konuşma lan kötü bmw ci :)
Printable View
Bence de her aracın zamanının ayrı ayrı ölçülmesi mantıklı. O sistemi yaparız, fakat board a bir tane daha ışık koyarız kim geçerse o yanar. Süre bilgi amaçlı olur, önde geçen kazanır. Bu sayede geç start alma durumu da ortadan kalkar. Süre içinde responce time istenmese de yarış içinde bence olmalı... Sistem bu şekilde olursa herkes memnun olmuş olur kanaatindeyim.
ben kemer motor sporları kulübü için fotoselli kronometre yaptırdım..sistemin çalışması şu şekilde..
2 ad.kırmızı ışık 1 ad.yeşil ışık var
başlat butonuna bastığımız andan itibaren 10.sn de yeşil yanıyor
ilk olarak 1.kırmızı 5 sn..6. sn ye gelince 2.kırmızı 10 oluncada yeşil yanıyor ve süre başlıyor..eğer araç yeşil ışıktan önce hareket ederse cihaz fodepar veriyor..fodeparsız kalkış yaparsa sürücü turunu tamamlayıp tekrar fotoselden geçince süre duruyor..
oto drag için yine bizdeki sistem gibi yeşil yanınca süre başlasa nasıl olur?..fodepar yapan araç yine tespit edilir ama yeşil yanınca süre başlar bence daha mantıklı.
response time ne olacak peki? biz bunu engellemek istiyoruz
yeşil ışığa iyi tepki veren sürücü daha avantajlı olucak ikisininde süresi aynı anda başlıyacak.
anladım şimdi..diyorsunuz ki yeşil ışık yanınca süre başlamasın araç ufak bir hareket alsın o hareketi sensörler algılasın ve süre o zaman başlasın..bunların hepsi zaten kombine bir şekilde işliyor..siz ışığa odaklanmışsınız ışık yandığı anda zaten fırlıyorsunuz yani o sensörler aracın hemen önünde olacağı için (araca sıfır) çok fark olmaz gibime geliyor.
valla abim haberin yok sanırım forumda baya bir yaygarada yaptım :D sattım arabayı eski sahibine :D erayda şuan :D
valla zaten borçtan harçtan kalan para şahine anca yetiyor :D şu maseratti motoru satmasaydın alırdım valla :) en ucuz proje şahin swap :)
kısmet belki bi sx nasip olur ;)
Benim ve bu ise gonul veren bircok arkadasim icin araba gecmek onemli degil, onemli olan sadece sure. Misal kendi sinifimizda 14 saniye gidip sampiyon olmanin benim icin hicbir onemi yok iken 10 larda gidip 3. hatta 5. olmak cok daha kiymetli. Sonuc su ki bu iste nerede oldugunuz, ne kadar basarili oldugunuzu gosteren tek sey suredir. Bu sebeple mutlaka butun sistemler eksiksiz olarak her aracin suresini tek tek olcmeli, pilotaji gosteren sey ise response time ilerleyen zamanlarda oda eklenir ve guzel bir sure olcum sistemimiz olur.
Zaten yine yurtdisi surelerine gore acayip dezavantajimiz var misal omerin koydugu pistin zeminini, rengini iyice inceleyin birde acin konya, manisa asfaltlarina bakin;)
anladım o şekilde de yapılır..bu sayede aracın gerçek 400 m süresi elde edilmiş olur.