geçsin bakalım typer![]()
slalom olsa hiç düşünmem ama drag yemez eğlenmeye gelirim belki de izlemeye ben SLALOM da çok iyi yim başka yemez şu anki araç ile ama belki ant.. olsun diye gelir yarışıırm valla güzel bir organizasyon aga81 kutlarım
güzel bi girişim tebrik ederim..
bende düzce akçakocalıyım orda yaşıyorum..
inşş planladığın gibi olur herşey..
bizde akçakocadan bi kaç araç olarak desteklemeye gelicez..
inşş konya olayı olmaz..
bizzat gidip pişman olanlardanım..
buraya bu konuyu açman çok güzel ama bakalım ne kadar katılım olcak ne kadar dstek olcak..
umarım herşey yolunda olur...
yapabilceğim bişi olursa bende sewe sewe yardımcı olmaya hazırım..
bence akhisardaki dragların katagorizasyonunu örnek alabilirsiniz. aşırı besleme katsayıları ve kategori düzenlemeleri gayet başarılıydı.
1.8 Vtec Kategorisi varmı
Tebrikler gerçekten büyük sorumluluk isteyen bir iş Allah utandırmasın herşey güzel olur inşallah..![]()
arkadaşlar katagorilerdebaştan düzenleme yapıyorum bitince tekrar yayınlarım
konynın pistine bakıorum da on numara gözukuo
bizde pist yok fabrıka yolunda olucak bugun servıs aracımla bıvıdeo cektımpaylaşırım sızınle yulenınce açıkcası bırazdatırsmaya başladım
işallah organızasyonumu beyenırsınız
İlk sayfada 300 metre diyor, videoda 400 metre diyor, kategoriler belli değil...
Okadar zamanınız varken bukadar erken davranmasaydınız keşke. Heyşey oturur, kesinleşir ondan sonra daha güzel olurdu. Ücretsiz olması güzel, fakat drag gibi bir organizasyonda ücretsiz yaparsanız herşey karma karışık olur. Ufak da olsa 20tl-30 tl gerekiyorsa 100tl verelim, o parayla hem katılımı belli bir oranda tutmuş olursunuz hemde gelen ek gelir ile bir güvenlik bariyeri konabilir, fotoselli bir sistem kiralabilir, özel güvenlik tutulabilir. Kategoriye gelince 0-1600, 1600-2000, 2000 ve üzeri bir nebze olur fakat katılıma göre 4. bir kategori gerekebilir. 13.30 da draglar başlayacak ise akşam 6-7 ye anca biter. Katılımı hesap etmeli, gerekiyorsa sınırlandırıp ona göre başlatmak en doğrusu olur diye düşünüyorum.
Kaza riski az demişsiniz, risk riskdir, güvenlik bariyeri konur, düzen sağlanır ise geliriz, fakat perişan olmaya kimse gelmek istemez.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
yarışalanındakımse olmıcak herkez gerıde olucak çünkü düzcenınen uygun alanı burası drag yarışlarının ne kadar ılgı duyduğunu duzcedekı buyukleregösterebılırsek duzceye bır pist yapma yanı yaptırma şansımız doğar ve her sene geleneksel drag yarışları duzenlenebılır yarış 300 metreydı başta 400e cıkarma kararı aldımkatagorılereekleme yapılacak buyuk bı ıhtımal 1.4 1.6 arası 1.6 2.0 arası 2.0 2.5 arası bıde ekolarak aşırıyuklenmışler yanı4 katagorı toplantılarımız devamedıyor
her katagorıden arac var arkdaşlar illakı bı araclakalkıcak başka arac cıkar tabı cekışmelı olsun dıe yururlerı bırbırıne yakın araclar secıcez aksı taktırde drag yapan arkadaşlarımızda zevk almaz
vıdeoyu ızledımde o yola ortada barıyer olarak 2 aracı nasıl sıgdırcaksınız artı yolun sagında solunda kanalızasyon delıklerı varkanalın kapagı duser bılmem ne olur teker ıcınde kalır aklıma kötu kötu seyler geldı gece gece belkıde benım kuruntumdur yandakı kısımlarda seyırıc vs durursa super olur 2 ıncı konya vakası başarılar
et giren yere dert girmez.
o kanalızasyon kapaklarıcıkmıor ve yarış alanında insan olmıcak jandrma guvenlığı sağlıyıcak
sadecebellı bır mesafelerde dg görevlılerı olucak
anlıyoru yol pist gibi deil ama bıdebu açıdan bakın ne kadar zor koşullarda bır organızasyon yapmaya çalışıoruz sizdende biraz anlayış beklıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)