Biraz daha duyulmasını bekliyoruz. yarışlara 2 hafta kala şekillenmeye başlıcaktır. Tabiki kesinleşen araçlar bilinince insan ona göre bilenir hırs yapar gelırgarkındayız ama dediğim gibi biraz daha beklemedeyiz.
kütahyadan da katılıcak arkadaşlar çıkar gibime gelio izlemeye gelicek arkadaşlardan dayanamayıpda girenler kesin olur esk slalomlarında oyle olmuşdu çunku ki bu drag bizde gelicez izlemek için de olsa![]()
topluca derken sızde neler var abi.
burak8881@hotmail.com eklermsn burdan ben sana aksam geleceklerı ufaktan bı lıste yapar verırım burayada koyarm
şenol o araba seni geçer 100 metre roll yapıp 75 metre drag yaparsan nasıl geçsin çık bakalım en az 300-350 metre olan yarışlara
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Pist çevresindeki güvenliği sağlamak en önemli görevdir. Böyle organizasyonlar çok tehlikeli olmakla beraber gemişte kazadan dolayı ölen insanlar olduğunu hatırlatmak isterim.
Toplamda 30-40 araba olsa bile onları seyretmek isteyen en az 500 kişi gelir. O kadar gelecek insanı sadece pistin ilk 25 metresinde izletmek gerçekten zordur. Anladığım kadarıyla pist bir sanayi bölgesinin içerisinde ve ara sokaklardan izlemeye geleceklerdir ki bur da güvenlik zaafiyeti oluşturur.
Mesela en basitinden en son kaza olan ve ölümle biten Antalya drag yarışlarında hatırlayalım. Bir araç kontra vere vere gidiyordu ve en sonunda yoldan çıktı. Eğer orada güvenlik daha iyi olsa idi ,seyirciler o bölgede olmasa idi kesinlikle ölümle sonuçlanmayacaktı. Buna çok dikkat etmeniz gerekmektedir.
Üst düzey yetkililere kendinizi ispat etmek için, ''bakın bizde böyle organizasyonlar yapabiliyoruz, bize pist için izin verin , yapın'' demek için , seyirci istiyorsunuz sizde anladığım kadarıyla. (yanlışşsa beni düzeltin) Ama ne kadar çok seyirci o kadar risk demektir. Onun için güvenlik seviyesini maksimum tutun.
Allah korusun böyle birşey olursa sorumlu olursunuz , gençliğinize yazık olur.
Ama her ne olursa olsun Allah sizi utandırmasın. Bu kadar çalışmanızın sonucu alırsınız inşallah. Şimdiden kazasız, belasız bir organizasyon olması dileğiyle.
Yok Tam Tersi Biz Seyirci Deil Büyük Araç katılımı bekliyoruz. Mesela Şehır dışından gelecek 10 araçla 100 araç arasındakı fark büyük olur. Bizim amacımız aslında Düzceye ulaşım rahat oldugundan ve orta nokta olarak göründüğünden Bir Pist projesi Verildi. Biz Sadece Destek olmak amacındayız. Biz bu Organızasyonu Drag Sevdamızdan yapıyoruz Tek Amaç Bu ama Biz Bu işi prof yapmak istiyorsak eğer Pist projesini hayata geçirmek için ayrı çaba göstermemiz gerekiyor... Ve bu Pist Sadece Bize Deil ankara bolu zonguldak sakarya izmit istanbul. bu şehırlerın ortası oldugundan çevre illerede yararı büyük olucaktır.
Güvenlik Sorunumuz olmıcak allahın izniyle hem arkadaşlarımız hem jandarma görev yapıcak. Yani Güvenliğe büyük önem verilcek. Bu sorumluluğun bilincindeyiz ki sorumlu olmasam bile vicdanen ne hallere düşerim tahmın edebılıyorum.
biz yarışın yapılacağı yerde kalkış yaptık anlıcağı 400 metre kadar gıttık dragtada rollıngtede farketmez max. hız yarışıda yaparım ben aracıma güvenıorum hatırlatmak isterım aracımda 17" ler varken gectım 15" ler olunca daha rahat giderım he o clıo gtmemış diosan başka cıkar aynı guçte plotajı iyi deil diosan gec dıreksıyona sen kullan clıoyu
Merhaba öncelikle girişimde bulunduğunuz bu organizasyon için emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum.Bence kategori sınıflandırmasının birazdaha düzeltilmesi gerekir şöyleki 2500cc üzerini açık bırakmışsınız.aynı model araç biri turbo beslemeli diğeri atmosferik aynı kategoridemi yarışacak? aynı motor hacmine sahip iki aracın birisi 4 çeker olursa aynı sınıfamı girecek? selamlar
burak mesafeyı yanlış yazmış 400 metre olucak o düzeltelim onu bide 4x4 ler le 4x2ler ayrı yarışıcak herkatagorıde dereceye girenlere kendı sınıflarında kupalar verılecektır katagorıdedereceye girenler kendı aralarındada araclarını deneme imkanları sağlanacaktır
Kategori İşi Bu hafta Sonuna Kadar Netlik Kazanacak Ve Sizlere duyrulacak. Allaha şükür zamanımız Var Tüm akslikler düzeltilecek biz kendimize güveniyoruz Çok emek veriyoruz. İnşallah katılımda Çok İyi olucak...
katılım şartları ve sınıfları birinci sayfaya tasınsanız iyi olur,ayrıca katılımcılarıda yazarsak insanalr azcok rakiplerini görur diye dusunuyorum
BOZBEY
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)