User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Drift Akademi İstanbul Lisans günü ve Antrenmanlar

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ne şimdi ? Benim annemde yemek yapıyor ama drift konusuna ben evde yemek yapıyorum yazmıyor.Drift için ne yaptın ? Masraflar hakkında ne kadar bilgin var ? Pist kirası nedir biliyormusun mesela ?

Biz bugüne kadar harcadığımız paranın 100 de 1 ini kazanmadık driftten.Açık olursam kimse inanmaz biliyorum. Sen pazar günü evinde uyurken biz yeni arkadaşlarımızın lastiklerini piste taşıdık.

At gözlüğü ile konuya bakarsanız sadece alınan paraları görürsünüz. Ama izlediğiniz videoların arka planında yaşananlardan bir haber olduğunuz gerçeğini sadece işin içine girdiğinizde görürsünüz.

Ben söylüyorum zaten , elimizden geleni yapıyoruz diye ve aynı zamanda hayır kurumu olmadığımızı da.Ama motorsporu masrafları ve gideri yüksek olan bir hobi.Bunu bu işi bilen biri ile bu şekilde tartışmama gerek olmuyor zaten.

bosphorus34
    Misafir
    bende masrafların bu parayla ancak karşılandığını düşünüyorum.otoparkın kirası şu bu falan filan..fakat eminim benim gibi çoğu kişi bu harcamaların ne olduğunu merak ediyodur.lütfen kimse yanlış anlamasın ama kısaca bir açıklama yaparmısınız harcamalarla ilgili ??? şimdiden teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu cok pahali ivir zivir yazan arkadaslar acaba yurtdisinda herhangi bir motorsporu dalinin egitim fiyatlarindan haberdar mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar gayet olumlu şeyler yapmaya çalışıyorlar,zorla gel katıl demiyor isteyen katılır isteyen katılmaz. zaten uğraşan az sayıda insan var onlarında şevkini kırmaya gerek yok.

:pEAce: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence boşuna bu forumda cene calıp millete iyilik yapmaya calışıyosunuz... gelmek isteyen zaten geliyor, egitimi alıyor, arabasını yapıyor... bide böyle boş beleş sırf yazı yazıym da dikkat cekiym, yada suraya bi laf atıym diyen adamlarla ugrasmanın bir mantıgı yok bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masrafların ne olduğunu çok merak eden arkadaşlar, her hangi bir gün JDM Works e gidip Mustafa Mert'in ve Mert'in neler yaptıklarını izlesinler. Ben çok değil hepi topu bir saat durdum. Adamlar bir yandan pist planı bir yandan helikopter ile video çekimi bir yandan geçen çekilen video düzenlemesi ile uğraşıyorlar. Bu benim bir saatte gördüğümdür. Öğrenmek isteyen arkadaş bir gün gitsin otursun hiç birşey yapmasın izlesin. Kimse sen niye geldin git demiyor.

Ayrıca sizleride tebrik ettim Drift Akademi ve JDM Works ailesi. Ben bu kadar bilinçsiz insanın eleştirisine maruz kalsam "sokarım sizede, yapacağınız işede, katılacağınız eğitimede" der hali hazırda bu işi bilen adamlarla yoluma bakardım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğitimlerdeki masraflar aşağı yukarı şöyle arkadaşlar

1- Otopark Kirası : Bir benzeri olmayan Olimpiyat Stadının otoparkını kiralıyoruz.Bunun günlük kirası 8.000TL.Merak eden arayıp öğrenebilir.Tolga Bey ile görüşeceksiniz.Bizim 5 senelik sözleşmemiz olduğu için daha uygun rakamlara kiralıyoruz.Abonelik gibi düşünün.Ortada Olimpiyat Komitesi ile yapılmış , şartları baya ağır olan bir sözleşme var.Okuyup altına imza atabilmek için kafayı yemiş olmak lazım, ama allahtan Abdurrahman abi uzun süre önce kafayı yediği için imzayı attı.Bu sayede Türkiye de driftten bahsedebiliyoruz.Yoksa başka mekan yok İstanbulda.

2-Drift otomobili : Bir otomobil satın alıyorsunuz , drift için geliştiriyorsunuz.Sonra bu aracı her eğitimde 10 kişi kullanıyor ve mutlaka birşeyler kırılıyor.Sonuç masraf.Trafik sigortası , kaskosu , vergilerini hiç saymıyorum.

3-Drift Eğitmeni : Drift eğitmeni olarak ilk seçenek Faruk Marek Kugay. Yılın 4 ayında Amerikada , kalan diğer aylarda avrupa da Drift Serilerinde çalışıyor.Eğer yarış takvimine denk gelmezse Faruğun uçağı ve eğitmenlik bedeli var.Faruk gelemezse ben yada Mert gidiyoruz.

4-Otopark alanı masrafları: Bize verilen boş bir otopark var.Ama ilk geldiğimizde ne bir kuka ne de bir konteyner vardı ortada.Tüm bunlar için para harcandı.Belli bir düzen oturtulmuşsa eğer , bunlar için para harcanmıştır.

5- Aklıma gelmeyen harcamalar.

Bunları görmek için 2 dakika düşünmekte yeterli tabii.Hiçbiriniz aslında bahçıvan değilsiniz , az çok otomobil işlerinin içinde olan insanlarsınız.Bunları akıl edebiliyor olmanız lazım. Ama illa benim tarafımdan duymak istiyorsanız durum budur.

Bizim insanımız bir de iyi giden bir şeyden hoşnut olmaktansa , oturup bu işin hesabını kitabını yapıyor ve bu iş para bırakıyor mu ona bakıyor. Enteresan bir milletiz biz.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün firindan ekmek aldim bir baktim firimci imal ettiğinin 10 katina ekmek satiyor hemen kostümümü giydim hesap makinami aldim gittim taşladim nasıl iyi etmişmiyim ?
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı hesap işte .

bosphorus34
    Misafir
    açıklama gayet tatmin edici.çok teşekkür ederim.

Alıntı MOzen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masrafların ne olduğunu çok merak eden arkadaşlar, her hangi bir gün JDM Works e gidip Mustafa Mert'in ve Mert'in neler yaptıklarını izlesinler. Ben çok değil hepi topu bir saat durdum. Adamlar bir yandan pist planı bir yandan helikopter ile video çekimi bir yandan geçen çekilen video düzenlemesi ile uğraşıyorlar. Bu benim bir saatte gördüğümdür. Öğrenmek isteyen arkadaş bir gün gitsin otursun hiç birşey yapmasın izlesin. Kimse sen niye geldin git demiyor.

Ayrıca sizleride tebrik ettim Drift Akademi ve JDM Works ailesi. Ben bu kadar bilinçsiz insanın eleştirisine maruz kalsam "sokarım sizede, yapacağınız işede, katılacağınız eğitimede" der hali hazırda bu işi bilen adamlarla yoluma bakardım.
    son kısma özellikle katılıyorum herhalde bende öyle yapardım.Ayrıca JDM works e de gidip size bir teşekkür etmek isterdim köstekleride kınıyorum

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün firindan ekmek aldim bir baktim firimci imal ettiğinin 10 katina ekmek satiyor hemen kostümümü giydim hesap makinami aldim gittim taşladim nasıl iyi etmişmiyim ?
    hahahah bu çok güzeldi

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaptığınız iş çok mükemmel aslında , verdiğiniz uğraş hatta ...
    -daha öncede belirttiğiniz gibi ; adam uyurken siz sabah gün ağarırken belki de bazı şeyler için oralara gidip hazırlık yaptınız ...
    -eğitim olmalı , illegal'i millet bellemiş gidiyor ... sağda solda arabasını kaldırıma vurmak ve oluşan hasarı gidip sanayide yaptırmayı daha zevkli buluyor ... ondandır halen bilinçsizce kullanmalar.
    -verilen onca emeğe hatta yıllardır verilen çabalara , burdan klavyeden yazmak ne kadar basit değil mi arkadaşlar ? ...
    -"Mechanix" söylüyor insan gibi ; eğitim programı şunları kapsıyor diye.İsteyen gider
    -ayrıca ; bende JDM Works'te bir ara bulundum ; gayet işlerinin iyileşmesi ve daha iyisini yapmak için uğraş veren insanlar ...
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her işin bir bedeli var, her emeğin bir karşılığı var.. Tamam pahalı diyebilirsiniz bilmem ne diyebilirsiniz ama bu sonuçta bir motorsporu, ülkemizdeki maliyetleri de az çok biliyorsunuzdur zaten.. İnsanlar daha neyi anlamamakta diretiyor anlam veremiyorum

Cem Yılmaz ın da dediği gibi 1000 kişi olsa salonda, bilet 50 lira ....

Yapılan iş,emek herkese basit görünür , ama hep de maliyet fazla gelir

:pEAce: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha iyisini daha uygun fiyata yapabilen varsa cıksın yapsın ne akademy nede jdm works un dedigi bişey yok... herkes halinden memnun.

hesap kitap yapıp klavye delikanlılıgıyla bu işler olmuyor... örnekler mevcut. nokta.

Berkel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atatürk olimpiyat stadının otoparkını satın mı aldınız ??

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atatürk olimpiyat stadının otoparkını satın mı aldınız ??
    evet. Sülün Osman diye biri satıyordu ondan aldılar.

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi dk noluyo ya. o otopark bana opsiyonlu .

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatlar gayet makul gereksiz düşünceler içine girmenin anlamı yok, nasıl emek harcandıgını görmek için bir antremana seyirci olarak katılmak yeterli
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi dk noluyo ya. o otopark bana opsiyonlu .

10krkter.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)