıl alayına gider oluyor anlamadım ben. bak kardeş bende araç baya var liste yapayım sen aralarında beğen bitanesini deneyelim senlen
1- 1.6 vtec atmosferik
2- 1.5 civic turbo
3- Crv jeep K20a motor var
4- 2001 caddy 1.9d 64 beygir
5- alfa 146
6- alfa 156
7- geri kalan tüm izmirdeki araçlar
alayıda burda tümenide taburuda kol ordusuda hangisini istersen
arkadaşım burda boşuna hiç uydurma ben kimseden kaçmam beni kimse çağırmadı denemek için ayrıyetten sen 3 sene öncesinden bahsediosun benim corsa en 3 sene önce pert oldu o zaman senin 131 fln yoktu ben hiç hatırlamıyorum öle bişi oldunu burda boşuna klavye kahramanlığı yapma beni tanıyan tanır ben kimseye mazeret uydurmadım hayatım boyunca ama senin açtın konuları cvp vermedin konularıda gördük burda herkes biliyo kimin ne olduğunu
kim hangi arabasıyla kime kafa tutuyorsa piste çıksın görüşülsün herşey....klawyede racon kesmek çocukça....geldiysen izmire kadar ,e laf da atmak istemişsin ya hani ewlath ,,belli
....e niye bekledin ,ewine dönüp klawye başına geçmeyi haa?
komik......ayıp ayıp...derler ya eşşek kadarsınız yakışmıyor
...yakışmıyor beyler....istanbulmuş izmirmiş ...bu işler bööyle yürümüyor.....hadi bakalım.hayırlısı neyse 22 ekim.oynarsınız pistte.herşey belli olur...
....hahaaa
güldüm
Sakin olun arkada$lar yine herkes hodri meydan yapmı$. Gerek yok böyle gerginliklere. Ya msnden devam edin yada daha fazla konuyu saptırmayın lütfen.
klavye kahramanlığı yapan arkadaşları msn de ağarlamaktan zevk duyarız görkem burayı kirletmiyelim ok çok sorunu olan msn e gelsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)