şefim en önemlisi sandalye ve şemsiye onları da yanınıza alın bence :). pazar günü konya'da hava sıcaklıgı 34 dereceymiş.
Printable View
3G çıktı naklen toplaşsakda biyerden izlesek ist te
toplam 18 tane araç gelmiş. 8 tane şahin vardı.1 evo 1 m5 hatırladğım bunlar. uzak şehirlerden iyiki gelmemişsinz. bende yarım saat durdum siding i izledm geldm. Organizasyon berbat gene.
edit:fotoğrafları yüklüyorum şimdi.
http://www.handcellphone.com/archive...cellular-phone
ahanda kamera..Motorluymuş bide..takarız içine benim data hattını ((: giden biri koyar bi köşeye :D
az katılım oldu ama guzel bı yarıs oldu clıocu brutal galıba abım cok guzel gıdıodu arabası ama sanzımanda sorun oldugundan derece alamadı
nazmi başkan ne yaptı resimlerini gördüm ordaymış.
hani çok katılım vardı?
katılım azdı fakat güzeldi. çok hızlı yaptılar yarışı :)
Dereceler nedir?
Bizde Baturalp'in (brutal) Clio rs ile gittik.Organizasyon kötüydü diyemiyeceğim birazda insanlarımızın anlayışlı olması gerekiyor.Start'lar gayet güzel verildi fakat fotoseldeki hadise hala çözülmüş değil.Yeşil yandığı anda süre başlıyor.
Katılım oldukça azdı biri atmo 8 adet şahin vardı,
Sınıflar 14-15-16 ve üzeri olarak belirlendi..
En hızlı sınıfta(6) Adanalı Evo 13.900 gibi rakam yapıp m5'i geçerek birinci oldu
Yine o sınıfta wrx üçüncü oldu,Civic Ek turbo 4.oldu (belki karıştırdım 3ve4 ü)
Sınıf 5 te E30 Nzm 1.geldi,2.Ferros E30(nos) ikinci oldu,Baturalp Clio rs ile üçüncü oldu
bu sınıfın en iyi derecesini Yılmazın şöförlüğünde Nzm 15.010 ile yaptı.Clio rs in en iyi derecesi 15,350 idi..
Diğer Sınıflar,Şahin'lerini birinciliğinde bitti..Resim ve videolar var onlarıda bilahare atarım..
NZM yı tebrık ederızz
şeytanın bacagını kırdı sonunda :)
biliyoduk katılımın az olacağını masraflara değmezmiş
gün nazminin günüdür yıllardır hayalini kurduğu bir ödülü aldı hemde birincilikle onun adına ben çok sevindim başarısının devamını dilerim
Geçen sefer organizasyon bitene kadar dayanmıştım.
Fakat bu sefer 15 dk dayanabildim.
Konya kendi kendini bitiriyor...
Yarışta dereceye giren arkadaşları kutlarım... Malesef seyirci olarak çok kötü bir gündü... şehir dışından gelen arkadaşlar adına üzüldüm gerçekten... inşallah en kısa zamanda tribün yapılır... tribün yapılmadan yarışların yapılması çok saçma bence....
Batu tebrikler kardeşim. Slicklerin iş yapmasına çok sevindim.
Kadir üstat bu derecede senin de parmağın var bence :D Ne yaptın Batuya gerekli taktikleri yol boyunca vermişsindir kesin :D