arabalarınız dereboyuna gıdıomus :D mustafa unutma yurt dısına telfonlarınızı actırın .
tr den sızı aradıgında sızden de telefon para yazıo haberınız olsun .....ıhmal etmeyın aılelerınız merak etmesın..
Printable View
arabalarınız dereboyuna gıdıomus :D mustafa unutma yurt dısına telfonlarınızı actırın .
tr den sızı aradıgında sızden de telefon para yazıo haberınız olsun .....ıhmal etmeyın aılelerınız merak etmesın..
5 kişi lisans alıcak, önümüzdeki yıllar boyunca koca olimpiyat da o 5 kişi antreman yapıcak...vay beee :heyoo:
istanbulpark'a çok pahalı diye kimse eleştirmesin bundan sonra, demek ki o adamlarda haklı, türkiye'de motorsporları illegal ve trafik açık olarak devam edecek demektir...
ps : musti kişisel algılama, senle alakası yok biliyorum..
ekip geldi yrn antrenmanlaras cıkıyolar hayırlısıyla..
Antremanlardan foto ve videolari bekliyoruz :)
antrenman 4 bucukta baslıcak bn pıste dogru yola cıkıyorum fotolar cekılıcek..
Yarın ordayız inşallah. :)
sorunsuz bir antrenman gunuydu yrn kibris alev alicak bu organizasyon kacmaz/...
resim falan filan yok mu :D
hakketen resim video hiç bişy yokmu
süper geçmş organizasyon haberlerini alıoruz ara ara.bi dahakine ne yapıp edip gelicem inşallah hemde levinle :) fotoğraf ve videolar çekmişler yüklerler yarına herhalde
Bekliyoruz ama gelen giden yok resimleri işkence içinmi koymuyolar abi :D Merak eden kalksın gelsin hesabı :)
Bak şimdi saat kaç olmuş hala ne fotoğraf var ne video, ben olsaydım orada fotolar çoktan yüklenmişti ;) Rıdvannnn! Nerede yahu şu görseller gelemedik diye çatlatmayın adamı :)
foto bekliyoruz mustafa, çalıştık ettik sefiller gibi bari fotoları görelim :)
beyler ıkı gundur ne uyku ne enerjımız kaldı eglencemız yerındeydı .
mustafa.mert.gürkan.faruk.musa.can.melih.burak.bn .dogan .ekin.apo abi durmadan calıstık herkes farklı alanlarla bısıler yapmaya calıstı musanın bıtmeyen enerjısı bazen herkesı cıldırtsada cok guzel dakıkalar yasattı mustinin cocuklarını parka oyun ıcın bırakmıs onları korumak ne bılım abılık etmek ıcın sureklı gozlemlerı ardından gecenın son dakıkalarına dogru drıfto kıngo su,melihin o cameradan bu cameraya bır suru cektıgı goruntu.gurkanın apex kovalaması egzosdan alev atma sovu,mertin showu dengeleyen adam durumu,farugun organızasyon plan programı ,,burak abının saolsun amme hızmetlerı ve acıları apexlerdeki lastıklere 5 cm lerde gecısı apo abının pıst yonetmenlıgı canın eglencesı clutch kick leri doganın ulasım saglaması hepsı gercekten cok guzeldı ne kadar eglendık ne kadar gulduk ne kadar lastık parcaladık sayısını unuttum .jdm works ve drift academy turikye ekibine cok cok cok tesekkur ederım elinize ayagınıza saglık.
ama kıbrısın 3 arabanın cıkıp drıft yaptıgı organızasyonlara gosterdiği ilgi bu sefer yoktu bıraz o konuda talıhsızlık yasadık ama kendılerı kaybettıler ekip yrn aksam 9bucukta ıstanbula dogru yola cıkıcaklar aksam 12 gıbı evde olurlar sanırım ertesı ghun foto yuklerler.
ctesı antrenman gece gec saatte bıttı otele donup ust bas degıstırme dus fln derken geceyı buldu fotolar cekıldı ama yuklemek ıcın yeterlı alt yapıda bı ınternet ve zman yoktu bugun asıl show saat 10 da tırlara aracların yuklenmesıyle son buldu ardından otele gıdıp yemek yemege cıktık ve saat 1bucukta odalarına dondu ekıp bn suan magosaya evıme geldım doganda eve varmak uzeredır.
dedıgım gıbı salı gıbı fotolar ınsallah burda paylasılıcaktır.
burdan birkez daha jdm works ailesine ve drift academy istanbul ekibine tesekkurlerım ı sunarım.
saygılar.