Biraz Daha Bekliyoruz Katılımcıları yazmak için. Heryerden haberler tek tek geliyor. Hem Drupları hmde katılımcıları aynı anda Ayarlıcaz Max Pazartesiye hazır olucak inşallah.
Printable View
Biraz Daha Bekliyoruz Katılımcıları yazmak için. Heryerden haberler tek tek geliyor. Hem Drupları hmde katılımcıları aynı anda Ayarlıcaz Max Pazartesiye hazır olucak inşallah.
drag günceli
Kayıt yaptıran araçların listesini görebilme imkanı varmı?
Amerikayı yeniden keşfetmeyin, Akhisar dragdaki gruplar neyse aynısını yapın kargaşa çıkmasın.. 1.6 turbo ies hangi sınıfa girecek, 1600cc doğan ile vti kalkışı olmaz..bunun gibi bir çok örnekleme yapılır..Bu işi bilenlerden yardım alın davet edin misafir edin akıl alın ..bu gidişata göre karmançorman olacak..yol yakınken fikirlere kulak verin..Olaya bir drag düzenleyelim 5 tane kupa olsun gözüyle bakarsanız ,ve bu grup sistemi ile sadece çevre ilçelerden gelen arkadaşlarla kendi aranızda kalkarsınız,bu siteden araç koşturan kimse böyle ucu açık organizasyonlara gelmez,millet konyadan yılmış gebzede helak oluruz diye düşünür..Siz tez vakitte bu işi bilen biri ile irtibata geçin gerekiyorsa parası ile danışmanlık hizmeti alın...
böle bışey olmıcanı bızde bılıoruz
bır doğanla hondanın kalkamıcağını herkez bilir herkez dengı aracla kalkıcaktır amerıca ne alaka çözemedım
Kategoriler :
Sınıf 1 : 1401 - 1600 Cc
Sınıf 2 : 1601 - 2000 Cc
Sınıf 3 : 2001 - 2500 Cc
Sınıf 4 : 2500 - + Cc (gelen aracların durumuna göre aşırı yulemelıler vb. 4x4 gibi)
Sınıf 5 : Dizel Kategorisi
Tabiki Herkes bilir ama sen inatla aynı sınıftaymış gibi yazıyosun..Sınıf 1 demişsin Palio veya Şahinle 106gti aynı sınıfta gözüküyo onları enazından ayırman lazım.
1.6 ve 2.0 hothatch gti,vti,rs,gsi, gibi bir sınıf açman lazım onu anladıysan problem yok
Şu anlatılmaya çalışılıyor.
Örnek olarak sınıflandırdığın listede "Sınıf 1" 'i ele alalım.
Resmi olarak sınıf 1 için
Sınıf 1 : 1401 - 1600 Cc
demişsin.
106 GTI , VTI, iVtec, Palio, Corolla vs gibi araçların hepsi senin bu sınıflandırmana göre Sınıf 1 dedir.
iVtec, Corolla veya muadili binek araçlarla 106 GTI, VTI gibi araçları kaldırman anlamsız olur. Bunun anlamsızlığını sen de kabul ediyorsun lâkin kabul ettiğini resmi sınıflandırmada göstermiyorsun.
Elbette VTI ve Corolla kalkmayacak diyorsan bunu ayrı bir sınıf altında belirtmen gerekir.
1300cc mazda RX8 katılamıyor o zaman bu sınıflandırmaya göre :D
arkadaşlar onları aynı katagorıde göstermış olsam bıle onları kaldırmıcam zaten o kadar bılgım var
sadece ımkan kısıtlı bu kadar katagorılık kupa yaptırabıldım bu konuyu bnı atrayarakta sordular çoğuda zaten kupa önmlı deil dengım olan arabayla denıyım yeter dedı bana
Şenol listeleri yapmadınız mı hala ?
Şenol sen scenic ile 1.6 16 v sportu anca rüyanda geçersin... :D
listeler az kaldı olusuo yavaş yavaş son 10gun kala falan koyucam siteye kesın cevap alamadıklarım var
aga81 yazmayım diorum ama arkdaşlar seni kibarca uyarmaya çalışıyo, ilk org.olmasına rağmen ve sanayinin içinde amatör bi org yapmana rağmen herkes yardımcı olmaya çalışıyo senin tepkin enteresan.yarış camiasına hitab etmek istiyorsun ama kismeyi tanımıyorsun bizde biliyoruz herhalde yapıcaz zaten gibi yorumların çok enteresan olmuş. bi kere yaşında çok genç saygılı olman gerekir ve bu camiayı kendinize çekicekseniz daha ılımlı yaklaşmanız gerekir yanlış yapıosunuz.ister dikkate alın ister almayın sadece tavsiye..
şimdi yorum yazan arkadaşların bazıları eskı mesajları okumadan yazıolar zaten bız daha önce katagorı tartışmaları yaptık mesajlarda var bu bılıorum bana yardım etmeye calışıolar kusura bakmayı yarış gunu yaklaştıkca stresım daha cok artıo ve gelenlerı memnun etmek istiorum bnm amacım farklı yururlukteku araacların aynı katagorıye duşseler bıle denk araclarla kaldırıcam zaten bı kaç kışı telden de aradı durumu kendılerıne izah ettım ben 4x4 lerle kalkmam dıyenler oldu meselaonları ayrı katagorıye aldık dızeller ayrı sınıfta osun dıyenler oldu onlarıda ayırdık gıbı
senol kardesım bence sen bu sıtede bu ısı bılen bı ardasımıza dostumuza abımıze bırak o duzenlemeyı yapsın bız mısafırperlıgımızı yapalım...
tecrube ıle cok cok ıyı sonuclar alınacagı kesın..
gectıgımız dragların cogunda bı suyru rezalet olustu bunların onunede sadece tecrubelı kısılerın olaya el atmasıyla cozulecegını dusunuyorum..
bende fıkırlerın bı coguna acık ol..
yonetıcılerdende rıca edelım son durum neyse onu yayınlayıp gerıde kalan eskı mesajları kaldırtalım hem daha saglıklı bılgılendırme olur hemde bızlre yardımları cok daha ıyı olur....
ozaman şöyle yapalım gökhan tecrubelı olan arkadaşlardan yardım istiorum buyrun bıkaç tane katagorı sınıfı oluşturalım hangısı uygun görulurse onu uygulayalım evet buyrun arkadaşlar fıkırlerınızı ıstıorum geldığınızde sız eğlenın bnde sızı memnun etmenın keyfıyle kafam rahat dolaşıyım
sımdıkte kımse yazmazzz:D