sanırım izmir ayaklarının biri pınarbaşında diğeri selçuk efes havaalanında yapılacaktır....
10 haziran iok (pınarbaşı)
9 eylül eosk ( efes )
sanırım izmir ayaklarının biri pınarbaşında diğeri selçuk efes havaalanında yapılacaktır....
10 haziran iok (pınarbaşı)
9 eylül eosk ( efes )
eosk un nerede yapacagi süpriz olarak kalsin ama hava alani olmucak buyuk ihtimal
benden solemesi yarisin guvenlik sorumlusu olarak
selçuk efes havaalanında ki yarış gayet başarılıydı bence biz yarışmacılar için herhangi bir sorun olmamıştı güvenlıkle ilgilide herhangi bır problem olduğunuda sanmıyorum , ancak seyirciler için bir tribün dolayısıyla üztü kapalı bir gölgelik olmaması eksiklikti diyebilriz ancak geçici bir yarış içinde bunların yapılması ciddi paralar demek, o yuzden organizatörlere yuklenmek doru olmaz kanısındayım....
bekleyelim görelim süprizi hep beraber![]()
guvenlik kitaba en uygun olabilendi
daha kalici ve sabit önlemler olmamasinin nedeni ve kapali alaninda nedeni hava alanina bisey yapilamiyor olmasiydi
cünkü start cizgisini cekmek icin bile izin aldik
hava alanlari pek uygun diil bu is icin daha uygun yerlerde bulusmak uzere
ya cemal abi hatta biz seninle baska bi sitede konusmustuk orada gorusuruz diye! belki hatırlarsın!...
bende ordaydım ve bende gorevliler arasındaydım.kartımı da hala saklarım ancak guvenlik onlemlerinin acıkcası geçtiğimiz sene yaşadığımız antalya kazasındaki guvenlik onlemlerinden hiç bir fark yoktu tabiki bunda suclu orada ki guvenlik gorevlileri mi yoksa bizim izleyicilerimiz mi orası cok supheli ama bence gecen seneki selçuk otodrag sampiyonası guvenlik acısından basarısızdı.hatta sadece ben değil dönüş yolunu paylaştıım gorev arkadaslarımda aynı şeyleri düşünüyorlardı.şunu da belirtiyim sonradan bana suclamalar gelmesin guvenlik gorevlisi değildim!![]()
efe sen ne olarak gorev yaptn hatırlatırmısın
guvenlik sorumlusu bendim ve herturlu eleştiriye acigim ama hava alaininda yapılabileceklerin cogunu yaptk ama efe ninde dedigi gibi sucu birazda kendimizde yani seyircilerde aramakta fayda var cogu zaman kendi guvenliklerini dusunmeden hareket ediyorlar
daha once dedigim gibi hava alanlari bu is icin uygun diil elimizdeki imkanlarda havaalanlarını guvenli yapmaya apek yeterli diil bakalim bu sene daha guzel bir yaris olacak
ben teknik kontrol'deydim.teknik kontrolden gecen araçları listeleyip kategorize eden ekipteydim.
milletçe o kadar bilgisiziz ki bölesine organizasyonlarda,yaşını başını almış bir teyzenin pistin kenarına gelip o binbir zahmetle cektiimiz ince korumayı yırtıp alıp goturduune de bizzat şahit oldum.hatta sonrasında tekrar yerine çakarken çekilen fotomuz bile war ama sırf o bolumu o teyzenin anısına kapatmadık!!![]()
![]()
![]()
sportivo ve efe-e
ikinizinde profilinde messenger adresi var, hadi görmediniz diyim özel mesaj sistemi var;
forum kirlenmedi mi??
Konu dışındaki mesajlar silinmiştir. Bilginize.
Experience is what you get when you don't get what you want.
1600 turbo arac sınıf3 stock car kategorısınde yarısıyor degılmı? 300 metreye ındırgenmesı benım acımdan aslında kotu oldu. sarma olayını bıtırıp tutunma safhasına gecınce yol alacak mesafe azalmıs olacak.arkadan ıtıslıler ve 4 cekerler daha avantajlı olacak bu durumda. gruplardada bırsey acıklanmamıs gordugum kadarı ıle. eskıden bırkuralda 2501-4600 cc arası asırı beslemelı ıkı ceker otolar sınıf 4 yada 5 tı. sımdı 4 cekerlerde aynı grubamı denk gelıo?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)