Güzel bir yarış oldu havanın serin olmasından dolayı seyirciler fazla sıkıntı çekmediler ama yinede tribün olsaydı daha iyi olurdu..Bir kaç tane çekimlerim buyrun...
![]()
Güzel bir yarış oldu havanın serin olmasından dolayı seyirciler fazla sıkıntı çekmediler ama yinede tribün olsaydı daha iyi olurdu..Bir kaç tane çekimlerim buyrun...
![]()
çok güzel fotoğraflar. emeğine sağlık.
bişey sormadan yapamayacağım. yukarılardan alınan kareleri nasıl yakaladın merak ettim...
Gösterge direklerinde birkaç kiş vardı onlardan birisi heralde arkadas![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Evet finish deki direklerden aldım bu kareleri fotograf aşkı![]()
guzel gundu VTC supriz yapmasa cokdaha guzel olucaktı canı sagolsun bir ara dikkatimiz dagıldı arabalardan soguduk falan ama sonra tekrara toplandık kendimize geldik Dimi Utku mertcan balamir![]()
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
bi arkadaş start çizgisinin önündeki kronometrelerin bulunduğu direğe çıkmıştı üzeirnde motorcuların giydiği mont vardı o çekmiş olsa gerek
Valla o'nu bilmiyorum Denizli'de degilim yaklasik 20 gundur ama sasirmam .. 5 senedir tanirim o'nu binmedik BMW birakmadi .. 4 kapi m3 vardi bir de onda o'nu da satti mi satmadi mi bilmiyorum .. Denizli'de olsam kesin bir yanit verebilirdim sana ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
yok ya nıf yarışa falan gelmedı adana'dakım soyledıyse sallamış bız oraya 27 hd plakalı turbo 106'mızı almaya gıttık yarış için ama yetişmedı daha dogrusu arac yetıştırıldı ama deneme turunda manıfoldda arıza cıktı bu yuzden yetışmedı yanı yarış falan olmadı adana'da
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)