User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
149 sonuçtan 134 ile 149 arası

Konu: KOMOSK 1. Mahalli Oto-Drag Yarışı 16 Ağustos

ahmetbozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim saol prof manada daha yeni yeni bişeyler yapmaya başladık lastikleri ozaman taksaydık ozmaanda 1.ci olurduk ama herşey ani olmuştu artık prof manada kovalayacaz bu işe gönul verdik emek verdik katılım gösteren göstermeyen herkese teşekkürler burdan vtec hasan kardeşimide canı gönulden tebrik ederim adam iyi bi sıralama yaparak bizim sınıf a girdi ama onu ben eledim böle olsun istemezdim hayırlısı olsun ama aracı maşaallah çok dolu guzel tebrikler
    nazmi kardeşim öncelıkle tebrık ederım ıyı bir yarış çıkardın ancak bizim vtec tutunamadıgından dolayı iyi bir derece alamadı tutunsaydı güzel bir derece yapardık...
    inşallah bundan sonraki yarışlarda iyi dereceler çıkartacağız

34 NZM 88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06 pk 654 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nazmi kardeşim öncelıkle tebrık ederım ıyı bir yarış çıkardın ancak bizim vtec tutunamadıgından dolayı iyi bir derece alamadı tutunsaydı güzel bir derece yapardık...
    inşallah bundan sonraki yarışlarda iyi dereceler çıkartacağız
    SAOL ABİ TEŞEKKÜRLER.aynı sıkıntı gerçekten herkesde vardı normalde o pisti kolalamasalar sarmadan daha ii kaldırabilirdik herkes derecesini ii yapabilirdi.ordaki ortam arkadaşlık gerçekten guzel konyaya gelip etli ekmek yemegi düğün pilavı etli pilav ayran on numero k.i.b abi a.e.ol
    DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dereceye girenleri tebrik ederim.Nzm nin derece almasını ilk yarışda bekliyordum kısmet bu yarışa olmuş.Hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hs06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dereceye girenleri tebrik ederim.Nzm nin derece almasını ilk yarışda bekliyordum kısmet bu yarışa olmuş.Hayırlı olsun
    saol kardeşim allah razı olsun ilk yarışta siliks lastiğimiz yoktu elenmiştik orda herkesten istedik kimse vermemişti. şimdi ise lastiklerimizi taktık ayarımızı yaptık derecemizi aldık mutluyuz geçenki yarışın birincisinin derecesini yakaladık 14.9

by_krc
    Misafir
    emegi geçen herkeze tşkler güzel bir yarış oldu

nazmi kardeş tebrik ediyorum maşaallah çok iyi bir yarış çıkardın
    başarıların devamı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_krc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emegi geçen herkeze tşkler güzel bir yarış oldu

nazmi kardeş tebrik ediyorum maşaallah çok iyi bir yarış çıkardın
    başarıların devamı...
    saol kardeşim teşekkür ederim

Ezgice
    Misafir
    fotograf yokmu ?

Dr.Ecu Chiptuning vtechasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim saol prof manada daha yeni yeni bişeyler yapmaya başladık lastikleri ozaman taksaydık ozmaanda 1.ci olurduk ama herşey ani olmuştu artık prof manada kovalayacaz bu işe gönul verdik emek verdik katılım gösteren göstermeyen herkese teşekkürler burdan vtec hasan kardeşimide canı gönulden tebrik ederim adam iyi bi sıralama yaparak bizim sınıf a girdi ama onu ben eledim böle olsun istemezdim hayırlısı olsun ama aracı maşaallah çok dolu guzel tebrikler

eyvallah nazmi saolasın tebrik ediyorum seni arkadaşlar keşke cumartesi pisti açsalardı deneme imkanımız olsaydı.arabaya s300 taktım çok güzelde bi ayar yaptım ama pazar gün 3.viteste bile boşa çevirdim senide tebrik ediyorum hayatımda gördüğüm en ii giden e30 325ten biri seninki maşallah

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ezgice
    Misafir
    teşekkürler selman ilkindeki atmosfer olur zannettim gitmemiştim keşke gelseydim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtechasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah nazmi saolasın tebrik ediyorum seni arkadaşlar keşke cumartesi pisti açsalardı deneme imkanımız olsaydı.arabaya s300 taktım çok güzelde bi ayar yaptım ama pazar gün 3.viteste bile boşa çevirdim senide tebrik ediyorum hayatımda gördüğüm en ii giden e30 325ten biri seninki maşallah
    eyvallah kardeşim saol allah razı olsun en kısa zamanda görüşelim ok

KonyaTuning
    Misafir
    Tebrikler nzm günün favori aracı oldun, katılım azdı ama yine de güzel bir gün oldu, tribün sorunu çözüldüğü zaman fevkalade draglar olacağını düşünüyorum.

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saol kardeşim teşekkürler.neden oraya geldigimde enkada tanışmak istemedin benle o kadar yol geldik bu arada 06 an 240 hafife alınacak bi araba deil ayrıca o benim ekür

anıl bizimde arkadaşımız sayılır..vlla böyle söyledin şimdi içimde bi burukluk oldu keşke ben senin konyadan geldıgını başt anlyamadım tam o arada bindik çok sıkılmıştık giderken söylendi ondan sonra bnde heeeee tamam tamam moduna girdim yanımdada tech ten bı suru insan vardı kşke tanışsaydık yanlış yaptık inş bidahaki sefere...araca sorunsuz yuruyusler dilerim ekzantrk sesi harika
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birkac postu okudum sadece ama seyirci icin yer olmamasi ve olcumun cok saglikli olmamasi bunca basarinin yaninda devede kulak bence ve zamanlada hallolur nasil olsa bu kadarini yapan onlarida yapar yavas yavas

Sonunda TRde solusyon dokulen tutunma saglayan zaman olcen guvenlikli bir pist var

ayrica dikkatimi ceken bir ayrinti komosk.org.tr de hemen guncellenmis resimler sureler eklenmis buda cok guzel

adanadan o gun katilan evonun videosunu bana ulastirdilar duzenleyip upload ettim izlemek isteyen arkadaslar icin

http://videos.streetfire.net/video/K...-en_702424.htm

BMW_TEAM
    Misafir
    nazmi abi tebrik ederim güzel bi yarış çıkardın helal olsun 1 den 2 yi geçtiği zaman nasıl oynuyo ya hasta oldum

BMW_TEAM
    Misafir
    bizim konyadaki drag pistinde tribün sıkıntısı belediyeden kaynaklanıyor sanırım önceden drag pisti konyabüyük şehir belediyesindeydi sonra konya motor sporları koluna geçti süleyman küçükdogru ol abimiz bakıyor inş. en kısa zamanda bi trübün işi çözülecektir ancak katılımda da düşme yok trübün başlıca sıkıntı ama gelen baya kişi var DRAG YARIŞINDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)