bi kac gun ayrı kalıcaz simdiden özledim arabamı =)
Printable View
bi kac gun ayrı kalıcaz simdiden özledim arabamı =)
can sen kafanı yorma oda senı ozlemıs sımdıden..
bugun umutla konustum,
yrn posterlerı gonderıcek magosaya asıcam heryerıne.
cuma aksamı saat 9 bucukta ıstanbuldan ercana dogru yola cıkıcaksınız yaklasık 1 saat 15 dakıka ucus yukseklıgını 10bin metre olarak airbus 737 tipi yaklasık 180-220 kısılık arası ucakla yolculugunuz ercan havaalnında bıtıcek.
ardıdan pasaport kontrollerınızden snr valızlerınızı alıp dısarı cıkıcaksını.
havaalnından snr yaklasık 30 km dag yoluından yada ana yoldan gırneye varıcaksınız muhtemelen.
saat 12 gibi otlede olursunuz.
gelmeden telefonlarınızı yurtdısı kullanımına actırın snr burda suprızle karsılasmayın..
telsım cekmez.
avea cekmez turkcellınızı yurtdısı kullanımına kesın actırın.
umut 7 kısılık bır arac kıralamıs eger kı daha fazla kısı gelırsenız bnde sızı karsılamaya gelıcem.
organızasyonda istanbuldan gelen misafirlerle ilgilenme görevini bn aldım :D
gazanız mubarek olsun.
tır cok guzel gozukuyor..
Taşıma için sigortanız var değil mi ?
dun aksam icerenkoy'de sizin arabalarin yuklu oldugu tiri gordum, bir yerde ufak bi sikinti oldu ani durup kalkma yapti araclar baya sarsildi da bir sey olmamistir umarim :) ufak tefek degmeler olmus olabilir belki diye dusundum bi bakarsiniz arabalara
bişey olmaz sag salim gelir onlar onemlı olan ordan yola cıkmalarıydı cıktılar yolda hıcbırsey olmaz mersıne kadar dur kalk yapıcagı hıcbıyer yok tırın.
ıstanbul trafıgınden cıktıktan snr.
ankaraya kadar otoban ısparta tuz golü vs konyanın oralara kadar çift şerit yol.
ardından bıraz tek serıt yol var daha sonrasıda 2 serıt yol trafıge gırmıcek kısacası...
yrn aksam 12 de burdasınız hadı ısınız rast gıtsın..
Arabalarımız sağ salim gümrükten çıkmış.Akşama da biz geliyoruz.Akşama görüşürüz.
http://i45.tinypic.com/33lktmq.jpg
bol bol fotoğraf istiyoruz arkadaşlar :D
mustafa alemsin ya :D
Çok güzel bir etkinlik olacağa benziyor.Ah birde tarihler uyşsaydı.Bende izlemeye gelicektim.
İstanbul'da veya çevresinde etkinlik planı var mı? :D :D
Dönüşümüzde Drift lisans günü var , 27 Haziran da Olimpiyat Stadında .
güzel bir gün olacak inş yanınızda prof fotocu da götründe bol bol fotograf görelim :)