User Tag List

Sayfa 11/15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
280 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Çukurova Mahalli Drag 11 Aralık

ozZzy
    Misafir
    Böyle bi yarış keşke şakirpaşa da olmasaydı... Kalabalığın nasıl bir kalabalık olduğunu anlatmaya gerek yok.. Pazar günü şakirpaşa da yarış yaparsan tabiiki böyle bir gereksiz insan topluluğu yürüye yürüye mahallesinden gelecektir... Ayrıca ben izlemeye gelmiştim ama organizasyonun eksikliği yüzünden kendimi dj deckinin önünde buldum. Hiç mi adam ayarlanmadı mikrofon için ve deck için... içinde cd bile yoktu...

ozZzy
    Misafir
    He bu arada saygılarımla...

halilcakir
    Misafir
    ilk kez elime mikforon geçmesine rağmen bence güzeldi benim performansımNe kadar alkış o kadar kalkış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese Mutlu Yillar. Yeni Yiliniz Hepİnİze Ve TÜm Sevdİklerİnİze SaĞk Huzur Ve Mutluluk Getİrmesİnİ Temennİ Ederİm.
    Ruhİ Çetİn

powered_by_me
    Misafir
    cengiz bi yay taktın die fiesta evoya dönmez arabanın yanında sami abinin adını soylesen kafadan 5 hp koyuyo sen halen konusuyorsun olm az akıllı ol

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm motorsporları tutkunlarının ve arkadaşların yeni yıllarını kutluyor sağlık mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.
    Burda ozzy dediğine katılamicam yarışın yer konusunda iyi yada kötü olması yada insanları bir ayrıma sürüklemek son derece yanlış biz bu sporu yada hobiyi yapıyorsak elbette maddi imkanlar dahilinde yapıyoruz ama unutma imkanı olmayıpta bu spora gönül verende çok insan var.İnsanları oturdukları yer ,konuşmaları, arabaları olup olmamaları hiç önemli değil önemli olan bütün insanların aynı zevki alabilmesi.Saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tolgaya katılıyorum
    +1

ozZzy
    Misafir
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı
    Tüm motorsporları tutkunlarının ve arkadaşların yeni yıllarını kutluyor sağlık mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.
    Burda ozzy dediğine katılamicam yarışın yer konusunda iyi yada kötü olması yada insanları bir ayrıma sürüklemek son derece yanlış biz bu sporu yada hobiyi yapıyorsak elbette maddi imkanlar dahilinde yapıyoruz ama unutma imkanı olmayıpta bu spora gönül verende çok insan var.İnsanları oturdukları yer ,konuşmaları, arabaları olup olmamaları hiç önemli değil önemli olan bütün insanların aynı zevki alabilmesi.Saygılar

konuyu böle saptıracağınızı adım gibi iyi biliyordum ne demek istediğimi anlamak bukadar zor mu arkadaşlar.? siz arabanızın başında dururken insanları yitekleyerek yer açmaya çalışan bizdik. orada belki inanmazsın ama rahat 1000 tane çocuk vardı. he cocuk diyince aklınıza nası çocuklar geliyor bilmiyorum ama bunlar onlar deil bunda tartışılacak hiçbişey yok. +1 veren abimize de teşekkür ederim. Keşke o anlasaydı.. saygılar

adova_01
    Misafir
    arkadaşlar tartışmak yerine bidahaki yarışlarda yapacağınız icraatları tartışın bence hem bukadar uzatmaya gerek yok bu konuyu herşey geride kaldı sonuçta geçmişe bakarak mutluluk yakalanmaz o yüzden önümüzdeki yarışlarda ne yapacağımızı konuşmak daha faydalı bence.

ozzzy sen görev aldığın için insanlarla birebir ilgilendin sen herkesten daha iyi görmüşsündür ordaki aksamayı sana katılıyorum ve nedemek istediğinide ben anladım.

NOT: 9şubatda yapılacak olan drag yarışına kadar herkes görüşlerini yazsınyer konusunu yapılması gerekenleri yazın oturup konuşlım

saygılar
    A.M.K.

k.Z.y
    Misafir
    9subatda yapilacak drag bence haci ömer sabanci organize sanayi bölgesinde olmali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powered_by_me Nickli Üyeden Alıntı
    cengiz bi yay taktın die fiesta evoya dönmez arabanın yanında sami abinin adını soylesen kafadan 5 hp koyuyo sen halen konusuyorsun olm az akıllı ol
    bu mesajdan ne anladınız ?
    bende yanlış anlamışım o zaman kimsenin kalbini kırmak değildi amacım ya
    pardon.!

ozZzy
    Misafir
    Alıntı adova_01 Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar tartışmak yerine bidahaki yarışlarda yapacağınız icraatları tartışın bence hem bukadar uzatmaya gerek yok bu konuyu herşey geride kaldı sonuçta geçmişe bakarak mutluluk yakalanmaz o yüzden önümüzdeki yarışlarda ne yapacağımızı konuşmak daha faydalı bence.

ozzzy sen görev aldığın için insanlarla birebir ilgilendin sen herkesten daha iyi görmüşsündür ordaki aksamayı sana katılıyorum ve nedemek istediğinide ben anladım.

NOT: 9şubatda yapılacak olan drag yarışına kadar herkes görüşlerini yazsınyer konusunu yapılması gerekenleri yazın oturup konuşlım

saygılar
    A.M.K.

Kimse alınmasın kusura da bakmasın. Üzerinden zaten çok zaman geçti. Ben inanıyorum 9Şubatta çok güzel yarışlar olacak. İlklerden herzaman ders alınır. Organizasyon bence eksikliklerin çoğunu gördü. Bidahakine bence daha kalabalık olacaktır. Sadece tellerin işe yaramadığını söylemek istiyorum. Geçen yarışlarda gece tel çekilirken görmüştüm A.M.K yı. Gerçekten tebrik ederim. Haber verilirse yardıma geliriz. Enazından bi şapka verin de gündüz kafamıza güneş geçmesin

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben neyin ne olduğunu çok iyi anlıyorum,ayrıca o yarışta bende görevliydim üstelik 2 elim değil bir elim alçılı tek elimle insanları itiyordum.Önemli olan benim ne anladığım değil toplumun kanaati önemlidir bizim yapmamız gereken sadece seyirciyi uzakta tutmak ve yüksek bir duvar yada tel o kadar

ozZzy
    Misafir
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı
    ben neyin ne olduğunu çok iyi anlıyorum,ayrıca o yarışta bende görevliydim üstelik 2 elim değil bir elim alçılı tek elimle insanları itiyordum.Önemli olan benim ne anladığım değil toplumun kanaati önemlidir bizim yapmamız gereken sadece seyirciyi uzakta tutmak ve yüksek bir duvar yada tel o kadar
    Kardeş sorun değil önemli de değil geçmiş gitmiş. Bidaha bişey olursa enazından dediğin gibi mantıklı olabilir ama teli de ne hale getirdiler gördün... enson gördüğümde demirlerini çocuklar satmak için söküyordu... erit çekilip 5 metreye bir tane adam koyulursa olur diyecem ama görevlilerin de lafına aldırış eden yok... hayırlısı...

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vala murat bende bişe anlamadım solediğin şeyden..sanırım geldiğini belli etmek istedin
    US Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buarada geçen gun 1.2 corsayla kalktım benzinli biguzel avucladım sağlık olsun
    US Performance

ozZzy
    Misafir
    sağlık olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağlık olsun tabiki corsanın sahibi arkadaşımdı 3 defa kalktık yok patiye düştüm yok vitesi girdiremedim yok sen benden önce kalktın en sonunda pes etti üstelik benim aracımda yukte vardı
    US Performance

gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eee o zaman bizim corsa ile ne zaman kaldırıyosun
    Project01 Garage
    GÖkhan
    SAYGILAR
    http://img93.imageshack.us/img93/2694/imza20ue.jpg

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)