az önce plazaya Komosk yetkilileri geldi. yarış hakkında kitapçık bırakmışlar. konuşma fırsatı bulamadım ama profesyonel bi organizasyona benziyor.İnsallah öyle olur...
az önce plazaya Komosk yetkilileri geldi. yarış hakkında kitapçık bırakmışlar. konuşma fırsatı bulamadım ama profesyonel bi organizasyona benziyor.İnsallah öyle olur...
kurallarıda buraya yazarsanız ii olucak geçen sefer tulum bile istendi kimseden çıkmadı![]()
鉄の男 (ironman)
[SIGPIC][/SIGPIC]
私は車を買いたいとミラーで迷子に
Ankara hipodromdakileri söker götürürüz![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
ben katılım parası verıp arabayı ıcerı sokup yarısmadan golgede oturmayı dusunuyorum...
yada bunun yerıne ewde nefes tutarak kuresel ısınmanın onune gecmeye calısmam daha eglencelı ve faydalı olacaktır...
inşallah ordayız busefer dereceiçin
Benimmi kafam çok karışık yoksa bu sitedeki fotoğraf Autodrom un eski zamanlarından mı ?
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
haber dedinde benle röportaj yaptılar o gün gelen soru şuydu dünyada 2. sırada deniliyolar pist için bunu biliyormuydunuz dedi yok dedim ilk defa sizden duydum![]()
鉄の男 (ironman)
[SIGPIC][/SIGPIC]
私は車を買いたいとミラーで迷子に
bomba habermiş hemde.tribünü olmayan olarak mı kast etmişler acaba? öyleyse birincisi nerede onu da çok merak ettim
![]()
gidecek arkadaşlara tavsiyem sandalye, güneş kremi, büyük şemsiye, mini buzdolabı içinde bol miktarda su kola, yiyecek getirmeyebilirsiniz köfteciler var biraz kuyruk olauyor ama olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)