SAOL ABİ TEŞEKKÜRLER.aynı sıkıntı gerçekten herkesde vardı normalde o pisti kolalamasalar sarmadan daha ii kaldırabilirdik herkes derecesini ii yapabilirdi.ordaki ortam arkadaşlık gerçekten guzel konyaya gelip etli ekmek yemegi düğün pilavı etli pilav ayran on numerok.i.b abi a.e.ol
DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88
Dereceye girenleri tebrik ederim.Nzm nin derece almasını ilk yarışda bekliyordum kısmet bu yarışa olmuş.Hayırlı olsun![]()
emegi geçen herkeze tşkler güzel bir yarış oldu
nazmi kardeş tebrik ediyorum maşaallah çok iyi bir yarış çıkardın
başarıların devamı...
fotograf yokmu ?
eyvallah nazmi saolasın tebrik ediyorum seni arkadaşlar keşke cumartesi pisti açsalardı deneme imkanımız olsaydı.arabaya s300 taktım çok güzelde bi ayar yaptım ama pazar gün 3.viteste bile boşa çevirdim senide tebrik ediyorum hayatımda gördüğüm en ii giden e30 325ten biri seninki maşallah
Tebrikler nzm günün favori aracı oldun, katılım azdı ama yine de güzel bir gün oldu, tribün sorunu çözüldüğü zaman fevkalade draglar olacağını düşünüyorum.
anıl bizimde arkadaşımız sayılır..vlla böyle söyledin şimdi içimde bi burukluk oldu keşke ben senin konyadan geldıgını başt anlyamadım tam o arada bindik çok sıkılmıştık giderken söylendi ondan sonra bnde heeeee tamam tamam moduna girdim yanımdada tech ten bı suru insan vardı kşke tanışsaydık yanlış yaptık inş bidahaki sefere...araca sorunsuz yuruyusler dilerim ekzantrk sesi harika![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Birkac postu okudum sadece ama seyirci icin yer olmamasi ve olcumun cok saglikli olmamasi bunca basarinin yaninda devede kulak bence ve zamanlada hallolur nasil olsa bu kadarini yapan onlarida yapar yavas yavas
Sonunda TRde solusyon dokulen tutunma saglayan zaman olcen guvenlikli bir pist var
ayrica dikkatimi ceken bir ayrinti komosk.org.tr de hemen guncellenmis resimler sureler eklenmis buda cok guzel
adanadan o gun katilan evonun videosunu bana ulastirdilar duzenleyip upload ettim izlemek isteyen arkadaslar icin
http://videos.streetfire.net/video/K...-en_702424.htm
nazmi abi tebrik ederim güzel bi yarış çıkardın helal olsun 1 den 2 yi geçtiği zaman nasıl oynuyo ya hasta oldum
bizim konyadaki drag pistinde tribün sıkıntısı belediyeden kaynaklanıyor sanırım önceden drag pisti konyabüyük şehir belediyesindeydi sonra konya motor sporları koluna geçti süleyman küçükdogru ol abimiz bakıyor inş. en kısa zamanda bi trübün işi çözülecektir ancak katılımda da düşme yok trübün başlıca sıkıntı ama gelen baya kişi var DRAG YARIŞINDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)