yap bi eg swap kozlarımızı paylaşalım :D :D
Printable View
Niye abi yaşlılar geç yatmaz mı? :p:p
Böyle orgazisyonlara destek vermek gerektiğini düşünüyorum elimden gelse Türkiye de yapılan tüm drag yarışlarına girmek isterim,sizde bu genç yaşınızda çok güzel bir organizasyon düzenlediniz,hiçbir ücret almadan çoook teşşekkür ediyorum,Belediye Başkanınıza da söyledim,gençler için böyle organizasyonlar cok değerli :)
Belki bir pist isteyebilirsiniz ondan bugünlerde Belediyeler her işe el atıyor,para getiriceğine Düzce nin gelişeceğine inandırırsanız,bence sıcak bakabilir olaya
olmassa 2. asama olarak bir klup kuralım ve biz yapmayı deneyelim,bu forumda da öyle bir proje vardı drag pisti için eğer sıcak bakıyorsan projeler üretebilriz :)
Burak herşeye rağmen güzel bir iş çıkarmışsın. En azından temiz bir 205in orada olması güzel olan.
Yarışta genel anlamda o geçti bu geçti nin yanı sıra güzel dostlukların ortaya çıkacağı bir durumla sonlanmış en sevindiriciside bu bence.
Düzenlenen yarışa gelince ilk olması bazı şeylerin eksik olması normal karşılanıyor. Fakat bu yarışın ilerliyen zamanda yeniden yapılacak olması ve bunun konuşulmasına en büyük etken bir kötü olayın oluşmaması bi can kaybının yaşanmamış olmasıdır bence.
Bu büyük bi şanstır organizasyonu düzenliyenler için. Bunun için derhal güvenli bir alan güvenlik önlemleri bu tarz organizasyonları meslek edinipte yürüten kişilerden gerekilirse yardım alınmasıdır bence. Zor bir iş ve gelecek sefer katılım daha da fazla olucaktır,katılım fazlalaştıkça işler daha da karışıcaktır...
Negatif bir olayın olmamasının şansını değerlendirip bunu hemen avantaja çevirmek ilgili kişilerin elinde.Bir potansiyel var artık en büyük avantajı düzcenin 2 büyük şehirin tam ortası olması çok büyük işler yapılırsa çok büyük organizasyonlar düzenlenebilir orada.:icon_tup:
ahahaha :)
Kardeşim sen ne dedin Bnm araç 1.6 136 hp dedin 1350 kg dmi :)
bnm araç 1.5 120 hp falan 1200 kg :)
E baktınmı snn alman gerekir ama eşit pilotajda demekki bnm pilotaj daha iyiymiş :) ahaha şaka şaka sen heycan yaptın sanırım sakarya drag clubun bayan şöförüde yaptı bi ara :)
Neyse Roll de de sen geçersin ödeşiriz :)
Ben varım abicim. herşeyimide koyarım ortaya. özel bir pistimiz olur.
düzcede hazır mekan belli proje belli ve türkiye geneline yayarsak bu projeyi sadece maddiyata bakar olay ki herkes 100 200 verse ne para olur bu tahmin bile edemiyorum ki şirketler büyükler falan onlardan da destek aldık mı mükemmel bir proje olur...
bununla ilgili konu başlatsak eminim çook büyük katkı olur...
pist olayı için konu var zaten bi ufak araştırm yap forumda istersen kardeşim..
Burak zaten var öyle bi proje,Hilmi abiler yapıyor.
Bu arada Eray abi nereye kayboldun Tüm sanayiyi dolaştım seni bulabilmek için :D
Oben abi,Fenalarda abi,Dibi düşen bendim herhalde :D