30 il içinde kırklareli varmı nereden ögrenebiliriz bunu
30 il içinde kırklareli varmı nereden ögrenebiliriz bunu
git 280 gel 280 fazla gelir daha yapmam gereken çok şey var paramı benzine harcayamam
ayrıca ilk önce arabayı slalom a göre ayarlamam lazım arkamı kaysın ön mü kaysın hangi yayı hangi torsiyon çubuğu hangi viraj demiri![]()
e buraya gelince geri sökücem mecburen çok uğraşırım
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Allah'tan bir engel çıkmazsa orada olacağım.Ama katılım amaçlı değil sadece yarışı izlemek ve arkadaşlarla bir araya gelmek için.
+Kemal sende izlemeye gelebilirsin.Misafirimiz olursun mdfym.com'un müzeye filan gittiğmiz buluşmada senide bekliyorduk ama birşeyler olmuş sanırım gelememişsin hem bu sefer tanışmış oluruz??Hemde Eskişehir'i görmüş olursun??
Bu soruyu biz de sorduk TOSFED toplantısında, sonuçta sonucu belirleyen en önemli etken kuka aralıklarıdır. Federasyon, kimseye rakiplerine göre avantaj sağlamayacak bir kuka aralığı belirleyecek ve geçen hafta kulüplere bildirilecekti, hala beklemedeyiz. Sedan araç sahipleri endişe etmesin, sadece vti,vts,gti'lara göre olmayacak kuka aralıklarıbelirlenince buradan duyururum.
O zaman size İSOFF (İstanbul Off-Road Kulübü)'un düzenleyeceği 4x4 slalom yarışını tavsiye ederim. Belki İsok'la birlikte de düzenleyebilirler, binek ve arazi araçları ayrı kategorilerde yarışır. Belki de İSOFF ayrı bir yarış düzenler. Bu konuyu da konuşmuştuk ama İstanbul kulüpleri neye karar verdiler bilmiyorum.
ms ecuyla ilgili problemlerim vardı halada varda neyse
peki 25 nisanda istanbulda nerede yapılacak hiç bir bilgi bulamadım ben bu konu hakkında
http://www.imk.org.tr/ sitensinde hiç bir bilgi yok ztn epeydir güncellenmemiş
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Bu arada kuka aralıkları 10 metre... En azından biz Antalya'da 10 metre yapıyoruz, sanırım Eskişehir de aynıdır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)