bizde istanbuldan 5 araç cıktık eraylarla bulusamadık.organizasyona gelince ilk olmasına rağmen bazı eksiklikler dışında hersey güzeldi,özverili bir sekilde genc kardeşlerim ellerinden geleni yaptılar.chiefkadir kankam olaya el koyunca hersey dahada iyi oldu.bizde bu emeklerine katkıda bulunmak için orda olduk.2. organizasyonun daha iyi olacağını düşünüyorum.
Burak kardeşim biliyorsun benimde abantta organizasyonum vardı,finale kaldığım halde yarıştan çekilmek durumunda kaldım.gelen emeği olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Fazla uzatmadan ilk olmasına rağmen birşey olacak gibi akıllarda soru bırakmasına rağmen bence ÇOK ÇOK iyi olmuş helal olsun kardeşlerime.. Aranızda olmayı gerçekten çok istiyordum ama bu sefer olmadı.. Bundan sonrakilerde inş. hep beraberiz..
Tekrar Helal olsun Tebrikler![]()
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
hauhau eray bildiğin hayal kırıklığına uğradı kesin
şimdi fazla araba olmaz güçlü araba gelmes kesin kupa alırım hayaliyle gidip dereceye girememek![]()
valla kankam onu yazmıyayım dedim ama sen söyleyince açıklıyayım.hondayla kalkışı beklerken senin yanındaydım,sonra arabaya binip starta geldim.ilk kalkışda fazla birsey anlamadım.2. kalkışda araba gezmeye başladı.finish de sağ arka lastiğim oturdu yere.sonra baktıkki yanağın ortasında artık kamamı herneyse yarık var..sonra hondalı arkadaşa ben çekildiğimi söyledim.zaten çekilip abanta gidecektim.hondacı arkadaşda lastiğimi değiştirirken abi yapacak birseyim varsa söyle dedi.sen devam et dedim basarılar dileğimi sundum.yalnız bunu yapan serefsizlere söyleyecek çok sey varda demiyorum
.zonguldaklı bi arkadaş abi senin arabanın arka tarafında 3 kişi vardı inceliyorlardı dediler.sağ arkanın ordaydılar dediler
.boşver ben oraya bi katkımız bulunsun diye gittim,bi dahada gideriz
![]()
cenker abi geçmiş olsun aracın çok güzel gidiyo valla sesi falan çiğerli![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Aynen kanka bizde gidelimde yarış kazanalım edasında gitmedik amacına ulaştı olay bence.Tosfed felan bizim gibileri mikine takmıyo madem al işte sana drag şekli olduUmarım çocukların başını ağrıtacak sonradan bişeyler olmaz
Bu arada dönüş yolunda Okan'ın Gsi ile bizim Vti kızılcahamam inişi 250-260 önlü arkalı bastık vti'ın kadran öbür tarafa geçti![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)