Videolardan gordugum kadariyla solusyon isini cok guzel yapiyor
Bana gore artik tutunamiyorum diye birsey yok Konya icin
Birde sure isini cozdunuzmu 10 numarasiniz Konya
Helal olsun
Tebrikler:bravo:
Printable View
Videolardan gordugum kadariyla solusyon isini cok guzel yapiyor
Bana gore artik tutunamiyorum diye birsey yok Konya icin
Birde sure isini cozdunuzmu 10 numarasiniz Konya
Helal olsun
Tebrikler:bravo:
Hiç boş kalacağını zannetmiyorum, süpriz bir type-r ve bir RS ordayız bu sefer ;) Sık dediğiniz ayda 1 bile değil neredeyse. Katılımın bundan önceki yarşlardan daha fazla olacağını umuyorum.
inşallah güzel bir organizasyon olur.
seyirci olayına çağre bulunur sanırım. büyük ihtimal geliriz. bu sefer giricem :) hasaan rakıbıım nerdesin:D
Çok güzel. :D
seyirci olayını çözmeden 10 numero olmaz... seyircisiz yarış mı olur?
Kim öle kim kala bi dünya vakit var.
Kayıt ücreti ne kadar ? şu gereksiz sigorta ve lisans ücreti olucakmı yine ?
Yeni hazırlanan arabalar var eskilerle rekabet kızışacak TR rekorları zorlanacak.Konya yı izlemeye devam edin.. 27 eylül de havalarda o kadar sıcak olmaz. idare edelim bu sene seneye türibin işide çözülecek inşallah.göki sen ulusalda 350-400 verip hiç yarışmadın 175 e yarışıyonuz toplamda hiç sesin çıkmasın :)
300-500 koymaz bana , ulusal içinde değer ama mahalli 175 olması fazla bana göre bugune kadar izmitte 100 max 120 tl ye drag org. olmuşken. Madem insanlar teşvik edilmek isteniyor:) aman bana ne katılacak insan 200 de verir girer dimi:)
hasan abi boş araç geliyim mi yapcanmı bi güzellik :D
Kimse yanlış anlamasın ama o 50tl büyük ihtimal sigortaya gitmiyor. Piste zaten trafik sigortası olmayan aracı almıyorlar, illa trafik sigortamı göstermem isteniyor. Bu durum çok ilginç geldi bana. Eğer gerçekten o 50tl sigortaya gidiyorsa sigorta poliçesini görmek hakkımız olsa gerek ;)
resimmdeki balta kafa custom şasesi wheeli barları ve hayvani bloweriyle ordaysa gidilir
süleyman abi bilgiler için teşekkürler inş. ogün ordayız abi konyadan tam destek inş. en kısa zamanda da tribün işi çözülecektir arkadaşlar
tribün olayının herkes farkında da he deyincede tribün yapılmıyor ama, bu sene geçti artık seneye güzel bişeyler yapılır inşallah
arkadaslar suprız bı 106 gtı ıle aranızda olucam tesekkurler;)