videolar gelıo yavas yavas onaylanmasını beklıorum hepsnn 21 tane vıdeo cektım telefonun sarjı bıttı
yok ben kötü niyetli veya dalga geçmek anlamında söylemedim.bay geçmen şanssızlık oldu ve pist 400 mt olsaydı her kalkışında zaten birinci olucaktın.zaten kalkışlarındada aracın ne kadar iyi olduğu belliydi.hele 2. vitesten sonra uçmasını sen tribünlerden görseydin
yoksa geldiğimde sizin arabalarrın durduğu yerde sarı civic görüpte bayaaa bi zaman kalkmayınca,katılmadığını zannedip üzüldüm bile.görmek istediğim bi araçtı.
yanlış anlaşılcak bi mesaj atmışım kusura bakma![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
yok zaten yanlış anlamadım ama 400m de olsa yada 280m de olsa biraz sanş biraz pilotaj kurbanı olduk. yarışanlarda biliyordu benim 1. olacagımı
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
valla tebrik ederim arkadaşım aracın cidden çok güzeldi, Bursa'dan geldim yarışları izlemek için, gelmez olaydım.Bu işleri bırakırım dizel alır dertsiz gezerim diye bir süredir kendimi tutuyordum ama senin araç gibi bilinçli ve güzel yapılmış arabaları görünce tekrardan hondaya geri dönüş olacak sanırım.
![]()
mustafa abi arabanın bırının pesınden kosturuyordu bırısı sanırım vitoydu arac sensın galıba o sana benzettim ellerine sağlık bende evde izlerken sinirlerım bozuldu serefsizler izmirde olduklarını unuttular galıba![]()
draglarda yarışmadı ama seyirci kısmında bir tane gri z3 vardı mcoupe idi snrım,kısa bir uzama yaptı yanlış duymadıysam turboydu araç hakkında bilgisi olan var mı merak ettim,ciddi yüklenmiş bir araca benziordu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)