User Tag List

Sayfa 32/40 İlkİlk ... 223031323334 ... SonSon
756 sonuçtan 590 ile 608 arası

Konu: Düzce Drag Day Davet

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstlendik yaptık sorunsuz hallettik. sen ne yarışmaya gel nede izlemeye. sen konya draglarını düzenleyen arkadaşa git o herşeyi on numara yapıyo. bilmem anlatabildim mi.

Şimdi sizinle hiç uğraşamıcam. oraya gelen değerli abilerim biliyor ne halde oldugumu ondan şuanda seninle ve senın gibi insanlarla tartısmıcam.
    Ne Konyada yaris duzenleyenleri ne seni nede tanirim....Bir kerelik sorunsuz yaptigin bundan sonrakileri ki olursa eger sorunsuz yapacagin anlamina gelmiyor degilmi ? millet zaten aptaldi ciddi rakamlar harcayarak pist yapiyor...Kafalari sanayinin icinde hicbir guvenlik onlemi olmadan illegal yaris duzenleyecak kadar basmiyor...Basmaz tabiki sadece sen akillisin...Bu kafayla devam et bakalim sen...

edit

Bu arada cevap yazdigin herkes senden en az 8 yas buyuk..Haddini bilerek yaz bundan sonra !

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bu yazdıklarımdan sonra senin yazdıklarına bişey yemek derler ben senin arkadaşın değilim belkide baban yaşındayım benim yaşım 45.bu günkü konya yarışıyla benim tek ilgim ASN gözlemcisi olmam ve eşimle birlikde bu spora gönül vermemdir.Beni bu camiada herkes senin yaşın kadar tanır terbiyeni takın otur yerine.Bu işerin dağ kuralları ile yürümediğini öğrendiğinde şu söylediklerin için pişman olacaksın.Ben daha öncesinde buraya yazdım izin alın diye senin tosfed il temsilcisi ile ne işin var sen bir klüp müsün klüpsen federasyona bağlısın direk irtibata geçeceksin.Klüp bile değilsin sen bir daha böyle bir organisazyon yap izin almadan bu söylediklerinden sonra bak o zaman iki arabayı bile yayyana getirebiliyormusun..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Düzce deki org. ilk kez yapıldı....

Katılım yüksek haberlere çıkan bir org. olmuş bu önemli...

tebrikler hazırlayan arkadaşlara seneye daha organize bir şekilde daha derrli toplu olarak yapılırsa uzaklara gitmeye gerek kalmayacak olması şahsım adıma sevindirici olur...

ben ist. ikitellide draglar olurkende bilirim nasıl olduğunu tebrikler arkadaşlar jandarma ile birlikte güzel bir çalışma olmuş gibi gözüküyor...

belediye başkanına gidin derim bu org. sonra bize pist yapın talep bu şekilde diyin belki daha kapsamlı bir sonuçda çıakbilir
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet güzel oldu draglar bir dahakine daha prof olucaktır tabiki benim açımdan hiç iyi olmadı ama yürütemedim 205i distrübütör arızasına birde vites kaçırma eklenince ziyan oldu günüm
    Powered By Demir Garaj Fast N' Loud

instagram brkdiinc-facebook burakdiinc

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakarya Drag Kulübü olarak adaya 2 Kupayla döndük...
    Ama aksilikler bi türlü yakamızı bırakmadı...2 aracımız daha katılacaktı birinin radyatörü delindi
    diğerinin baskı balatası dayanmadı...Adapazarından yarışı izlemeye gelen arabalarımızdan birine çarpıp kacan oldu...
    Onu da güvenlik kamerasından bulduk...
    Ama sonucta güzel bi gün geçirdik...

Öncelikle bizi yolda karşılayıp yarışın yapılacağı alana getiren The Doctor'a...
    ve de bu etkinlikte emeği geçen herkese bu güzel günü bizlere yaşattıkları için teşekkür etmek istiyorum..
    Ciddi güvenlik zaafiyeti vardı...En önemli ve en hassasiyet gerektiren konu bence buydu...Çok şükür kazasız belasız atlatıldı...
    Umarım bi daha ki yarışlarda bu konu üzerinde gerekli önlemler alınır ve daha da organize olunur...Sonucta düzce'nin ilk drag organizasyonuydu...İlk olmasına rağmen güzeldi de..

S2ooo harikaydı tek kelimeyle...EKE sıkıntılıydı(Bence sebep bir zamanlar Muştunun elinde olmasıydı )..
    Gazihan'ın polosu tam tetematındaydı ama s2k karsısında olmadı...
    Ankara'dan gelen gri sedan vti çok güzeldi...
    Doctor'un Getz bana süpriz oldu Adı Gökhan'dı galiba o düzcenin golfu de basıklığıyla...gidişiyle çok iyiydi...
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

DogukanB
    Misafir
    bidahakine bence daha güzel yer seçin. sağda solda topraklar var. araçlar sekiyo. allah göstermesin kazaya davetiye

elinize sağlık

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E30///M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bu yazdıklarımdan sonra senin yazdıklarına bişey yemek derler ben senin arkadaşın değilim belkide baban yaşındayım benim yaşım 45.bu günkü konya yarışıyla benim tek ilgim ASN gözlemcisi olmam ve eşimle birlikde bu spora gönül vermemdir.Beni bu camiada herkes senin yaşın kadar tanır terbiyeni takın otur yerine.Bu işerin dağ kuralları ile yürümediğini öğrendiğinde şu söylediklerin için pişman olacaksın.Ben daha öncesinde buraya yazdım izin alın diye senin tosfed il temsilcisi ile ne işin var sen bir klüp müsün klüpsen federasyona bağlısın direk irtibata geçeceksin.Klüp bile değilsin sen bir daha böyle bir organisazyon yap izin almadan bu söylediklerinden sonra bak o zaman iki arabayı bile yayyana getirebiliyormusun..
    Ben haddimi biliyorum herkes benım nasıl bir insan oldugumu emin olun biliyor ve emınım bugunde görenler olmuştur.

ben size yönelik bir mesaj yazmadım. konyayı organıze eden veya onun yanında olan birileri bunu yaptı dedim. belki konyayı duzenleyenlerın haberı olmayabılır onun yanndaki bir kşi yapmış olabilir. sizi kast etmedim ben.

Evet tam babam yasındasınız ve ben ne kadar terbıyelı bir insan oldugumu biliyorum. eğer bu insanlar buraya güzel yorum yazıyorlarsa bnm terbıyesızlıgımden vs bişeyden deildir dimi ?

bana sormayın seneyeki planlarımızı oraya katılan arkadaşlara sorun. beledıye başkanıyla hepsi birbir görüştü kupalarını onlar aldı.

Düşünün ben ne kadar üzülmüşüm dünki olay beni ne kadar yıpratmış ki ben şuanda bugun bızımle olan abilerimin yorumlarına bile cevap vermedım sıze yazıyorum.

pekı size soruyorum böyle bir mesaj neden yazılır ? ( dünki msj lardan bahsediorm )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düzce deki org. ilk kez yapıldı....

Katılım yüksek haberlere çıkan bir org. olmuş bu önemli...

tebrikler hazırlayan arkadaşlara seneye daha organize bir şekilde daha derrli toplu olarak yapılırsa uzaklara gitmeye gerek kalmayacak olması şahsım adıma sevindirici olur...

ben ist. ikitellide draglar olurkende bilirim nasıl olduğunu tebrikler arkadaşlar jandarma ile birlikte güzel bir çalışma olmuş gibi gözüküyor...

belediye başkanına gidin derim bu org. sonra bize pist yapın talep bu şekilde diyin belki daha kapsamlı bir sonuçda çıakbilir
    Bugun beledıye başkanı S2000 e m3 e ve m.gazihana kupalarını verırken biz bu konuyu açtık ve oda gereken cevabı verdi. pist projesıyle ılgılı çok ii geçti organızasyon. bizce tabi...

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzcede drag yapılıp yapılamayacığını merak ettiğimiz birazda gezmek eğlenmek amaçlı KRC vtec ile Düzceye gittik,

Drag yapılacak alan elden geldiğince kalkıışa uygun hale getirilmişti,
    Fakat Listeleri kayıtları kimin kimle kalkacağını tam olarak çözülemeyeceğini görünce geçtim direksiyonun başına umarım kimseyi kimseye ezdirmemişimdir,araçları olduğunca denk kaldırmaya çalıştım,itiraz edenler bile sonradan geldi haklıymışsın dediği oldu

Yarışı düzenleyen arkadaşlar umarım eksiklerini görmüşlerdir.Bundan sonra daha yasal işleri sağlamlaştırılmış,güvenlik tedbiri alınmış bir organizasyon yaparlar.Tabi bu drag işini yapmak için bir pist gerektiğini oraya gelen belediye başkanınada izah etmişlerdir..
    Günü güzel geçirdik ben bir kalkış bile izleyemedim.Ama aklımda kalan s2k nın sesi gazihanın dumanı oldu

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aga81 gerekli çalışmayı şimdiden başlatmalı bu haberleri fotoğrafları videoları güzel bir dosya yapıp belediye başkanından randevu talep edip görüşmeliler...

akhisardakinin aynısı düzcede olsun ankara istanbul oraya yağar resmen...

ben düzcenin akhisardaki piste sahip olmasını isterim bu ilgiye oradaki pist yakışır...

seneye daha güzel olucak ben inanıyorum...

ben konyayı geçen org. gördüm yazılanları okudum kimse memnun kalmamıştı..bu sefer ne oldu bir bilgim yok...

Bugun beledıye başkanı S2000 e m3 e ve m.gazihana kupalarını verırken biz bu konuyu açtık ve oda gereken cevabı verdi. pist projesıyle ılgılı çok ii geçti organızasyon. bizce tabi...

inş gerekeni yapar başkanımız
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne Konyada yaris duzenleyenleri ne seni nede tanirim....Bir kerelik sorunsuz yaptigin bundan sonrakileri ki olursa eger sorunsuz yapacagin anlamina gelmiyor degilmi ? millet zaten aptaldi ciddi rakamlar harcayarak pist yapiyor...Kafalari sanayinin icinde hicbir guvenlik onlemi olmadan illegal yaris duzenleyecak kadar basmiyor...Basmaz tabiki sadece sen akillisin...Bu kafayla devam et bakalim sen...

edit

Bu arada cevap yazdigin herkes senden en az 8 yas buyuk..Haddini bilerek yaz bundan sonra !
    Ben Çok Çok İyi biliyorum herkesın benden büyük oldugunu ve bu zamana kadarki mesajlarıma bakarsanız kıme nasıl konustugum belli. ama buna da derler ki yalakalık yaptı yarışlar için yarışlar geçincede artis oldu böle konusuyo derler.

ben bu kafada devam edecegim demedim ki ? zaten başlıca niyetimiz ve çabamız pist içindi.

eğer yanlış konuştuysam kusura bakmayın. ama dünki mesajlar bni o kadar üzdü yıprattı kı bugun bile aklımdan çıkmadı. ve ben kimseye bişey demedim bunu konya draglarını düzenleyen ınsanlar veya onun yanındakıler yaptı dedim. tekrar sölüyorum konya draglarını düzenleyen insanın belkı haberı bıle olmadan yazılan mesajlar bunlar. ama sonucta amaç da niyette belli.

ben dünde yazabılırdım onların dragları olmadan yıne yazabılrdm. ne insanları kötülemek nede rencide etmek gibi amacım var.

inanın haddimide biliyorm. 20 yasındaym evet ama ben kimsenin şahsına bişey sölemedim konya draglarını yapan veya yanındakıler dedım. ben bılmıorm kımın yaptgnı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düzcede drag yapılıp yapılamayacığını merak ettiğimiz birazda gezmek eğlenmek amaçlı KRC vtec ile Düzceye gittik,

Drag yapılacak alan elden geldiğince kalkıışa uygun hale getirilmişti,
    Fakat Listeleri kayıtları kimin kimle kalkacağını tam olarak çözülemeyeceğini görünce geçtim direksiyonun başına umarım kimseyi kimseye ezdirmemişimdir,araçları olduğunca denk kaldırmaya çalıştım,itiraz edenler bile sonradan geldi haklıymışsın dediği oldu

Yarışı düzenleyen arkadaşlar umarım eksiklerini görmüşlerdir.Bundan sonra daha yasal işleri sağlamlaştırılmış,güvenlik tedbiri alınmış bir organizasyon yaparlar.Tabi bu drag işini yapmak için bir pist gerektiğini oraya gelen belediye başkanınada izah etmişlerdir..
    Günü güzel geçirdik ben bir kalkış bile izleyemedim.Ama aklımda kalan s2k nın sesi gazihanın dumanı oldu

Sana ne kadar teşekkür etsek az abicim.
    sende gördün abi ne zaman yetkılı bırını görsem pist dedim başkada bişey demedim yani.

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoda E30 3.35 erken mi kalkıyo? Yoksa çok mu iyi kalkıyo?
    K.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavaş ol bakalım öncelikle terbiyeni takın karşındakş adam kaç yaşında kim bilde konuş arakadşmış.yarış yaptırtılmayacak olsa ve bunu ben veya hasan abi istemesek emin ol engelleyebilirdk.haddini aşan laflar etme.insanlar bende dahil seni uyardı araba yarıştırdığın yerde sağda solda insanları fotoğraflamışınz ya birini ezseydi ne olacaktı?karşındaki insanın federasnda nasıl söz sahibi olduğunu bilmeden yazıorsun o sizler kadar çiğ düşünecek bir insan deil yılllarını yarışa vermiş bi insan ayıptır..
    Abicim farkındamısınız ben burda ne dedim konyayı düzenleyen veya yanındakiler dedim belkıde düzenleyenın haberı olmadan ıkı cocukta yapabılır dedım. ben tanımadıgım ınsanı neden yargılıyım kı ? ki her ne kadar haklı olsamda rahatsızlıgımı belırtır geçer giderim. sizce neden ben dün yazmadım ben bu düşüncemi konyadakıler böle böle yaptı fln dıye konusmadım. kimseyi etkilemek istemediğimden yaptım ben bunu kimsenin planlarını bozmamak için yapmadım ben bunu. ve herkes nasıl bir insan oldugumu görsün diye yarın düşüncemi yazıcem dedim ben. ama farketmıomuş yine terbıyesız yine haddını bılmeyen biri oluyorum.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Çok Çok İyi biliyorum herkesın benden büyük oldugunu ve bu zamana kadarki mesajlarıma bakarsanız kıme nasıl konustugum belli. ama buna da derler ki yalakalık yaptı yarışlar için yarışlar geçincede artis oldu böle konusuyo derler.

ben bu kafada devam edecegim demedim ki ? zaten başlıca niyetimiz ve çabamız pist içindi.

eğer yanlış konuştuysam kusura bakmayın. ama dünki mesajlar bni o kadar üzdü yıprattı kı bugun bile aklımdan çıkmadı. ve ben kimseye bişey demedim bunu konya draglarını düzenleyen ınsanlar veya onun yanındakıler yaptı dedim. tekrar sölüyorum konya draglarını düzenleyen insanın belkı haberı bıle olmadan yazılan mesajlar bunlar. ama sonucta amaç da niyette belli.

ben dünde yazabılırdım onların dragları olmadan yıne yazabılrdm. ne insanları kötülemek nede rencide etmek gibi amacım var.

inanın haddimide biliyorm. 20 yasındaym evet ama ben kimsenin şahsına bişey sölemedim konya draglarını yapan veya yanındakıler dedım. ben bılmıorm kımın yaptgnı...

Dedigim gibi ne seni nede Konyada yaris duzenleyenleri tanirim...Madem bu ise gonul verdin daha iyisi icin calismak zorundasin...Bunun yoluda dinlemekten,anlamaya calismaktan, yasanilan tecrubelerden ders almaktan gecer..Benim sahsi tavsiyem boyle organizasyonlari bu sartlarda ( sifir guvenlik onlemi) devam ettirme Allah korusun ileride altindan kalkamayacagin ciddi sorunlar yasarsin...Ama profesyonelce yapilacak bir organizasyon icin zaten herkes tam destek verecektir..

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet arkadaşım Yaptık organızasyonumuzu. Sen veya senin yanındaki insanlar engellemeye çalıştı. Bir Kaç araç gelmedi sayenizde mutlu olun. Şimdi arkadaşlar dünki yazılan o iki mesaj. düzce dragları ıptal dıye. Açıklaması bu işte arkadaşlar. Konya organızasyonunu yapan kişi veya yanındaki insanlar bunu yaptılar. Tüm tech aileside duysun görsün dünki iki mesajı konyayı duzenleyen veya onun yanındakiler yaptı. ben çok düşündm konuştm bazı abilerimle araştrdm bu şekıl sonuç çıktı.

Sen Legal yaptın Da ne oldu Sölermisin. Benım organızasyonuma çamur attın iptal ettinde ne oldu. Ben söliyim bir kaç araç kazandın. aferin sana veya sizlere başarılı oldunuz.

izin konusunda tekrar sölüyorum tosfed il temsılcisiyle görüştük yapın dedi. ben üste gerekli bilgileri veririm dedi. ve bize geri dönülmedi bu benım sucum deil.

Yok ben yapmadım diye bişey söleme istersen çevrendeki insanları bi araştır bi öğren sonra yorum yap ben yaptım veya benım yanımdakıler yapmış diye.
    Ben haddimi biliyorum herkes benım nasıl bir insan oldugumu emin olun biliyor ve emınım bugunde görenler olmuştur.

ben size yönelik bir mesaj yazmadım. konyayı organıze eden veya onun yanında olan birileri bunu yaptı dedim. belki konyayı duzenleyenlerın haberı olmayabılır onun yanndaki bir kşi yapmış olabilir. sizi kast etmedim ben.

Evet tam babam yasındasınız ve ben ne kadar terbıyelı bir insan oldugumu biliyorum. eğer bu insanlar buraya güzel yorum yazıyorlarsa bnm terbıyesızlıgımden vs bişeyden deildir dimi ?

bana sormayın seneyeki planlarımızı oraya katılan arkadaşlara sorun. beledıye başkanıyla hepsi birbir görüştü kupalarını onlar aldı.

Düşünün ben ne kadar üzülmüşüm dünki olay beni ne kadar yıpratmış ki ben şuanda bugun bızımle olan abilerimin yorumlarına bile cevap vermedım sıze yazıyorum.

pekı size soruyorum böyle bir mesaj neden yazılır ? ( dünki msj lardan bahsediorm )
    hala yanlış yapmaya devam ediorsun alenen Hasan Başkara ya yazdın şimdide size bişe demedim diorsun delikanlı..
    RACE WERKS

YeNGeC_81
    Misafir

Thumbs down

Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O sartlarda orada ne kalkis yapardim nede yaris seyrederdim....Insan sagligi yada hayati o kadar ucuzmu ? Arada ne bariyer var yada koruyucu baska birsey....Bumu sizini yaris anlayisiniz ? O kadar kisinin sorumlulugun nasil ustlendiniz ?
    1- Elimizin altında pist yok!

2- Kendi cabamızla bu kadar oluyo!

3- Biz oraya 20 tane gorevli dikmişsiz Jandarma haric! İnsanlar bunu umursamıyor. Bizde 10 dk bi pisti bosaltana dek yarısları durdurduk

4- Kimse kimsenin sorumluluğunu ustlenmedi. Düzce'nin resmi makamlarının organizasyondan haberi wardır.

5- Farkındaysan ilk 50-75 metrede seyirci yok! Araclar devirleri doldurup costuğu bolgeler bombos! Oraya izleyiciler gectiğinde yarıs durduruldu.

Biz gayet mutlu mesuduz. Kazası belasız yarısımızı tamamladık. Yeri geldi seyirciler bagırdık cagırdık. Organizasyonumuz ilk ve biz her hafta organizasyon duzenlemiyoruz. Ekibimiz cok genc! Bugun ki yarıs bizim için büyük bi tecrube! Siz kimsiniz tanımam etmem bilmem! Ama her zaman saygı sevgi cervesinde yazıyorum. Guvenlik tedbirlerimiz mukemmel olmayabilir ancak 20 kişilik guvenlik ekibimiz ve jandarma canla basla calıstı. Herkesin sesi kısıldı! Biz bunu düzce'de ilk yaptık. Kimine göre legal kimine göre illegal!

Tosfed diyorsunuz. Biz klup deiliz tosfed'le baglantımız yok! Yarıslar klup kurucu sahislar üzerine kayıtlı! Valilik dahil butun makamlardan onay almıs bi yarıs ve yarısla alakalı butun sorumluluk onlara ait! Bunu Jandarma kendisi söyledi bizzat duydum.

Yorumlar ve elestiriler için tesekkürler

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burak Hasan abinin yaşından ve bilgisinden ötürü enazından ondan bir özür dilemen gerekir..

Senin yarışını baltaladıklarına inanıyo olabilirsin ama Hasan abi ufak işlerin adamı değildir onu daha iyi tanımaya çalış yakın ol ve kendisinin bilgisinden,çevresinden vs. faydalan ..Drag konusunda ilerleyeceğiZ diyorsunuz bu noktada Hasan BAŞKARA ismi çok kez karşınıza çıkar o yüzden iÇTEN bir özür dile ve tatlıya bağla abicim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abicim ben orda sen veya snn arkadaşlarn dediğimde zten bu abi ye demedim hani olur ya birine bakarsın başkasına konuşursun o tarz yaptım abi. yoksa ben konya draglarını düzenleyeni bilmiyorum ki şimdi burda bu abimize böyle bir konuşma yapayım. dediğim gibi düşündüm ben oğlum sen işit kızım sana sölüyor gibi.

abi kusura bakma ama bugun orda ne haldeydık sende bende. gördün halimi. ben sence bir kaç abimizin bahsettıgı gibi bir insanmıyım terbıyesız veya haddını bılmeyen.

gerekli açıklamamı yaptım size söylemediğimi açık açık söyledim ama üstünüze alındıysanız çok özür dilerim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)