ben annemin isyerinde ar-ge projeleriyle ugrasiyordum,bir anlasmazlik sonucu ortaklik bozulunca kaldirim mühendisligine terfi ettim :) eheh acikögretiim isletmeyede devam ediyoruz
Printable View
ben annemin isyerinde ar-ge projeleriyle ugrasiyordum,bir anlasmazlik sonucu ortaklik bozulunca kaldirim mühendisligine terfi ettim :) eheh acikögretiim isletmeyede devam ediyoruz
k.z.y sana sordum kardeş
yakışır kardeş:D en rahat mühendislik:D
yok yok allah kimseyi kaldirim mühendisi etmesin :) daha yas 18 yapacak cok sey var,mesela ehliyeti almak :)
:P alınca nolacak araba olsun ehliyetin olmasın:)
arabam vardi kaza yapinca püfff dedi gitti :) aile ehliyet yok arabada yok stratejisi uyguladi,subatta aliyorum kismetimizde ne varrsa biseler alacaz
ah ah ehliyet var araba artık yok daha kötü be:)
7 sayfa boyunca yazılan yazıları okudum çok açık bir eleştiri yapmak istiyorum...Önce bu organizasyonda emeği geçen butun arkadaşlara bağırıp çağıranlara teşekkürlerimi sunarım..Organizasyon berbat ötesiydi....hava çok sıcaktı bi guzel pişti millet zaten seyirci kitlesi olaya son nokatyı koydu birton uyarılar yapılıyor birton laf solenior ama izleyiciler mal mal yuzumuze bakıyor adam karşıya geçmesseniz yarış başlamicak dior küfürlerle karşılık s......kadar başlarsa gibi tabirler fln vsss... aklınıza gelmicek laflar adanaya yakışmıyor bu federasyonda uye olduğum için yarış sonrası konuşmalar ve yorumlar yapıldı eğer bu birdaha olursa federasyon adana için neyazıkki olumsuz düşüncelere sahip olacaktır..ve olayın özü yarışın yanlış yerde yapılmasıydı siz şükredin kaza bela yaşanmadı bukadar guvenlik onlemi yapılmasına karşı bazı arkadaşlar basa basa gidiyor guvenlik arabası bile kaldırıma sıfır dip gaz itelior yani bu resmen cahillik neyse yorumlarıma karşı ters cevap verecek olan arkadaşlar benim nedemek istediğimi çok ii anlıyor o yuzden boşu boşuna hala hak iddia etmiyelim gelen araçlara ayrıca teşekkür ederiz umarım bundan sonraki organizasyonda daha bilinçli bir şekilde çıkar hakkını verir ve bu tarz yorumları yazmaktan kaçınırız saygılar..Cengiz..
selam
+1
saygilar
sami
Selamlar
2. Sırada ben kalktım ben kalkış yaptığımda saat 14:30 idi 11:00'da başlayacak idi sözde ama seyirci problemi nedeni ile sorun oldu. ve de seyirci için düzgün bir alan belirlenmesi gerekli sol tarafta kalktığımda biraz tırstım sola doğru baktığınızda saedce insan kafası görünüyor idi yanılıpğ şaşırıp birinin önünüze düştüğünü düşünsenize hangi frenle yada hangi pilotaj ile durduracaksınız ki arabayı ? bu gibi durumlarda bence seyirciyi ayırmak gerekli sağ tarafta kalkan içn bi problem yok idi gayet rahat idi seyirci o tarafta da var idi ama alan geniş idi. Neyse Umarım bi dahaha daha güzel bi organizasyon olur ve diesel katılımı da fazlalaşır. 1.300 cc ile 1900 cc yi aynı kategoride kaldırdılar. bunların arasında da katılım olur ise kategori ayrılır umarım 1.4 1.5 cc de corsalar var fiestalar var 206 hdi lar var bunlardan da katılım olur ise diesel de zevkli geçer bence herkese iyi çalışmalar.
o fabrika çıkışllı evolar torosları geçince 20 beygir daha alıyor.hem nerden biliyosun motoruna altınamı baktın:)
Ya organizasyon paraya kıyıp kenarları kapatsaydı burda sadece yarışların ne kadar zevkli geçtiğinden bahsedecektik.
Tolga abi bu cümleyi anlayamadım ben biraz açarmısın?¿Kime ve ne içindi bu cevap?:confused:Alıntı:
tolga900 Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada selam sami abi:)
organizasyon derken nası bi organizasyon bekliyordun?
Tolgayı sadece bikaç kişi anlayabilir cümlelerini zaten, demek istiyoki toros dağlarını geçip adanaya gelince hiçbi araç standart kalmaz demek istiyo yani.
:P
evolar neyaparsa yapsın uc900 geçilmezzzzzz
neden, çünki o bir ölümsüzzzzzzz :P :P :P
P.S: "banim önden aynı evo6" :) :)
efsanemi desek :) ölümsüzmü desek uc900 1 tane :)