yüregire bende katılıyorum herkes emek veriyor kulüp için ama böle olmaz neden aramızda böle iç savaşlar oluyor el birligile destekleyelim klübü lütefen saygılar iyi forumlar
Printable View
yüregire bende katılıyorum herkes emek veriyor kulüp için ama böle olmaz neden aramızda böle iç savaşlar oluyor el birligile destekleyelim klübü lütefen saygılar iyi forumlar
valla beyler iç savaş ı yaratan ben deılım kıı kendısı arkadasımın benım laflarım sankı ona rahatsızlık verıorr
tmm yardım gelır sponsor olunur ama nereye ve kıme olunacakkı hanı bellı bır büro bıle yokkı sankı hersey hayal urunu gıbı
bır daha dıorum halıl çakır arkadasım benım laflarımla ugrasmazsa kımsenın kafası sısmez yaa ben kendı dusuncelerımı soluom onun kendısı muhalefet oluor
benım dıcek baska bıseyım yokk
sponsor olayıda bırazz zor gıbı yaa kımse sponsor olmaz daha tam oturmamıs organızasyona ..sponsor arayan iyi bır kurulusa kendı kendıne sponsor gelır kendılıgınden benım bu konuda yapa bılcegım pekk fazla bıse oldugunu sanmıorum ama yınede elımden gelenı yaparım
bızım kımseye kotulugumuz yok kımsenın de bana lafının olmamasını ısterım
BEN MSN VEYA DAHA BASKA YERE GEREK YOK HERHALDE ARKADASIM BUNADAN SONRA BENIM LAFLARIMA MUHALEFET OLMAYACAKTIR SANIRIM
ZATEN BIR KISININ LAFI ONA YETMIS ODA KARISMAZ HERHALDE DEILMI ....
OZZYY arkadasım senı anlayısla karsılıorum ama kımse sanmıorumkı bu kurulusa sponsor olsun uzgunum ama gercek bu belkı ılerleyen zamanlarda olur ınsallah ta bı sponsor bulunurr bende ısrterım ama dedıgım gıbı elımden gelenı yapmya calısacam
relax relax relax aslında relax olmak ıyı ama arkadasım kımse senı rahat bırakmazsa sen nasıl relax olursun kıı
sankı adamın kafasına basmışım gıbı bana muhalefet oluor ayıp yaa ayıpp
şurda herkes sohbet edıor ne gusel kımsenın sohbetıne engele olmayalım deılmı ama obur arkadas bunu anlayamıor allaha sukur konusmayacagını soledıde ıcım rahat ettı valla yaa
HERKESE IYI SOHBETLER DILERIM
DOSTÇA YAZIŞMALAR //FORUMLARR HERKESE
ÜNLÜ BİR ATA SÖZÜ:yaptıklarından deil yapacaklarından bahset :)
ben gelemeyebilirim size ii yarışlar
Kardeş hakılsın da yanlış düşündüğün bişey var. Önemli olan tutunmuş yerini sağlamlaştırmış bir kuruma destek vermekten çok tutunmaya çalışan bir kuruluşa sponsor olmaktır. İşte ozaman ben ona emek derim ve işte ozaman kim sponsor olursa helal olsun derim. En güzel yanı sadece ben değil herkes teşekkür eder. Ne de olsa hayatta herşey ticaret değildir..Alıntı:
mıcrosoft Nickli Üyeden Alıntı
Ben son 1 post yollamıştım ama kimin yaygaraya meraklı olduğu uzatmasından belli.Burda hayatında birbirinin yüzünü görmemişler insanlar birbirleriyle muhattap oluyorlar dolayısıyla fikirlere saygı duyulacaksada doğru kelimelerle doğru biçimde ifade edilenlere duyulur,duyarım.Dahada post yollamayacağım yollanmazsada sevinirim.İyi forumlar...
ya mematiciğim o cevap şimdimi yazılır yaa:hahaha::D
bu arada trtuning'in dragları oluyo giden varmı?
Adana'ya Pist $art aßi yeter artık... drag yarışLarını sabırsızLıkLa BekLiyorm EywL.
ewt arkadaslar ya haklısınız adanaya bır pıst gerekıor !!
trtunıng draglarınıda duymadım herhalde duyuru yapmadılar ama yaparlarsa gelırız neden olmasın ben daha yenı duyuyorumm
vede burda trtunıng duyuru yapsın rıca ederımm herkesın haberı olsun
fastest arkadasım bu tr nın dragları nerede oluor yaa buna yazarsana sevınırım ya bende gıtmek ısterım ama haberım olmuor !! nerede oldugunu yazarsan sevınırımm
ozzzy arkadasım bende ısterım sponsor olalım ama bastakıler kabul etmesse ne yapalım elımızden gelenıde yaparızz anlayana tabıkı :=)
arkadaşlar biz drag yarış yapmamız için pist için arazi bulmamız lazım ben emlak işi yapıyorum bulma imkanınız olursa ben ariyorum buldugum yerler standartlara uymuyor eger bildiginiz yer varsa söleyin başkanla bire bir görüşüyorum pist olmazsa yarışta olmaz ADANA İÇİNDE YADA ÇEVRESİNDE YER SÖLEYİN BAŞKANA İLETEYİM İYİ FORUMLAR
Ya şu atonun önünde kalan. Üniversiteye giderken milletin araba sürmeyi öğrendiği alan kullanılamaz mı? Sanırım sel basar diye boş bırakıyorlar orayı ama bence boyu yeterse çok güzel alan.:icon_wack
Ato değilde SAL olmasın abi o?
Yok Halil ATOnun okulu demedim zaten ATOSEV demek istedim. Dediğin gibi Sal ın karşısı oluyor yani.;)Alıntı:
halilcakir Nickli Üyeden Alıntı
o dediğiniz yer 220 metre
:) ölçmüştüm ben bir zamanlar
Ahahhahaha ölçmüşsündür abi doğrudur valla:)