eyw serkanm saolasın :)
Tesekkur ediyorum selcuk abi,durmak yok devam :)
Printable View
halukta hasanda müthiş pilotajlarıyla çok iyi yarış çıkardılar... ikisinide yürekten kutluyorum....palio 1.6 ları eleyince sporting olsa bir üst kategoride olması lazım demiştim...ama yine haklı çıktım...gti larla yarışması gereken arabayı normal 1.6 kategorisine sokup haksız bir kupa vermişler...üzücü...hasanı bir üst kategoride bile iyi iş çıkardı tebrikler....çok kalabalık bir seyirci desteği vardı...izmir bu konuda çok şanslı.....katılan destekleyen tüm arkadaşlara teşekkürler.... şanssızlıklar erolun peşini bırakmadı bu yarışta...ilk kalkışında araba çok sekince benzin kesmiş arabası.....ikinci kalkışında pistin aşırı tozuna yenik düştü çok sarınca birincilik şansını kaybetti....geçmiş olsun diyorum....bir dahaki yarışta daha hazırlıklı oluruz inşallah........
bi sonraki yarış için herhangi bişey konuşuldumu şu tarih bidaha düşünülüyor diye ? umarım bu sefer önceden haber verilir:) şişko soner habersiz bırakma :D
Katılan Herkeze Tebrıkler. Sporting'in Neden s1.6'ya gırmedıgını anlamıs deılım kı ona ragmen hasan kapısında gıttın Helal olsun sana. Elımde Var 1.4 1.6 Kategorısı vıdeoları koyarım bırazdan :) Mukemmel bı gundu emegı gecen herkese tebrıkler
Murat & Hasana İkiz Dingiller Helal olsun len sızede :D
106'larda da Haluk ve leşo Gokhan ve Balkaner Servis Ayaklarınıza saglık Masallah :)
yarış gözlemcisi sendin galiba? yada nasılda böyle bir kanıya vardın 280 m. aracı deilmiş derken?
benim ilk buy çekmem kötü idi çünkü güçsüz rakipler vardı.aracı deneme fırsatım olmadı yani digerleri gibi..
aracım ilk kalkışda benzin kesti ben debriyaj bitti sandım sonrada işte deniyememe kurbanı olarak lunchda kaldırdık ve geçilerek 1 . lik şansın kaçırdım.zaten arac tutundukdan sonra hızlıca yakalıyorum rakibi ama...:oyoksa grubda herkez isyanda idi:) ben 1.6 ya giricem diye 2 arac 2.0 geçmişler herkez kimin ne oldugunu biliyordu. lastik ve jokey kurbanı olduk..:)
katılan derece alan-alamayan herkeze tebrikler güzel bir gün oldu özlemişiz izmirde drag org. tebrikler haluk 1 . lik yakıştı sana:icon_tup:
hee küçük bir not pist güvenligi + park sorunu ve dragdaki yanmayan ışıklarada birdahakinde care bulurlar inş. bayrakla kalkışmı olur.
ben gelemedim malesef dün dtpli piçlerin peşinde koşturuyorduk taş sopa:Deli: show haberde bile çıkmışım :)
video yokmu hiç giden arkadaşlardan merak ettık
heryerden geçtiler eşrefpaşada takıldılar 300 spartalı 1 eşrefpaşalı ;) çok eski bir arkadaşımuın lafı
şerefsizler izmiri baska illerle karıstırdılar galiba ellerini kollarını sallıyarak gezeriz sandılar helal olsun mustafa abi bi daha olursa böle bişe konu ac haber ver bizede toplanalım hep beraber gidelim
bence palio nun klasmanı tam oturmuş 1.6 ieslerle kafa kafaya gidio 120 hp lik araç ieslerde 120 hp degilmi zaten. Dragların geneli çok süperdi gelen katılan bize bu güzel dakikaları yaşatan herkese teşekürler haluk ve hakan süperdiniz...
106 saxo da 120 hp ve 1.6 araçlar ;) sanırım çift egzantirik ve tek egzantirik ayrımı vardı
hasan ne zaman yemek yicez pistte herkez yemek ısmarlıcam diye anons ettirdin :D
ben direk arabanın içinde kalkısa kitlendiğim için sesimi bile cıkartamadım abi hele baktım geciyorum alkıs kıyamet :D
ee birbucuk iskender vaa :D :D