Söktükten sonra bi tartsana merak ediyorum şu arka koltuklar kaç kg geliyor :)
Printable View
Söktükten sonra bi tartsana merak ediyorum şu arka koltuklar kaç kg geliyor :)
walla bakalım fırsatım olursa tartarım kanka ama baya fark ettıgını soyluyolar:)
bazıları farketmez boş uğraş der amagercekten ağırlık faktörünün rolü cok buyuk bnm arac 1500 kg 135-130hp aralığında gücü var arkdaşın 120 hplık getzı benı geçıo
aslında buraka dedim bı ara kayalım dıe ama bugun gec oldu blow offum gelsin onu taktırdıktan sonra yanına gelcem kesın yanımda burak falanda olur
corsada ıyıdır ahmet kardeşim bi chıp atarız orda tamamdır dızellerle yuruturuzsenı
sen getr corsayı şimdiona chıp +kat iptl +düzboruyu çaktınmı senn farketceğin kadar bı fark olur tabı oda bi yere kadar
dün bnm scenıcı clıo sportla denedık 1.6 16 v rollıngtede dragtada scenıc alıo :D
Merhabalar.
Ben Burak Karagöz. Aga81 İn Ortağıym Beraber çalışıyoruz Düzce Dragları İçin.
Katılımımız şuanda çok iyi beklediğimizden de iyi ve kaliteli olucak. şimdi tam hazır olmaya bi kaç işimiz kaldı onlarıda hallettıkmı şimdiden herşeyımız hazır olucaktır.
Şenol kardeşim Sizlere gerekli açıklamaları yapmış ama sormak istediğiniz birşey varsa bende burdayım.
Bu organızasyonumuzda gelebılecek müsait olan herkesi Davet ediyoruz.
İlginiz için çok saolun...
süreler belli olmazsa pek keyifli olmaz diye dusunuyorum bi fotosel sistemi ayarlanabilse cok guzel olur ama...
İlk Defa Oldugundan o sıkıntı olabilir. ama Yinede araştırmamız olucak bunun için.
Birde Bu Organızasyon bizim ve çevre illerimiz için Çok önemli Çünkü bir pist başvurusu yapılmıştı Eger bu organızasyon istediğimiz gibi geçerse ve Destek büyük olursa çevre illerden Pist için daha çok bastırabılırız. ve 2 sene içinde pist alanında yarışlar yapabılırız. Düzce yatkın buna pist alanıda çok Var. Kenan Sofuoğluda görüşmüştü bunu bizim düzcedeki yetkililerle. Çok prof olmıcak yarışlar ama Elımızden gelenın fazlasını yapıcaz. Biz sadece Destek İstiyoruz Arkadaşlarımızdan Bir pazar gününü bize ayırmasını istiyoruz. Çok prof olmasada yarışlar. organızasyon iyi olucak. Eğlenıcez güzel araçlar gelıcek yüklü araçlar gelıcek herseyi 4x4 luk yapmak için çalışıyoruz çalışmayada devam edeceğiz.
Düzce Drag Yarışları
Tarih : 4 Temmuz 2010
Saat : 13.30 Da Draglar Başlıyacaktır.
Mekan : 1. OSB - Beyköy DÜZCE
Alan Özellikleri :
Uzunluk :1 Km 100 Metrelik %90 Dümdüz Alan
Genişlik : 3 4 Aracın Rahatlıkla Kalkış Yapabilecek Genişlikte.
Yarış Mesafesi 300 Mt Olucaktır...
Kategorilerinde 1.2.3. olan araçlara kupalar verilecektir...
Genel kurallar :
-Polyester kaput ve bagaj serbest.
-Kapı döşemeleri sökülse dahi daha hafif bir malzeme ile kapatılması şart.
-Yedek lastik ve arka koltuk zorunlu değil.
-Emniyet kemeri sökülemez.
-Araç üzeri reklam serbesttir.Araçların ön ve arka camında görüşü etkileyen reklam olup olmadığı kontrol edilecektir. Varsa sökülecektir.
-Sağ ve sol kapıda yarış numaranızı belirten sticker olacağı için Ön kapılarınızı boş bırakmanız gerekmektedir.
Kategoriler :
Sınıf 1 : 1401 - 1600 Cc
Sınıf 2 : 1601 - 2000 Cc
Sınıf 3 : 2001 - 2500 Cc
Sınıf 4 : 2500 - + Cc
Sınıf 5 : Dizel Kategorisi
Tüm yarışmacılara Başarılar diliyoruz...
Not : Özellikle Drag lara katılacak olan arkadaşlarımız En geç 11 de Düzce il sınırında olmaları Ve Daha önceden kesin olarak geleceklerini katılacaklarını belirtmeleri rica olunur... buna göre kategoriler ve yarış yapacak araçlar belirlenecektir.
araçlara yarış numarası verılecektır.
Mutlaka yanınızda Sizi sıcaktan koruyacak Şapka , Şemsiye tarzı Bişeyler getirmenizi hatırlatmak isterim...
[img width=443 height=600]http://www.ressim.net/upload/f73a4624.jpg[/img]
süreye gerek yok foto finiş düzgün olsun yeter. önde geçen winner :D
Prof Video Resim Çekimleri olucak. Başlangıç Çizgisi Ve Finish Te 2 Prof makinalar çekim yapacaktır. Ve Bu kayıtlar Sitelere koyulacak Ve Özel İstek üzerine Adreslere Dvd Olarak Gönderilebilecektir...
Katılım durumu ne durumda suan acaba ?
Kesın araç sayısı veremıcem ama Çok Çok İyi şuanda. Çünkü düzce tam orta yer ve bir çok yere yakın. Ondan herkes gelıcektır bu işi duyan herkes gelıcektır kı şuanda yok gelemem gibisinden söleyen olmadı... allaha şükür katılım çok iyi