Ruhun genç abi senin![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Dostluğun ve iyi temennilerin için sana yürekten teşekkür ederim.Seninle yarış öncesi konuştuğumuz gibi araca artı olarak sadece eksoz u açtırdık ve nos un çapını az bir şey metin usta büyüttü gerçektende bunun üzerine civata dahi sıkmadık.Skor a halen acabamı gözüyle bakanların başında gelen biriside şüphesiz benim fakat 12 680 lik kalkışı,başka kalkışlarım ile kıyasladığımda fark edeceğim kadar erken ve diğer araç la burun buruna girerek bitti.Birdaha aynı ölçüde bir skor yakalarmıyız??????Tekrar teşekkür ediyorum iyiki varsınız
Hasan bey gerekli açıklamayı yapmış kalkıştaki ışıkların tepki süreleri değiştiği için sn farklılıkları geçen senelere göre değişmiş bu sene daha iyi sonuçlar ortaya çıkacaktır herkeze başarılar...
yasoyu eleyen e30 noslu m30 3500cc 13.80(yaso dan öğrendim bunuda niye cezaya girmedi dedi 0.25 sn iyileştirme toleransından dolayı) le 14-15 sn arası en iyi dereceyi yapıp liste başı olduğu için altdan rakip bekledi.yaso seedingin önemini anlamayıp lastik bile ısıtmadan laylaylom kalkdı sonrasında kötü derecesi ile liste dibine oturdu.altdan yukarıya doğru eleyerek çıkmak zorunda kaldı sonrada veryansın ettiki beni 11 kere kaldırdınız.aklını kullansaydın liste başına otursaydı serin serin final kalkacaktı.seedinge girmeyen en kötü derece yapmış sayılarak listenin en sonunda başlar yarışlara.
http://www.facebook.com/#!/video/vid...1902331&ref=mf MSKY VS. BTU final kalkışı
ah abi zaten burda anlaşamadık bi türlü 14.2 ile m30 dan sonra en ii der4ecelerden birini yaptım en kötü ben değildim orda yanlışlık oldu zaten öfkemde bu yüzdendi aldınmı seeding sonuçlarını bakınca anlıycan...nese yaw bitti dediğin gibi eğlence tecrübe oldu...arabamız göründü atmosferik e30 un neler yapabileceğine inanmıyanlar vardı gördü....
gidesim gelmiyor......
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)