Konya bu sene çok eğlenceli olacak inşallah![]()
pardon siz küsen yarışmacılardanmısınız????Konya ile ilgili sipekülasyonları hiç bir yarışmacı yapmadı yarışmacılar gayet memnundu.kim yöneticiyken yarışmacı olmuş yarışmacıyken yönetici olmuş.beni kastediyorsan ben hiç yarışmadım.2009 kuralları benim elimden geçti bakın bakalım Sıdıka hanım yarışmışmı hiç bir yarışda.yönetici kimden çıkacak onuda merak ettim ayrıca bakkalı kasabımı yönetici yapıcaz.Daha önce ralli grubundan drag kurulu seçiliyordu ve bilmedikleri için yarışmacılara soruyordu onlarda kim çıkarına avantajına kural varsa yazdırıyordu objektif bakan yoktu.Siz
bir şeyler yapabileceğinize inanıyorsanız fikirleriniz ve projelerinizle beni ikna edin hemen drag kruluna atanmanız için elimden geleni yapayım.Yoksada boş konuşmayın.
Polik istemiyorum tabiki, ama önceki kurula bence çıkarına vantajına göre kural koydular gibi bir suçlamaya gerek yok.
Geçen sene kurul kuruldu fakat çalışma fırsatı bulamadık bunun sebebi dünyada bile motorsporları kan kaybetmesi.
400metre pistlerin sayısı artması güzel ama arabalar istanbulda- ankarada pistler başka yerde, bu krizde araba hazırlasan koşturmak için bir dünya para.
Eğer yarışmacıların ve pistlerin sponsorları olsa, yarış arabalarını sene başında lisans ile alınacak çok ucuz bir taşıma bedeli ile ulaştırsa bakın kimse kular kötü vs. diyip girmemezlik yapacaklarmı.
Bu sene konya yarışına zamanım uymadığım için ben gelemedim istanbulu temsil için kuruldan şükrü bey. geldi onunla görüşmemde yarışların gayet iyi geçtiğini belirti.
Tartışma konusu öncelikle kurallar değil, yurt dışındaki gibi sporculara 1 devlet desteği 2 sponsor desteği gibi nasıl yardımcı olabiliriz bunu tartışalım, 2 side ayrı hayel![]()
önceki kurullar derken son 3 yıldan bahsetmiyorum daha öncesinden bahsediyorum.geçen sene bende kuruldaydım.
Geçen seneyi biliyorum, 99'dan bugüne insanların iyi kötü desteği oldu, 2000 senesi döneminde izmitte yapılan 120 araçlık ve izmir'de toplu şehir gezisi yapılan yarışlardan sonra bu iş aynı zevki bir daha bulamadı.
Emin Bey'lerin görev yaptığı dönemlerede burdan birşey söylemeye bence ihtiyacımız yok, iyi kötü oldu bitti,
her yarış ne itrazlar geliyor biliyorsunuzdur, ben bugüne kadar arkadaşımı fena geçtim haksızlık oldu lütfen ona uygun kural getiren duymadım.
Hep yarış yöneticileri hep kurallar tartışıldı.
Bu forumda bile, basında çalışan, internet sitesi yapan, organizasyon tanıtımı yapan firmalarda çalışan kişiler vardır,
öncelikle bu işi Türkiyeye tanıtmak gerekli, doğru düzgün Drag sitesi yok sayılır olanlarda otomobil ile alakalı kişiler tarafından takip ediliyor.
Bu sektördeki 30 kişi ile olmayacak işte, Bu işi tanıtmak için ciddi çalışma gerekli, en azından pist'ler seyirci kazanırsa, sponsorda gelir yarışan kişi sayısıda artar.
Antalya yarışında yaşanan o elim kaza ve sonucunda OPET in sponsorlukdan çekilmesi sonun başlangıcı oldu.Rahmetli UĞUR abiyi ve EMİN abimizin olumlu katkılarını unutmak ve inkar etmek ahmaklık olur ancak.ama kararlar sadece onlardan çıkmıyordu.Zamana karşı yarışlar onlarla konuştuğumuz ve o zaman yapılamayan kurallardı.Antalyada Kaza olduğunda zamana karşı yarışın ilki yapılıyordu.Bu konuyu uzatmanın anlamı yok aynı düşüncede ve bişeyler yapmaya çalışan bu sporu seven insanlarız.İlk önce ana sponsor lazım yoksa ulusal yarışların altından kalkamıyor klüpler ve zarar ediyorlar.2000 senesinde günlük lisansla standart arabalarla yarışabiliyor ve derece alabiliyordunuz ama TR de 10 sn nin altında arabalar var artık.
Hükümet ten acıklama :drift ciler cogalsın diye drag yarışlarını kaldırdık![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
elımden geldıgın bu sene mahllı lere katılıcam ınsallah. gecen sene ıkı yarıstada problem yasadım son dakıka cıkamadım yola. bu sene ınsallah beraber olur guzel yarıslar cıkarırız. gelısmeler ıcın spora kostek deıl destek olmamız lazım. takvım makvım bahane. mahallı ulusal farketmez organızasyon olsun yeter kı. ne kadar cok katılımcı olursa okadar zevklı olur. ulusal takvım olucakta ulusalı kazanıcan da bı kupa alıcan cok onemlı deıl. onemlı olan orda hepberaber vakıt gecırmemız gulmemız eglenmemız bılgı paylasımı yapmamız. yarısmamız. yeter kı kurallar bızılerın ıstedıgı gıbı olsun yarıslar zevklı olsun. onun dısında ulusal takvım olmus olmamıs bence onemlı degıl.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bu sene ilk defa inş. bende katılıcam. gercekten hilminin dediği gibi kupa gibi şeyler önemli değil. yeni arkadaslıklar oradakı muhabbetler atmosfer gercekten cok güzel oluyor. derece için değil zevk için katılacagım mahallilere. zaten derece fln yapacagımızda yok![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
Evet eskiyi geride bırakıyoruz zaten artık,
Altta yazacaklarımın Oto drag kurulu üyeliğimle ve Türkiye şampiyonası ile alakalı olmadığını baştan açık bir şekilde belirtiyorum, yazdıklarım Speedweekend konseptli No:1, Drag Fest, kısacası tüm organizasyon sahibi olduğum yarışları kapsıyor ve benim önerimdir:
Eğer yarışın isim hakkını veya anasponsor olmak isteyen firmalar olursa, alınan sponsorluk ücretini havuz sistemi ile en hızlı sınıftan alta doğru bir oran bulunarak dereceye giren yarışmacılar ile paylaşılır.
bu sene bali güzel gecsın katılım cok olsun kalabalık olsun dostluk arkadaşlık kazansın..öfke kibir deil tebrikler kazansın...
mahalliye izmirdende katılım yapıcaz..il farketmeksizin![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
korfez kapandığı için bu sene yarışmak için izmir yada konyaya gidicem. İnanıyorum ki katılım çok olucak ve eğlenceli o kadar yola değecek bir gün olur.
BDEVO9
www.sunishotels.com
allah fırsat verirse bende olucam yer fark etmez özledimlastik sesini hiç bir hazırlık yapmadan katılıcam o ortamda bulunacağım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)