Tamam yanlış yazmışım , toplu olarak dalmışsınız valla bana kafa göz![]()
Düzelttim arkadaşlar.Gelirken getirmemizi istediğiniz birşey var mı ? Hala nasıl geleceğimizin belli olmaması da ayrı bir heyecan katıyor duruma valla.
Tamam yanlış yazmışım , toplu olarak dalmışsınız valla bana kafa göz![]()
Düzelttim arkadaşlar.Gelirken getirmemizi istediğiniz birşey var mı ? Hala nasıl geleceğimizin belli olmaması da ayrı bir heyecan katıyor duruma valla.
ne dıosun sen yaw off off musada gelmıo dedı sımdı dusup bayılıyım..
nasıl bellı deıl mersın tasucundan gemıye bınıosunuz cılekes bı yolculuk sızı beklıo snrda gırnedesınız ogleden snr san aulasmaya calısıcam bıkac onerım var gelısınız hakkında...
edit: mustafa lefkoşe deil lefkoşabu arada ...
gelırkende bısey ıstemıorum sag salım gelın allahın ıznıyle...
Hayır gene değişti geliş planı , arabaları tıra yükleyip direk karting pistine indiriyoruz.
Musa geliyor .
Lefkoşe deil lefkoşa , ok .
yau bn umutla konustum dun cok agır ılerlıolar onlar reklam konusunda gazte radyo reklamı fln dedı dun okulun onune pankart asıcaklardıu bugun baktım yok ya soktuler ızınlerı yok magosa beledıyesınden dıe yada asamadılar![]()
Mustafa ; Nissan 200Sx S14a
Mert ; BMW 325T E36
Musa ; BMW M3T E36
3M....Bayılıyorum bu üçlüyeabi İzmire filan da gelicek misiniz?
Güzel bir organizason olucak,yaklaşık 5000 kişi bekleniyormuş.Finallerin bitmesine denk gelmesi güzel oldu,görüşmek üzere...
Buda Facebook sayfası http://www.facebook.com/home.php?#!/...17552831616795
Karting için çok güsel bir pist ama drift için belki çok keyif almayabilirsiniz.Geçen sefer sarı 350Z ile Harry Muller beklenen performansı verememişti.
Kesin ordayım , Lefkoşada oturuyorum zaten. 27 Haziranda'da kıbrısta ralli var ve 3-4 temmuzda İsok boğaziçi rallisi var,ard arda güsel olucak organizasyonlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)