Arkadaşlar aldığımız bir duyuma göre federasyonun haberi yokmuş bu yarış için izinler alınmamış yarın yarışlar olmıyacakmış federasyon yaptırtmıyacakmış
Printable View
Arkadaşlar aldığımız bir duyuma göre federasyonun haberi yokmuş bu yarış için izinler alınmamış yarın yarışlar olmıyacakmış federasyon yaptırtmıyacakmış
Düzce ile konya arasında karar açısından çok gidip geldim.son anda ağırlık düzceden yana gelmişti fakat aynı haberi bende aldım söylediklerine göre federasyonun haberi olmadan yarın iki araç bile yanyana gelemez diyorlarmış doğrusu bunları duyduktan sonrada insanı düşünce sarıyor ne yapmalı diye.
resmi bi açıklama bekliyoruz.
aynen burak 0531 571 92 12 telefonunu bekliyorum
şuan alınan son ve net bilgiye göre kesinlikle yarışın iptal olma gibi bi durumu yok
ayrıca bu yarışın iptali ile ilgili bilgi veren arkadaşların çok taze olmaları bana biraz garip geldi yetkili kişi birazdan detaylı bir açıklama yapacak goooo düzce drag ..........
Yarışlar iptal deil bugun butun yetkılıler oradaydık ne iptalı işinize bakın açıklamayı yapanlar
biraz önce pistteydim beledıye başkanı komutanlar herkez oradaydı
yarışa devam
Bilgi veren iki arkadasta ankarada oturuyo gozukuyo düzceyle nasl alakalılar?
Bana biraz garip geldi ama...
arkdaşlar herşey ortada bunlar bu işi ticarete dökenler
ben düzce motor sporları başkanıylada göruştum sıkıntı yok
arkadaşlar aynen tam gaz devam hatta temızlık aracı gelmış şimdi pist yıkanmıştı suan makınayla süpürülecek ben piste gıdıorum kusura bakmayın bız bır açıklama yapmadanda ankaralılara inanmayın
Yarın bende arkadaşlarımla beraber orada olacağım. Güzel bir gün olur umarım:icon_tup:
Gelmeyi istiyodum, Sapancada olsam gelirdim..
Özgür abiden haber bekliyorum .
Arkadaşlar Ben % 90 istimal bunun kimin yaptıgını yaptırdığını buldum ama bu işi yapan insanlara ders olsun diye adam olmasını 20 yaşındakı benden ve şenol kardeşimden öğrensinler diye kimseye şuanda bunu yapanın %90 ihtimalle kimin kimlerin oldugunu sölemicem. yarın misafirlerim gelsin. herşey bitsin. evlerine dönsünler. Tech e ilk girdikleri anda kimin yaptıgını sölicem. eyer o insanlar biraz adamsalar. bunu yapan yaptıran kimse gelir burda delikanlı gibi söyler.
yok ben yapmadım etmedım dıye ınkar ederseler de eyvallah diyip geçiceğimden şerefim üzerine yemin ediyorum. ama organızasyon bitsin ondan sonra kımın ne oldugunu herkes öğrenecek...
ben ve arkadaşlarım sabahtan beri pist alanındayız. saolsun mehmet gazihan abimiz bizi aramasa bizim haberımız olmıcak. yarış alanında çalışmalarımıza devam edicektik. belkide bu akşam tech e hiç girmicektik. allah razı olsun mehmet abi.
Çok Çok saolun herşey için hepinizden çok teşekkür ederim.
akşamına konserler var dimi olmadı kalırm biraz daha oralrda :)
kımmııs bunu yapanlar bızde bılelım yav söleyınde yarını felan beklemıyelım sımdı konya duzce drag fotosu vıdesou derken olay gume gıder söleyınde bılelım
tanımaz ya nıe tanısınlar yapmısın acıklmayı zaten olayınızı baltalamaya calısmıslar.sıkıntı cıkmaz nıe cıksınkı bı gurup konyada bı gurup duzcede yarıscak sıkıntı cıkcak bır durum yok bilelim neymıs ne degılmıs
Msn eklermısın abi
burak8881@hotmail.com
Geliyoruz :) opette bulusuruz eray :D
ery denemeye cıktı heralde gelince bi organize olalım
saat 1 de sınawdan çıkıcam yardırsam yetişebilirmiyim ki :)
İstanbuldan gidenler nerde buluşcaz ? =)
heralde ortada bir çekememezlik söz konusu, maalesef internetin ve forumlarında kötü olan tarafı bu, herkes istediğini yazabiliyor, karakteri olmayan kişiler, bunu normal hayatlarında saklarken internet ortamında açığa vuruyorlar, organizasyon için bir çok arkadaşın uyarıları tavsiyleri vs.lerini okudum çok haklı olduğu noktalar var, ama bu tür birşey yapılması çok çocukca , ahmet misketleri çalıyomuş gel bizimle oyna olayına girmek ki, ben 24yaşındayım, bana göre bile çok çocukça, inanıyorum tecrübeli olmasalarda bu arkadaşlar, organizasyonun altından kalkacaklardır, herkese hayırlı geceler diliyorum
ya şimdi şöle bişey var mantıklı dusunursek bu yarış trde duyulmuş 2 aydan berı her ilde reklamı yapılıo federasyonda duydu bunu görüştükte zaten sankı federasyon bı zevk peşindede 1 aydan berı bıldıgı organızasyonu gec olmadan engellemıo son gun hatta son saat bu yarışlar yapılamaz dıemı engellıcek heryerde numaralarımız dolaşıo bu adamlar hıçmı numaramızı bılmıo komık neyse o arkadaşlarabaşarılar dılıorum ben bu rganızasyon bıtsın seneye daha ıyısıyle yıne burdayız
I LOVE YOU DRAG
I LOVE YOU DİZEL POWER :D
arkadaşlar. istanbul tayfası nerde ve kaçta buluşup yola çıkıyor. Sercan kardeşimle birlikte geliyoruz..
İstanbul tayfası 9:30 da opet mehmetçik vakfında toplanıcas.Avrupadan gelicek olan varsa baska bi yerdede bulusup gidebiliriz
Yarış 13.30 da başlayacak herhalde çok geç bence daha erken başlaması gerekirdi,
Kalkışlar için birşey düşündünüzmü ?
Vti,gsi,gti tarzı araçları daha önce kaldırıp sona 1.3 1.4 leri alırsanız seviniriz ***** Düzce dışından gelecek araçların çoğu gti tipinde olacak