paylaşırız fotoları hele bıo gün gelsin Allahın izniyle
Printable View
paylaşırız fotoları hele bıo gün gelsin Allahın izniyle
evet amatör ve düzce deilk yapılacak
bu sorumluluğuda ben üstlendim işallah iyi olucak diyorumiyi olurda ses getirirse bakarsınız pist onayını verırler drag ıcın ozamn yakın iller rahatca gelır denemelerını yaparlar ve ölede pahalı bişey olmazdiğer pistler gıbı masrafları karşılasın yeter hıç bır kar amacı gütmüyorum içimdekı darg sevgisini tatmın etsın yeter
Şenol abi,Teşekkürler buraya açtığın için..
Yoksa bende açıcaktım,yavuz abiyle konuşmuştum.:)
Herkesi bekliyoruz.
katagorileri yazarmısınız lütfen
9 adet kupa demişsiniz
o zaman 1.4-1.6 katagorisinde kupa yok
bilgilendirirmisiniz lütfen
sen eksik kal memet bee :D
:(
hatırlatma istersen bide beni ara :D
hauahuahu bizden geçti artık yaww :hehe:
inşallah dediğiniz gibi olur bizde gebzeden toplanıp geliriz bizimde iyi kötü yardımımız dokunur size
arkadaşla r saolun yorumlar için benmasıl amacım düzcenın tambır orta nokta olması ve bunu düzcedekı buyuklere göstermek bakarsınız pist işimiz olur ve rahatlarız her sene geleneksel drag yarışlarımız olur bizde araclar uzerındekı zevkımızı tatmın etmış oluruz
katagorılerı soran arkadaşlara tekrar cevap verıorum
1.4 1.6 2.0 ve üstü die 3katagorıde kalkıcaz
buarada işlermler gerekten kısa sürdü ama ben izinlerden önce beledıye başkanı vali emnıyet muduru ile yüzyüze göruştum ve bu drag oranızasyonunu gazetelere haber verdım gazetelerdede yayınlandı (yerel gazeteler) ve hiç itirazsız göruşmlerımde 1 saatiçinde izinleri aldım
suan hersey hazır yarışn yapılacağı yerde bugun scenıcım le vectra yı kaldırdık 1.6 aracımla 3. vitesi rahat dodurdum
yol ıyı :)
Pilotajın ciddi önem kazanacagı bir müsabaka olacak gibi görünüyor.
Allah utandırmasın elbetteki eksiklikler olacaktır ama hiçbirşey yapmamaktansa güvenlikli bir şekilde amatörcede olsa birşeyler yapmak güzel bir cesarettir.. Tebrik ediyorum bu yüzden Düzceli arkadaşları..
Elimizden geldiğince destek oluruz bizde geliriz bikaç araçla eğlencesine..
Kategorileri biraz daha açarmısın Şenol?
1400-1600 arası 1.
1600-2000 arası 2.
2000 ve üzeri 3. kategori mi olacak?
Drag için uygun bir yol gibi gözüküyor sağı soluda boş , yarış güzergahı boyunca sağlı sollu insanlar olucaktır.
Allah korusun bir kaza olsa sorumluluk alabilicek misin?
Aynen belki ilk 50 metre gibi insanlar durmalıdır ondan sonra finish e kadar bence kimsenin olmamasi lazım veya hic insan olmadan pist bos olmasi lazım.
Sitenizde diğer videolarini izledim insanlarin içinde daracik alanda yapılan kalkıslar gibi olmaz işallah ( Sadece güvenlik acısından diyorum )
Bizde Sakarya Drag Kulübü olarak birçok aracımızla Düzcede amatörce yapılan bu olaya destek vermek amacıyla katılıyoruz.
Şenol , çok güzel bir girişim , özellikle gerekli tüm birimlerden izin alınarak tam anlamıyla legal oluşu , olayı daha da güzelleştiriyor... Böyle bir organizasyona kalkışıyor olmanız bile başlı başına tebrik edilmeli.. Vallaha bravo...
Ama seni tanıyan ve çok iyi niyetli biri olduğunu bilen biri olarak uyarı yapmadanda geçemicem.. Ciddi potansiyeli olan bir platformda böyle bir davet vermek , büyük sorumluluk içine sokabilir sizi , Konya da yapılan ve hala insanların olumsuz eleştrilerine devam ettiği organinasyonun içinde , federasyon , profesyonel hakemler , profesyonel yarışçılar , kısmende olsa :) bilinçli seyirciler , yarış komseri vs.vs.vs.olmasına rağmen sonucu hüsrandı.... Davetine 3 tane araba gelse sadece bu arabaları görmeye 300 kişi gelir..
İnşallah altından kalkabileceğiniz büyüklükte bir organizasyon olur ve 10 numara iş çıkartısınız..
Benim yapabileceğim herhangibirşey olursa seve seve..
saolasın ilker abim
yarış alanını defalarca teste kontrole gttım aracımla kalkışlar yaptım
aracların kalkış yapılacağı alana seyırceler sokulmıcak enfazlailk 20 metreden izleme imkanı vermeyı planlıyorum yarışların kalkışları vs. lerle bizzat ben ilgilenıcem ve clubumun yardımcıları ve ordada jandarma görev alıcak bu benı daha cok sevındırdı:D
başel can kardeşim kalkışlar 1.4 , 1.6 , 2.0 olmak üzere 3 katagorı olucak tabı arada 1.2 ler 1.8 ler falan da olucak oda aracları durumuna göre onları katagorılerıne yaerleştırcez
bu arada yarışcakarkadaşlardan yarışta kendı hatalarından kaynaklanan kaza vb. olaylardan kendılerının sorumlu olduğunu beırten bı imza alıcam kı dragta zaten kaza yapmak imkansız gıbı bışey
İlker abimsenden tek isteyım olur r21 turbonu duzce yollarında görmek bnm için bi şeref olur.
bu arada yarış yapılacak yolu 1 gun önceden ıslatırıcam yol tutuşu artsın dıe
wankel için hangi katagoryi düşünüyorsunuz
arkadaşlar katagorilerı baştan düzenleme kararı aldık çünkü baya sağlam araclar cıktı
katagorıler1.4-1.6 arası 1.6-2.0 arası 2.0 3.0 arası olmasını düşünüyorum şöle olsa daha ıyı olur dıyen varmıarkadaşlar derler ya 1 elin nesı var 2 elin sesı var misalı gelen herkez için ıyı olsun istiyorum bide bir sorum olucak konya draglarında beyenılmeyen neydı bakıyorumda yarışların olduğuyolbile on numara biizmyolun 2 katıgibi duruo
tavsiyelerınıze ihtiyacımvar
konyada beğenilmeyen yolun uzunluğu asfalt vs bunlar değil.asıl mevzu seyirciler.konyada tel örgüler duvar vs olmasına rağmen seyirci kontrol edilmiyor.asıl buna dikkat etmek lazım dragta kaza yapmak imkansız gibi birşeyde söz konusu olmaz.seyirciyi çok iyi kontrol etmek lazım yoksa 2 metre tel bile çeksen oradan atlayabilecek ateşli insanlarımız bol bol var
hayırlısı ile 4 temmuzu atlatalımda herkezı memnun edelım ben başka bişey istemem :)
işallah tatmın olursunuz
ben hendek de yapılan oto slalom yarşlarına da tesadüfen girdim ve başarı sağladım ancak yarış konusunda çok fazla deneyimli değilim ancak slalom konusunda uzmanım fakat 1,4 aracım ile Drag yarışında 1,6 lara karşı ne kadar şanslı olurum onu tahmin edemiyorum bu yüzden çok da adaletli olmayacak düşüncesindeyim.
sende 1.4 lerle klkarsın 1.4 motorlar ıcınde kupa yaptırdık
1.4 ün zaten kendi sınıfı var :) asıl ben napıcam 306 gti 206 gti neysede 2.0 hacimde typer dan korkarım :soru:
yapcak bışey yok manner boy :D:D
kurada hile yaparız zuha :D
bana bi hks blow off al düşünürüz :D
geçsin bakalım typer :D
slalom olsa hiç düşünmem ama drag yemez eğlenmeye gelirim belki de izlemeye ben SLALOM da çok iyi yim başka yemez şu anki araç ile ama belki ant.. olsun diye gelir yarışıırm valla güzel bir organizasyon aga81 kutlarım
güzel bi girişim tebrik ederim..
bende düzce akçakocalıyım orda yaşıyorum..
inşş planladığın gibi olur herşey..
bizde akçakocadan bi kaç araç olarak desteklemeye gelicez..
inşş konya olayı olmaz..
bizzat gidip pişman olanlardanım..
buraya bu konuyu açman çok güzel ama bakalım ne kadar katılım olcak ne kadar dstek olcak..
umarım herşey yolunda olur...
yapabilceğim bişi olursa bende sewe sewe yardımcı olmaya hazırım..
bence akhisardaki dragların katagorizasyonunu örnek alabilirsiniz. aşırı besleme katsayıları ve kategori düzenlemeleri gayet başarılıydı.