User Tag List

Sayfa 7/15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
280 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Çukurova Mahalli Drag 11 Aralık

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

harbi bune heyecan ruhi abicim kendi sınıfımızda eğlenceli geçsin diye solediğim lafları diğer arkadaşlar bayağı bi ciddiye almış unutmayalım amaç eğlenmek hırs yapmak diil...yasal kalkışlardan yanayım ben pistte görüşürüz...saygılar....
    US Performance

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fazla konuşmanın gereği yok ford orsaya göre kalp ve şanzumanı uzun bir araba opele karşı bir sansı olacağına inanmıyorum.Özelliklede araba opel vede metalik gri ise zaten bir şans olamaz.Saygılar

gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim eğlencemiz bu ne yapalım arkadaşım.sen yanlış anlıyosun hırs gibi düşünüyosun. bizim hırs yapmamıza gerek yok çünkü kendimizden eminiz o açıdan sen yanlış anlıyosun. bi gün deneyelim bizde kendi aracımıza ne yapmamız gerektiğini bilelim. o açıdan arkadaşım yanlış anlama.

halilcakir
    Misafir
    uc 900 ölümsüz...bende öğrendim

ufukvtec
    Misafir
    bencede tolganın dediği gibi denemenin bile anlamı yok çünkü denedik gördük fiestayla corsayı ikisi de orjinaldi denemeniz halin de corsanın bariz geçeceğini görürsünüz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu konuyu fazla uzatmamıza gerek yok kanısındayım formu boşuna meşgul etmeyelim derim konuyu kapatalım. oky herkese bol şans.

cagoer
    Misafir
    ya ben araci griye boyatmayi dusunuyorum..enaz 25-30 beygir verirmis dogrumu?vermezse nekadar verir?toroslar faktoruyle beraber son suratte neyababilir? uc yi gecebilirmi? gecemezse kimi gecer?kac yapar?kac atar?kac yer?ölümsüz olmasi mumkunmu???

gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagoer Nickli Üyeden Alıntı
    ya ben araci griye boyatmayi dusunuyorum..enaz 25-30 beygir verirmis dogrumu?vermezse nekadar verir?toroslar faktoruyle beraber son suratte neyababilir? uc yi gecebilirmi? gecemezse kimi gecer?kac yapar?kac atar?kac yer?ölümsüz olmasi mumkunmu???
    çok güvendiğin bir aracın varsa görürsün kaç atamazsın kaç yersin. madem o kadar iddialısın çıkar arabanı gel. biz genelde pistte konuşuyoruz daha doğrusu bzim arabalar konuşur pistte laf kalabalığı değil arkadaşım. senin aracının ölümsüz olması için senin göremeyeceğin kadar çok zaman harcaman lazım arabana.ömrün yetmez yani .
    Project01 Garage
    GÖkhan
    SAYGILAR
    http://img93.imageshack.us/img93/2694/imza20ue.jpg

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gökhan kardeş senin yorumların beni ilgilendirmez soz konusu araç sahibi ile muattap oluyorum ben ne bu yaaa alla alla...bencede konuyu uzatmaya gerek yok insanı soğutuyosunuz bazı şeylerden.
    US Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    gökhan kardeş senin yorumların beni ilgilendirmez soz konusu araç sahibi ile muattap oluyorum ben ne bu yaaa alla alla...bencede konuyu uzatmaya gerek yok insanı soğutuyosunuz bazı şeylerden.
    Konuyu kapatmıştım uzatmaya gerek yok. Hepimiz sakin olalım keyif eğlence için buradayız tadımızı hiç bişe için kaçırmayalım. Jengoo kardeş sana da saygı duyuyorum lütfen bu konuyu artık kapatalımmı ? Kısmet bi gün bi yerde nasip olur ise deneriz yineliyorum konuyu kapatalalım Jengo ile de aramıza girmeyim pls. ince bi şekilde başlayan muhabbet kızıştı cılkı çıkacak gerek varmı arkadaşlar gerek yok bence.
    Herkese Selamlar Saygılar.
    Ruhi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saygılarımı sunarım abi.
    US Performance

ozZzy
    Misafir
    peki ben bu gereksiz muhabbeti sonlandırarak bi soru sorabilir miyim? bende de megane dizel 1.5dci var. acaba az da olsa şansı var mı nal mı toplar fiesta ve corsa ile karşılaştırırsanız sevinirim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozZzy Nickli Üyeden Alıntı
    peki ben bu gereksiz muhabbeti sonlandırarak bi soru sorabilir miyim? bende de megane dizel 1.5dci var. acaba az da olsa şansı var mı nal mı toplar fiesta ve corsa ile karşılaştırırsanız sevinirim...
    Benim arkadaşımda da var 1.5 dci megane denedik te bence iki araba yanında en ufak şansı olamaz. Inanması güç gelebilir sana ama 1.9 105 Hp doblo ile 0'dan kalkıp denedik sona oturduğumuzda doblo ile aramızda yaklaşık 2 direkten fazla var idi. bence deneme derim ama zevk bu tabi ama megan ile uzunda denemedim 4 vitese kadar bastık ama bariz fark var idi. Bu arada senin tubo ne kadar basıyor basınç olarak bilmiyorum ama corsa 1,18 bar standart basıyor ve blok yapısı sorunsuz 1,4 bara kadar dayanabiliyor. daha turbo ile oynamadım ben.
    Ama denemek ister isen yine de sen bilirsn zevkine eğlencene engel olmak istemem. bu arada sakıncası yok ise uzunda en son düz yolda meyilsiz top speed ne görüyor ?

ozZzy
    Misafir
    kardeş 185 vuruyor düz yolda meyilsiz. ama kalkışları okadar da kötü olmaması lazım. zaten eğer biriyle kapışacaksam koltuklara varana kadar sökerim... ciddiyim. 1250 kg araba ama torku idare eder. bakacaz artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    185 iyi bi değer. uzunda yersin beni o zaman
    kalkışta vasat kaldı bilemiyorum tabiki yine de
    ama dilersen bi gün boş bi anda deneriz ne olup bittiğini görürüz uzunda denemedim hiç ben beni arkadaşın abası daha 2000 km de falan ondan da biraz geri kalmış olabilir.

halilcakir
    Misafir
    çılgın dizeller...Tuningde son moda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diesel iyi ya hem tork var hemde yakıt yok ya ben seviyorum bilmiyorum

ozZzy
    Misafir
    dostum okadar fark etmez ya 185 nm tork var. bigün bakalım. tecrübemiz olur. tanışmış da oluruz hem. bilgilerin için teşekkür ederim. enazından kafamda bişeyler oluştu.

PaRaDoX
    Misafir
    Bende gaza geldim şimdi beni de çağırmayı UnutMaYın

DİZZZZZZELLLLL RULZZZZZZZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)