Şimdiden yazalım; yarış esnasında yarışacak arabalarda dahil olmak üzere tehlikeli hal ve hareketlere başladıkları anda uyarı yapılmaksızın etkinlik dışına atılacak ve dışarıda bekleyen yüksek miktardaki Trafik polislerince özel ilgi alakadan yararlanma fırsatına erişecekler.
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
kumlucada saat kaçta başlayacak
gibiben beğendim. 2 tasarım üzerinde yoğunlaştık ancak otomobiller yarış otomobili olmadığı için hem yapışkan boyaya vs zarar vermesin hem de kibar bişey olsun istedik. Değişik bir çalışma yaptık, tamam tamam biraz wrc'den çaldık
her araca uyum sağlayabilecek bir kapı numarası tasarımı oldu, sol ve sağ olarak ayrı ayrı çalıştık. diğer tasarım da çok güzeldi ama biraz büyüktü ebat olarak ve kareydi. çok alışılmış bişey olmasın istedim
![]()
Gaziantep ayağına allahtan bir mani çıkmaz ise ben ve arkadaşlarımda katılacağız.Benim brava o aralarda biraz büyük kalıcak 106lar saxo'lar nispeten daha avantajlı ama hayırlısı
bakarsınız gaziantepden ben çıkar gelirim :P ahahahah
Şimdiden tüm illerdeki yarışmacı arkadaşlarımıza başarılar dilerim
Not : Bende Gaziantepdeki yarışların foto + videolarını ekleyeceğim bol bol![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Kayıtların ilk günü umduğumdan iyi geçtiAlanya, Manavgat ve Isparta, Burdur'a toplam 15 araçlık kontenjan ayırdım Pazar gününe kadar. Şehir dışından gelecek arkadaşlar sıkıntı yaşamaz
![]()
Yarın müsait olanların kayıtlarını yaptırmasını öneririm, ben büyük ihtimalle dışarda olurum son eksikleri gidermek için, Ahmet Bey yardımcı olur kayıt için.
kumlucaya çok araç gelicek mi bilginiz var mı ?
Eve şimdi geldim. Parkurun büyük bölümü tamamlandı, testler yapıldı. Yarışın daha güvenli olabilmesi için çok ufak düzenlemeler gerekti. Sabah son rütuşları yapıp start diyeceğiz ve inanıyorum ki çok güzel bir yarış olacak.
olm can seneye daha önceden haber verde bari dönüşü ona göre ayarliyim yada haziranda tekrar yapalım bende geliyim hemde görüşelim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)