User Tag List

Sayfa 13/40 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
756 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Düzce Drag Day Davet

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TOSFED Konusunda araştırma yapıp İzinler konusunda Çalışmalar başlatıcaz.

Gökhan Sana Tepki yok Kardeşim ama şuda unutulmamalı İçinde Drag sevgisi modifiye sevgisi olan insanlar eminimki gelicektir buraya. Prof bir yarış beklemeyerek Destek amaçlı gelecek olanlar bile olucaktır eminim. Neden eminsin diye soranlar olursa ise Gerçekten Bu Mod Drag Lara Gönül verenler Bizi yalnız bırakmayacaktır diye düşündüğümden.

istanbul 1,5 saat
    ankara 1,5 saat
    izmit 1 saat
    sakarya 30 dk
    bolu 30 dk
    Vs Vs Vs

Anlıcağımız düzceye gelmek bize destek olmak size çok bişey kaybettirmeyecektir.

ya bırakın şu draglara aşığız yarışlara ölüyoruz muhabbetini her mesajda aynı muhabbet. adamın işi vardır , parası yoktur , arabası sorunludur vs.vs.vs. Burada ki insanların çoğu ikitelli sanayi draglarında yarışırken sizler daha ilk okula gidiyordunuz o yüzden iğneleyici, yok gelmezler yok bilmem ne tarzında cümleleri yazmaktan vazgeçin.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bırakın şu draglara aşığız yarışlara ölüyoruz muhabbetini her mesajda aynı muhabbet. adamın işi vardır , parası yoktur , arabası sorunludur vs.vs.vs. Burada ki insanların çoğu ikitelli sanayi draglarında yarışırken sizler daha ilk okula gidiyordunuz o yüzden iğneleyici, yok gelmezler yok bilmem ne tarzında cümleleri yazmaktan vazgeçin.
    ya iyi hoş konuşuyosunda,Herkes bi şekilde aracını denemek istemiyormu zaten,hangi işi bırakıcaksın?
    İşi vardır,Parası yoktur,Arabası sorunludur Vs.vs olanlar GElmesin o zaman,Zaten Biz burdan SAdece Davet Ediyoruz Başlıktanda anlaşıldıgı gibi,Her neyse Gelmek isteyen gelsin,Gelmek istemeyen gelmesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya iyi hoş konuşuyosunda,Herkes bi şekilde aracını denemek istemiyormu zaten,hangi işi bırakıcaksın?
    İşi vardır,Parası yoktur,Arabası sorunludur Vs.vs olanlar GElmesin o zaman,Zaten Biz burdan SAdece Davet Ediyoruz Başlıktanda anlaşıldıgı gibi,Her neyse Gelmek isteyen gelsin,Gelmek istemeyen gelmesin.
    davet ettiğini biliyoruz okumamız yazmamız var çok şükür. Deneyecek adam akşam çıkar dener zaten o konuda rahat ol. Son 3 gündür yazılan mesajlarınızda yok burdan kimse gelmez, gelmiycek bunlar gibi cümleler yazarsan bu cevabı alırsın. Hevesiniz kırılmasın diye yazılanlar hoş karşılanıyor bunu da unutma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    davet ettiğini biliyoruz okumamız yazmamız var çok şükür. Deneyecek adam akşam çıkar dener zaten o konuda rahat ol. Son 3 gündür yazılan mesajlarınızda yok burdan kimse gelmez, gelmiycek bunlar gibi cümleler yazarsan bu cevabı alırsın. Hevesiniz kırılmasın diye yazılanlar hoş karşılanıyor bunu da unutma.
    Ben zaten Farkındayım Arkadaşım herşeyin,Gerekli uyarıyı arkadaşlarada yapıyorum ben.
    Ayrıca çokta rahatım ben ki rahat olmasam burda en azından bişeyleri kanıtlama derdine düşer,İnsanlara özelden mesaj atardım bi şekilde vs.vs.vs yani çok yöntemi var bişeylerin.
    Her neyse arkadaşım,Anlıyorum seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben zaten Farkındayım Arkadaşım herşeyin,Gerekli uyarıyı arkadaşlarada yapıyorum ben.
    Ayrıca çokta rahatım ben ki rahat olmasam burda en azından bişeyleri kanıtlama derdine düşer,İnsanlara özelden mesaj atardım bi şekilde vs.vs.vs yani çok yöntemi var bişeylerin.
    Her neyse arkadaşım,Anlıyorum seni
    Allah selamet versin

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseye yalakalık yapmıyorum, kımseye yalvarmıyorum, İşi olan parası olmayan ztn gelemez bunu anlamıcak kadar saf deyilim. ama sen bunu yazacak kadar düşüncelisin saol.

iğneleyici laflar söledimizi düşünmüyorum. sadece yorum yazmak eleştırmek tartışma yaratmak için çaba gösterdiğin çok güzel anlaşılıyor.

Biraz düşün öle konuş. bn bu işe bu yaşta gönül vermesem bu kadar riskli bu kadar sorumluluk gerektiren organızasyon için çaba göstermezdim.

kendimi övdüğümden sölemiyorum ama insanlar beni ve şenolu bu girişimlerde bulunduğumuz için tebrik ederken senin böle boş eleştirilerin konuşma tarzın insanın canını sıkıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseye yalakalık yapmıyorum, kımseye yalvarmıyorum, İşi olan parası olmayan ztn gelemez bunu anlamıcak kadar saf deyilim. ama sen bunu yazacak kadar düşüncelisin saol.

iğneleyici laflar söledimizi düşünmüyorum. sadece yorum yazmak eleştırmek tartışma yaratmak için çaba gösterdiğin çok güzel anlaşılıyor.

Biraz düşün öle konuş. bn bu işe bu yaşta gönül vermesem bu kadar riskli bu kadar sorumluluk gerektiren organızasyon için çaba göstermezdim.

kendimi övdüğümden sölemiyorum ama insanlar beni ve şenolu bu girişimlerde bulunduğumuz için tebrik ederken senin böle boş eleştirilerin konuşma tarzın insanın canını sıkıyor.
    önce senin ve arkadaşlarının yazdıklarını oku sonra bu yazdığını bir daha oku bence. Benim derdim polemik yaratmak vs. değil yazdıklarınızı tasvip etmedim o kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana anormal gelen hangi yazılan bişey var sölermisin. bu kadar lafı sölemeyi gerektiren somut bişey göster bana ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana anormal gelen hangi yazılan bişey var sölermisin. bu kadar lafı sölemeyi gerektiren somut bişey göster bana ?
    buyur

Alıntı naughty_tsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim merak ettiğim şey şu techturkey ailesinden kaç kişi bu organizasyona dahil olcak????????????????????????

Gökhan sana kimse cevap vermiyor

burdan kımse gelmıyecek gıbı gozukuyor..
    bı arkadasımızında dedıgı gıbı ıllegal roll gecelerınden farkı kalmıyor galıp gelenlere muhabbet sohbetın dısında kupa werılıyor..
    zaten gelecek arac sayısı bellı gıbı bu kadar az katılıma bence bu kadar emegıne yazık...

yeterli sanırım

Buradan neden kimse katılmayı düşünmüyor sorusunun cevabı ise

- sınıf ayrımı yanlış veya eksik
    - yarış güvenlik önlemleri ben dahil kimseyi tatmin etmedi
    - manuel start
    - parkurun asfalt kalitesi ve durma mesafesi

Gelelim diğer mevzuya Tosfed konusuna

Sayfalarca ben dahil kaç kişi izin aldınız mı diye sordu? gelen cevaplar yazılı duruyor onlardan alıntı yapmama gerek yok. Bir tek sen adam gibi cevap verdin gerisi dragları seviyoruz aşığız, jandarma gelicek, klüp üyeleri görevlendirilecek vs.vs den öteye gitmeyen cevaplar verildi.

senol kardesım bence sen bu sıtede bu ısı bılen bı ardasımıza dostumuza abımıze bırak o duzenlemeyı yapsın bız mısafırperlıgımızı yapalım...
    tecrube ıle cok cok ıyı sonuclar alınacagı kesın..
    gectıgımız dragların cogunda bı suyru rezalet olustu bunların onunede sadece tecrubelı kısılerın olaya el atmasıyla cozulecegını dusunuyorum..
    bende fıkırlerın bı coguna acık ol..
    yonetıcılerdende rıca edelım son durum neyse onu yayınlayıp gerıde kalan eskı mesajları kaldırtalım hem daha saglıklı bılgılendırme olur hemde bızlre yardımları cok daha ıyı olur....

arkadaş bu cümleyi yazıyor bu konuda sizden daha tecrübeli insanlar cevap yazıyor ama verilen cevaplar hep aynı.

Bizim derdimiz başınızı belaya sokmadan bişeyler yapmanızı sağlamak. 2 ay sonra yapın yarışı ama izinleri alarak yasal olarak yapın. Tosfed başvurunuzu değerlendirdikten sonra size o şartlarda orada yarışı düzenletmez. Eksikleri saydıkların da sizde anlayacaksınız bizim ne demek istediğimizi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. si Üstte yazılanlar yanı senın o kadar laf sölediğin yazılar gayet normal.
    arkadaşım bu aileden kımler gelcek demiş öbürüde dalga geçmiş bu yani.

2. si

-Gruplamaya sözüm yok hata var.

-Yol tam 1 km 100 metre Yarış 400 Mt. Geriye 700 Metre kalıyor 500 Ünü Bile İşgal etsek 200 Mtre Durma mesafesi kalıyor.

-Start Manuel Olmıcak. Araçlar Hazır oldugunda. Saniye Sistemi ile başlatılcak. 10 Dan geriye Sayan sistem 0 oldugunda Start olucak.

-Asvalt Gayet iyi durumda Araçlarla denemeler yapıp Videolarını paylaşıcam. ve asvalt Bir Gün önceden temizlenecek. Ya bir gün önceki akşam yada yarış sabahı ıslatılacak.

-Güvenlik te dediğimiz gibi Jandarma girişi çıkışı ara yolları kapatacak. görevli arkadaşlarım olucak. ve bugun yarın güvenlik şirketlerinede gideceğim onlarlada görüşeceğim. Bizim için en önemli olan güvenlik. yaşım 20 sence kendimi güvenlik konusunda rahatlatmazmıyım. allah korusun yaralanma veya ölüm oldugunda neler olmasını geçtim vicdanım rahat olmaz.

Tosfed konusunda Ben gereken cevabı verdim teşekkür ettim ve bnm bu cevabım arkadaşlarımında cevabı olmuş oluyor. hepımızın ayrı ağızdan aynı anlamı taşıyan yorumu gereksiz olur bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. si Üstte yazılanlar yanı senın o kadar laf sölediğin yazılar gayet normal.
    arkadaşım bu aileden kımler gelcek demiş öbürüde dalga geçmiş bu yani.

2. si

-Gruplamaya sözüm yok hata var.

-Yol tam 1 km 100 metre Yarış 400 Mt. Geriye 700 Metre kalıyor 500 Ünü Bile İşgal etsek 200 Mtre Durma mesafesi kalıyor.

-Start Manuel Olmıcak. Araçlar Hazır oldugunda. Saniye Sistemi ile başlatılcak. 10 Dan geriye Sayan sistem 0 oldugunda Start olucak.

-Asvalt Gayet iyi durumda Araçlarla denemeler yapıp Videolarını paylaşıcam. ve asvalt Bir Gün önceden temizlenecek. Ya bir gün önceki akşam yada yarış sabahı ıslatılacak.

-Güvenlik te dediğimiz gibi Jandarma girişi çıkışı ara yolları kapatacak. görevli arkadaşlarım olucak. ve bugun yarın güvenlik şirketlerinede gideceğim onlarlada görüşeceğim. Bizim için en önemli olan güvenlik. yaşım 20 sence kendimi güvenlik konusunda rahatlatmazmıyım. allah korusun yaralanma veya ölüm oldugunda neler olmasını geçtim vicdanım rahat olmaz.

Tosfed konusunda Ben gereken cevabı verdim teşekkür ettim ve bnm bu cevabım arkadaşlarımında cevabı olmuş oluyor. hepımızın ayrı ağızdan aynı anlamı taşıyan yorumu gereksiz olur bence.
    teşekkürler. ben ne desem faydası yok umarım başınız ağrımadan yarışınızı yaparsınız...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    the doctor:
    siz kulaginizi tersten tuttugunuz icin insanlar size tepki veriyor, izin almadan yaris basligi aciliyor. gruplama icin fikir verildiginde yillardir drag yapan adama bizde biliyoruz derseniz tepki cekmeniz gayet normal
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler. ben ne desem faydası yok umarım başınız ağrımadan yarışınızı yaparsınız...
    Allah aşkına sölermisin abicim Ne desem faydası yok diyosunda Ne söledinde kaale almadım. ne söledin de cevaplamadım veya anlamamazlıkdan geldim.

Bu kadar açıklamaya Bu cevabı vermen zaten çok anormal.

Yinede Saol HERŞEY için.

saygılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    the doctor:
    siz kulaginizi tersten tuttugunuz icin insanlar size tepki veriyor, izin almadan yaris basligi aciliyor. gruplama icin fikir verildiginde yillardir drag yapan adama bizde biliyoruz derseniz tepki cekmeniz gayet normal
    Mrb abicim. Bakın Ben Kulagımı tersten tutmuyorum aksine burda yazılan tüm mesajlar bnm için çok önemli Bu konuda gelişebilmem için çok çok önemli bilgiler olduguna inanıyorum. Ama öle Bizde biliyorz şöleyiz böleyiz gibi konuşmalar Benden gelmedi Gelen arkadaşım Neden böle konuşma yaptı anlamış değilim. Bu Şahsım adına açıklamamdır.

Bir diğer konu Tosfed den izin almamız gerektiğini bilmiyorduk. Buda Acemiliğimizden kaynaklanıyor. Bunun için herkesten özür diliyorum.

Saygılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay bee,''Gökhan sana Kimse Cevap vermiyor'' Lafını Ciddi anlayanlarda varmış bunu anladım,Dahada yorum yapmam.

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ooo arkadaşlar ne yapmışınız böle
    tosfed in haberı ılla olmuşltur zaten göruşmeye gidilecek onda sıkıntı yok

hddsherıf nikclı aibm bnden 9 yaş buyuksun evet o kadar ben yazdım drag sevgısı ıcın yapıorum öle hoşuna gıden bışey olsa anlardın zaten ınsan toplamak için yazmıoz oraya zaten gelenler olmasa bıle burdan zonguldak ereğli duzce vs. o kadar katılımlarla bılebu ıs cözulur ben de 2 senedır dragla uğraşıorum yaptığın kalkışların kalktığımaracların sayısını unuttum bu yaşta hayatım drag oldu derım bir gunde 50 kere kalkış yaptığımıda hatırlıorum onun ıcın burda kımsyı kırcak seyler söylememenı ricaedıoyorum

şimdiarkdaşlar bu şartlarda organızasyonumuza katılmak isteyen varmı artık bır lıste yapalım?
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aga81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ooo arkadaşlar ne yapmışınız böle
    tosfed in haberı ılla olmuşltur zaten göruşmeye gidilecek onda sıkıntı yok

hddsherıf nikclı aibm bnden 9 yaş buyuksun evet o kadar ben yazdım drag sevgısı ıcın yapıorum öle hoşuna gıden bışey olsa anlardın zaten ınsan toplamak için yazmıoz oraya zaten gelenler olmasa bıle burdan zonguldak ereğli duzce vs. o kadar katılımlarla bılebu ıs cözulur ben de 2 senedır dragla uğraşıorum yaptığın kalkışların kalktığımaracların sayısını unuttum bu yaşta hayatım drag oldu derım bir gunde 50 kere kalkış yaptığımıda hatırlıorum onun ıcın burda kımsyı kırcak seyler söylememenı ricaedıoyorum

şimdiarkdaşlar bu şartlarda organızasyonumuza katılmak isteyen varmı artık bır lıste yapalım?
    benim yazdıklarımdan dragları sevmediğim mi anlaşıldı sadece ? avatarıma bak bakalım üzerinde ki turunculu şey ne ?

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bırakın adamlar ne yaparsa yapsın olmaz etmez demeyin her gençin içinde vardır drag sevgisi ama yinede pist dışında yapılmasında sakınca olduğunu görüyorum.

GökhanÖzkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda olumsuz adlandırılan bı cok seyı ben yazdım cunku kımseden ben gelırım sıze yardımcı olurum yerıne herkes ole yapmayın bole etmeyın dıyor..
    allah askına roll duzenlerken kıme soruyorsunuz???
    yaaa kımse benı yanlıs anlamasın ama bu sıtede bı cok wıdeo ızlendı bı cok konu acıldı arabasının adı duyulmus kendısının adı duyulmus ınsanların yaptıgı seyler buyuk merakla ızlenıyor harıka yorumlar alıyor burda amatorce yapmaya calısılan dostca dawet edılen bı organızasyonda ınsanlar ters tepkı werıyor..
    tosfed ıcın a dan z ye haklısınız ama gerısınde de otobanda bı kopek cıkmayacagının garantısımı warda roll yapılıyor????
    acemının bırı onunuze kırsa bı heycanla napcaksınız bu cok mu guwenlı?
    benım o olumsuz postları yazmamda kı amac burdan kımsenın cay corba muhabbetı ıcın bıle gelmeye gonullu olmaması gerısınde ısteyen gelır ıstemeyen gelmez herkesın kısısel tercıhı..
    haklı oldugunuz konu tosfed gerısı herkesın aldıgı rısk sadece roller farklı.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)