kanks gidiyon mu yoksam sen
Printable View
bide uzak olmasa ah ahh :(
cidden o kadar km yapmanın bi espirisi kalmıyo seyirci için yer olayını çözerlerse o tarihe kadar neden gidilmesin...:)
baya bı katılım olmacını umuyorum ılk yarısı bızım klub yapmıstı ve baya bı katılım olmustu 2 yarısıda baska klub yapmıstı ama hem amotor hemde yarıscılara deger verılmedıgı ıcın galıba katılım az olundu 3.yarısı gıne bızım klub yapıo guzel bı organızasyon olcak ...suprızlerde varmıs yarısda
eet bu sefer çok süpriz arabalar geliomuş die duydum
Gelmesini istediğim en çok araçlardan birisi HULK:) geçen sefer gelememişti Hilmi abi umarım bu sefer gelir.
arkadaslar izlemeye gelenler kasalı kamyonetle gelirse ondan iyisi yok arazi alanında geri geri tellere yanaşın cok net bi görüntü olanağı sağlıyo ama kamyonete binmeye calışanlar cok olcakdır burdan uyaralım :D
ciddi bi kategori ayrımı olacakmı mesela ben 1.4 motor dizel araçla gelip katılmak istiyorum ama şimdi kalkıpta beni 1.9 motor doblolarla 320D lerle kaldıracaksanız 350 km yol yapmamın manası yok rezil olcam boşuna yani yani 1.4 dizel arabayı 1.4 1.5 dizellerle kaldıracaz kategori ayrımı güzel diyosanız bende katılmak istiyorum
yarışlar motor hacmine göre değil, sıralamalardaki çıkarttığınız 0-400 metre zamanınıza göre yapılıyor. zamanınıza yakın araç olacakmıdır o orda belli olur tabi.
sıralamayla yarış esnasında cıkarılan zamanların arasında belirgin bi fark olursada diskalifiye olacaktır tabi degilmi katılmak mantıklı görünüyo o zaman
hayır yine bir sınıfa yerleştirilceksin ama sınıfda senin için hayırlı olurmu bilinmez:) ka sn 0-400 ün hi süreni çlçtünmü?
-Havalar işallah güzel olur o gün Agustosdan cıkar cıkmaz ektisini belli etti havalar...
havalar ılıdı burda eskisi kadar sıcak degil
Sıcak olmazsa güzel olacak. Tekrar amele yanığı olmak iyi olmaz:D