Sende beyaz delsolu çok rahatt geçerdin bence :D
Ama yarış olayı bu işte :icon_tup:
Printable View
Tüm emeği geçen arkadaşlara Teşekkürler , aksaklıklar , eksiklikler tabiki olabilir , her organizasyonda oluyor . tecrübelerle daha da iyi olacaktır. güzel keyifli bir drag günü idi
DN 370 'in maşallahı vardı , rakip olabilmek için bi dahaki drag day'i bekliyorum :D
evet 205 i diyorum uzuldum yau
sağ salimn alnızın akıyla çıkamnıza çok sevindim arkadaşlar elinize sağlık bravo sizlere :)
Öncelikle Selamlar.
Sakarya Drag kulübü olarak düzceye girdiğimiz anda yardimlariniz bizi cok memnun etti. Samimi bir ortam kurdugunuz için bizlere teşekkür ederiz.
2 kupa aldık en son giderken anons gecti Sakarya Drag Külübüne 1 kupa daha bizde kalmasın falan dendi ama neydi o anlamadım.
Serdal abiyi saxo vts ile filtre egzoz ile 2. oldu çok büyük iş başardiğini düşünüyorum ,
Gül ' ü bayan kullanıcı olarak ilk başta medeni cesaretinden ötürü ayrica 3. oldugundan ötürü kutlarim.
Biz harici ayrica Mehmet Gazihan harikaydı. Turbo s2K nin masallahi vardi. Sarı bmw güzel işler yapti ayrica arabası çok güzeldi :) Biraz krc vtec beni yanıltmadı değil daha iyi sonuc beklerdim ondan. Sanirim bi kadet vardi cok iyiydi ama bişeler olmuş sanirim lastikleri kesildi dendi bize ama dogru mu bilmiyorum. Bar22 nickli arkadasın b16 swap eg si çok güzeldi fakat lastiklerinin azizliğine uğradi sanirim. Yariş sonrası çıkarken karşilaştiğimizda eg nin selam vermeleri ayrica bi incelikti.
Kısacası amatör olarak düzce ekibi en iyi işi yapmaya calişti.Tabi ki eksiklikler vardi yalnız el freni işlerinizi stres atmak adınada olsa arka sokoklar bombostu. Allahtan kötü görüntüler görmedik.
Emeği gecen herkese teşekkür ederim.
Benim arabada bi sıkıntı yokta sıkıntı bende oldu, devir 5bin olmuş ben hala vites atıcam :D
2.sindede hemen, 1den 2ye çektim o arada gittin sen, zaten bende bırakmıştım.
Nossun oldugunu itraf etmemişsin ama daha =)
şaka maka senin araçta yuruyor maşallah, ama bi dragta geçtin diye heveslenme, roll için hafta sonu geliyorum yanına :D
ben beklerken zaten baktım araba kalmadı dizel ve 1.4 ler kaldı dedim heralde 1.4lerle kalkıcam dereceye bile giremicem :D
olsun abicim geçen sizin gibi adamlar olsun...benim s300 üm yoktu bide neden bilmiyorum çok yüklenmediğim halde 2 sonuna kadar sardı makine :D KRC ninde maşallahı var...koltuklar yolda bu arada :D