:D valla öle amca
hani ne kadar böyle neşeli vs vs olsamda tersim çok pistir ;) hani o an karşımda o KARDEŞİM olsaydı inan dağılan beyin başka olurdu :D
Printable View
gel mustum benım araba yürümuyo hydra yı taksın cem abi ama buda yanarsa 2600 dolar alırım sendne bilmiş ol:D
katılım sayısı max kaç kişi tesekkürler
arkadaşlar şimdi kafama takılan bişi var bana gebze belediyesi sponsor oluyor bende aracıma gebze belediyesi yazdırıcam bunda herhangi bir sorun problem olurmu bilgi verirseniz sevinirim
haydı acıklayın kılo vs olayını bılen yokmu orda kargaşa yaşanmasın yok senın araban sökuk yok bu yok yok şu yok acıklıga kavusturalım ona göre hazırlanalım fıber kaput fıber bagaj roll cage olmadan olabılıtesı varmı ? kantar gelıcekmı her araba cıkıcakmı kantara ?
benım araba a-z ye sökülü hafif kapılar hafif bagaj hafif kaput ve hafif koltuk var rollcage yok yarışmamı engelliycekmi bunlar ?
herkes soruya cvp bekliyor ama cvp veren yok inşallah geldiğimizde sorun olmaz
geçen seneki muhabbet olucak büyük ihtimal. hasan abinin yine aynı kurallar geçerli diyecektir.
800 kg altına düşülürse rollcage geçerli dicek, yine sökük olup 800 üstündeysen sınıf 5'e atıyorlar ama 800 üstündeyiz diyede ön koltuğa kadar sökmeyin(arkaları sökün ama) fiber kaput bagaja bir şey demiyorlardı. sadece kurallara göre takılsın diyorlardı. benim fiber kaputta mandal yok diye almıyorlardı(daha sağlam bir şey vardı uçmasın açılmasın diye ama) yinede kural dediler.koltukların oynamamasına dikkat edin bide kemer olsun arabada onuda sökmeyin sakın :D
en önemlisi YANGIN TÜPÜ OLSUN...
geçen sene yaşananlardan bi kesit
sizin 106 nın sesi gidişi daha aklımda ama,,geçen sene konyadaki ilk oto drag a gelmiştiniz
yaw bide arkadaşlar bişi geldi aklıma biz şimdi tıra yüklüyoruz arabaları da :D
kendimiz neyle gidecez :D
mustafa otoruruz arabanın içine tırın üzerinde uyuya uyuya gideriz nasıl olur ben gidene kadar kafana paso eteşlerim :) nasıl gittiğini anlamazsin bile
aynen sana söz beni hiç unutmayaksın davşanım
moruk sen çirkin ben çirkin bizim çocukta çirkin olur kesin :)
Iyi akşamlar süleyman bey cok soru sorduğumuz için lütfen yanlış anlamayın heyecanımızı madur karşılayın kayıt tarihi tam olarak ne zaman içinde birde sıkıntımız katılım cok olduğu zaman katılamama gibi bir problemle karsılaşırmıyız bilgilendirirseniz cok sevinirim saygılar
arkadaşlar burda kimse yetkili merci değil kimsenin lafına güvenipte iş yapmayın mahali oto drag kuralları tosfed tarafından her yıl belirlenir ve yayınlanır
aracınızı bu kurallar yönünde hazırlayın
kurallar
http://www.tosfed.org.tr/kitaplar/13...g-18012010.pdf
her sınıfın altında rollbar rollcage kullanma gereksinimlerini yazıtoyor