12:30 da hakemler gelecekmiş en geç 13:30 da başlar
Printable View
12:30 da hakemler gelecekmiş en geç 13:30 da başlar
ben izleyici olarak orda olcam turbo revizyonu yetişmedi malesef :(
Hazırlıklara devam .guzel bi gun olur ins :)
hepinize başarılar sorunsuz eğlenceli bigün geçirirsiniz inşallah.
edooooo sen girmiyomusun :D
hazırlandık çok şükür beklemedeyiz
az kaldı 8 9 saat sonra pistteyiz :D
hadi bakalım katılacak arkadaşlara başarılar,iş güçden gidemiyorum sanırım videolarla izleyeceğiz...:) tüm kalkışları isterim ona göre :p
arkadaşlar ben gelemdım gece yola cıktım yalovadayım ama fena sise yakalandım eve zor attım kendını gece 3 felandı yetişmedım kusura bakmayın..
seyirci katılımı oldukça fazlaydı araç katılımıda fena değildi diyebiliriz güzel bi sıcak gündü katılan herkeze teşekkürler pazar günümüzü neşelendirdikleri için.
araç katılımı fazlaydıda saxo civic 106 dan başka pek bişey yoktu:D
hurdacı bülent her dragta bikere kaputu alevlendiriyor:Dama o kadar burnouta fazla bile dayandı.kalkışta 100 mt patinaja düşüyor araba yaa:D
sarı spoona yazık oldu.280mt aracı değilmiş.biraz daha düzlük istiyordu ve kategorisinde ondan iyi 2. vitese sahip araba yoktu
kımsede resım yok mu :)
Bende vıdeo varda dukkandayım evet gıttıgımde eklıcem :)
süper zevkliydi 1.4 katagorisindeki palio japonlara kök söktürdü maşallah
Nasılolsa fotograf çeken vardır diye ben sadece telefonla 4-5 tane resim çektim onlarda pek güzel çıkmamış. 1.4 kategorisinde palio inanılmaz güzel gitti gerçekten. Arkadaşlar sarı civic kalkışta hep geri kaldı acaba lastik seçiminde falan mı bir yanlışlık vardı? Çünkü sonradan çok hızlı olsa da diğer araçlara göre, pist yetmedi. Heralde 400 metre olsa herkesi geçerdi. Birde otoparkta ek kasa beyaz hb civic vardı çok güzeldi onun fotoğrafını çeken kimse var mı acaba? Günün en güzel yarışı ise subarunun 750 hp denilen altın rengi camaroyu geçtiği kalkıştı. Sonuç olarak güzel bir gündü.
vıdeo yokmu arkadaslar ?
336 resim içinden secim zor olucak onumuzdeki gunlerde yuklemesini yaparım....
peki sonuçlar??