ben sızın herşeyeolumsuzkonuştunuz için öyle söyledım birzda ıuyı tarafından bakmak lazım sanalda olsa destek dstektır ama oluo işte yapıoruz Allah yuzumuzu karacıkarmasın bişeyin ilkini yapmak gercekten zor
hela olsun valla.. izinler tam olduktan sonra size destek verip tatkdir etmekten başka birşey yapılamaz. organizasyon sıkıntılı geçse bile ilk kez düzenlenmesi sebebiyle katılacak her arkadaşın olumlu yorum yapacağını düşünüyorum.
Çok Teşekkürler abicim. Çok saolun. Ben her zaman dedim zaten abicim. Drag olarak çok prof bir organızasyon olmasa bile. Güvenlik Açısından Ve Diğer unsurlar açısından Bir sıkıntımız olmıcak allahın izniyle.
katılımcıların Yorumları Katılmayan Arkadaşların gelecek organızasyonlar için çok büyük önemi olucaktır. bu organızasyon Bizim geleceğimiz açısından çok önemli. aslında şöylede denilebilir. ya var olmak ya yok olmak gibi birşey olur...
arabamın herşeyi bitti çok şükür çok güzel oldu allah nazardan saklasın kem gözlerden korusunbir sıkıntı çıkmazsa takla falan atmazsam %99 ordayım
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)