Kardeş TMF (türkiye motosiklet federasyonu) ile bizim ne alakamız var biz oto drag yapacaz bizim federasyonumuz tosfed (türkiye otomobil sporları federasyonu) lütfen buray bişeyler yazarken dikkat edin...
Printable View
kurallar ile ilgili sormak ıstekdıklerımı sormustum fakat bı yanıt alamadık kantar gelıcekmı ? rollcage zorunlumu vs vs
kurallar gayet basit, rollbar veya rollcage yaparsan sokebilirsin, yapmaz isen sokemezsin ;)
Sokemezsin ama arabanin orjinalligini ve guvenlik onlemlerini bozmadan hafif parcalar kullanabilirsin. Yoksa her araba ruhsat agirliginda olacak diye bir zorunluluk yok.
onu zaten bılıyorum rollcage yaparsan sokebılırsın yapamazsan sökemezsını ;) de de si var işte müsamma gösterılen olabılır burda yazarak emın olabılırız veya kantar getırelerek her araca kantara cıkarak ne tilkilikler döndüğünü herkez bılıyor :)
sagol abi açıklaman için ama senin göz ardı ettiğin bir konu var tmf nin türkiye motor federasyonu olduğunu bende bilyorum ama onlarda bugun sabah pazar günü için motor dragları olduğunu açıkladılar konyadaymış herkes aynı pisti mi kullanacak yoksa başka bir yerde yarış mı var yok sa bir yanlış anlama mı var ben sana sadece duyduğumu söyledim belki bu bir söylenti ama lisansli iki arkadaşımada cep telefonlarına mesaj geldi pazar günü konyada motor dragları var diye bir araştırırsan seviniriz
Kardeş biz 16 mayıs diyoruz onlar bu hafta 17-18 nisan da yapacaklar lütfen bilgileri tam anla incele daha sonra buraya yaz milletin kafasını karıştırma ben konyada motosiklet sporları ve otomobil sporları il temsilcisiyim bu piste hangi hafta kim yarış yapacak ben ayarlıyorum lütfen arkadaşların kafasını karıştırmayalım...
Ben nisan olarak omuşum abi :)) neyse valla bu hafta sonu gelemiyecem diye üzülüyodum ohh bee 16 mayıs bizde ordayız inşalla antalya ekibi olarak
süleymn bey katılım ücreti belli oldumu acaba
katılımcılar net bellimi?
ben varım yetmezmi kanka :D
eger gecen seneki gibi ücretler makul bir düzeyde olursa cok cok seviniriz ilginize tesekkürler süleyman bey iyi akşamlar
eet son durumlar nedir
muştu tır işi yalanmı oldu ?
gelenler vazmı gecti
daha az kişimiyiz ?
kanka şuanda bi sıkıntı yok gibi tır biz he dediğimiz anda hazır
mmustu
miniks
tarantino
imhotep
isotta
talihb16
ve yine talihb16 nın arkadaşları
yarın yine konuşurum milletle
Sulhi sen Bug eye getirmiomusun draga ?
saniyeli olucagı için senin grubunda o araç bence hızlı olucaktır
mami abi 106 yı getirmicekmi ? hiç sordunuzmu
mami ye ben sürekli söylüyorum tamam gelicem diyor ama ne olucagı belli olmaz. her sölediğimde tamam diyor ama sonrada ben yaşlandım diyor :D
ayak yapıo hepimizden genç o :)
arkadaşlar arka koltuğu sökmemizde bi sakınca varmı rollbar yok ön 2 koltuk sabit kalacak
mami aracı getırmıcek arkadaslar...
ölmek var dönmek yok muştunun dediği gibi o tır konyaya boş olsada gidecek
şaka bi yanada inşallah bir aksilik çıkmaz diğerlerinden yana
benden yana sıkıntı yok
muştu benden yanada sıkıntı yok.
muştu tır ücreti nekadar bende gelmek istiyorum
bide stock araba ile katılım olacakmı
yarış ücreti nekadar
yarış tarihi nezaman
lisanssı ordanmı alıcaz nasıl olacak bi bilgi verin arkadaşlar
yarış tarihi nezaman
16 mayıs 2010
ewvallah allah nasip ederse kesin katılıcam sponsorları şimdiden bağlayayım
muştu benide tırcılar listesine ekle aslanım
eyvallah kankacım bizdensin ;)
Benim aracın arka tarafı komple sökülü
ve roll cage yapma gibi bir olayım da söz konusu degil
konya en kötü 0 - 400 tecrübe etmeye gelicem yarışa alınmasam bile orda olucam
Kilo azaltma yapılabilecek mi yuksa araçlar standart mı olacak ona göre tedbirli gelelim.
valla hiç sökmeyle falan uğraşamam :D
bulabilirsem bi 16 silick takarım o kadar :D
kanka söksem ne olacak ki n/a olarak katılırım ;)
şuanda aracımın beyni yok yani kırdım sinirle :)
o yüzden öyle yada böyle bu kadar insanı yarı yolda bırakacak değilim turbo yada n/a gidecek eke ;)
arkadaşlar roll cage zorunluluğu yok,arka koltuklar sökülebilir ama önler sabit...