ayhan ustayı yıllardır tanırım ege rallisi birinciliklerinden beri
ustalığına deefalarca şahit oldumm
güneş eğer bir ara gelip uğramak istersen yardımcı olurum beraber gideriz
ayhan ustayı yıllardır tanırım ege rallisi birinciliklerinden beri
ustalığına deefalarca şahit oldumm
güneş eğer bir ara gelip uğramak istersen yardımcı olurum beraber gideriz
valla güzel bi yarıstı hemen hemn herkes oradaydı.katılan ve basarılı olanlara tebrikler.umarım seneye daha zavkli daha heyecanlı kazasız belasız b sezon geciririz...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
gercekten cok guzel bi yarıstı..yarısan,emegi gecen herkes cok guzel bi org.a imza attı..
Vtec'ler cok basarılıydı..Fiat Coupe egzosu dustukten sonra daha iyi gittmeye basladı sankieheh..
Suki'nin STI'ı(siyah) ve Gokmen abinin EVO'su zaten ayrı dunyalardan gelmis 2arac![]()
sitemizden yarısan tum arkadaslarıda tebrik ediyorum,cok basarılıydı hepsi![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
aguş oto cok gusel bi araba yapmış
helal olsun walla hepsine
tebrik ederm, m3 leri gecmiş olabilir gerci sadece 1 tanesini gecti ama neyse
ancak oradaki en hızlı yine
BMW ydi, unutmayın. DEV!!!
herseye rağmen başarılı bir arabaydı, sesi ürkütücüydü
evet isa abii dun o sessleri duyduktan sona geceleri ruyama girdii yaw![]()
valla cook guzeldı agus otonun vtec,coupe,EROL beyın vtec tebrık ederım bu arada turbo corollada cook ıyıydıkırmızı e30 70 bın $ dolar harcanmıs cook merak ettım neler yapıldı o araca ? ılk yarıslarda guzel gıdıodu sonlara dogru yawasladı sorun oldu sanırım motorunda..
O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.![]()
![]()
evet bide cıft motor crx vardı ama rakıpte iiyidi crx in sansı yoktu![]()
obaaaaaaaaaaaaaaa vtecin rengine bittim s2000 body kit ne ole ya amuse'u andırıo cok sahaneymiş eh be aşkım tam zamanında geldin izmire yaaaaaaaaa
gerçekten çok güzel bi gündü..erolum tebrikler kardeşim çok güzel yürüdün dahada iyisini yapacağın belli..apoya zaten bişey demiom![]()
bu arada amma konuşmuşum yaa bütün videolarda yorumum var maşşallaheline sağlık kaanım..
old is cool
Erol tebrikler videoları az önce seyrettim ve macina'nın sesi gerçekden çok hoşuma gitti,güle güle binn.
saol umut..
ufuk saol kardeşim hoş oldu gerçekden..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)