az önce plazaya Komosk yetkilileri geldi. yarış hakkında kitapçık bırakmışlar. konuşma fırsatı bulamadım ama profesyonel bi organizasyona benziyor.İnsallah öyle olur...
Printable View
az önce plazaya Komosk yetkilileri geldi. yarış hakkında kitapçık bırakmışlar. konuşma fırsatı bulamadım ama profesyonel bi organizasyona benziyor.İnsallah öyle olur...
kurallarıda buraya yazarsanız ii olucak geçen sefer tulum bile istendi kimseden çıkmadı :D
Ankara hipodromdakileri söker götürürüz :)
ben katılım parası verıp arabayı ıcerı sokup yarısmadan golgede oturmayı dusunuyorum...
yada bunun yerıne ewde nefes tutarak kuresel ısınmanın onune gecmeye calısmam daha eglencelı ve faydalı olacaktır...
inşallah ordayız busefer dereceiçin
Hadi Hayırlısı... Techizat tam gitmek lazım güneş sakat...
Benimmi kafam çok karışık yoksa bu sitedeki fotoğraf Autodrom un eski zamanlarından mı ?
http://www.komosk.org.tr/images/imperiaflex_0_0_0.jpg
akşam mı yapılsın demek istiyosun bugracım
gece yapılsın :D
haber dedinde benle röportaj yaptılar o gün gelen soru şuydu dünyada 2. sırada deniliyolar pist için bunu biliyormuydunuz dedi yok dedim ilk defa sizden duydum :D
bomba habermiş hemde. :) tribünü olmayan olarak mı kast etmişler acaba? öyleyse birincisi nerede onu da çok merak ettim :D
gidecek arkadaşlara tavsiyem sandalye, güneş kremi, büyük şemsiye, mini buzdolabı içinde bol miktarda su kola, yiyecek getirmeyebilirsiniz köfteciler var biraz kuyruk olauyor ama olsun.
sen alıştın konya yollarına gel abim bekleriz