fikrini bir kez yazarsın 50 defa aynı şeyi tekrarlanıp durmaz benim görüşüm bu dur
uzatılmasın denılıyor halaaa aynı seyı yazıyorsunuz ne anlamı ne geregı var
Printable View
fikrini bir kez yazarsın 50 defa aynı şeyi tekrarlanıp durmaz benim görüşüm bu dur
uzatılmasın denılıyor halaaa aynı seyı yazıyorsunuz ne anlamı ne geregı var
ona sen deıl admınler modlar karar verır bu 1
2 ıncısı konyadan 3 4 kısı yazdınız 3 4 nuzde laflarınıza dıkkat etmeden yazdınız ileri geri konusyorsunuz..kımse sıze karı klavye erkegı denyo dıe gırmedı konusmaya gıren varsada ondan alıntı yapıp yazın buraya 50 kerede yazarım 1000 kerede
ozaman senin klavye başına ayırcak baya bi zamanın var ?? :)
neyse hayırlısı ozman yazın cizin gelmesin kimse draga biz kendi arclarımızı kaldırırız sorun degil ne diyelim
baya bı cok vaktım hıc sorma bilen yok ne iş yaptımı :) bencede bızım burda enkada pazar gunlerı toplandımız gıbı sız de orda toplanın ;) ama techturkey drag bolumune konusunu acmayın ozaman ki bızde yorumlarımızı yazmıyalım 4 tane konusu var konyanın hıc olumlu bır yorum yapan varmı bastan sona okuyun ona göre bıdaha konusalım ;)
uzatmayın bence bu kdr bırak kim ne yapıyosa yapsın abicim kasmayın ya kendinizi boşwerin
Arkadaşlar ben bu saatten sonra oto drag yapmam yapmak isteyen varsa gelsin yapsın ben konya motosiklet ve otomobil sporları il temsilcisiyim konya daki hiç bir kulüb bunun altından kalkamaz ben üstlendim bu yarışları yaptım ama beğenmediniz canınız sağolsun tekrar özürdiliyorum ve söylüyorum sayın arkadaşlarım gelin pist sizin gerekli izinleri alayım siz yapın yarışı ben konyada 3-4 temmuz 10-11 temmuz 17-18 temmuz moto drag türkiye şampiyonası yarışlarım var 19-20 temmuzda da yaptım gelin bakın diğerlerinede tamam hepiniz haklısınız ( koop42 hariç ) gelin elimden geleni yapayım siz yapın bu yarışları konya da hepinizi seviyorum kusura bakmayın tekrar özürdiliyorum ben yarışlar için uğraşan bir insanım bu konya ya pisti yapmak için elimden geleni yaptım ama benim bu lafları bu konuşmaları hak etmediğime inanıyorum arkadaşlar..
motodragada 2 tane motorumuz gırıyor belkı orda denk gelırız :) parantez ıcınde konusuruz senınle sevgıler canım
11 Sayfayı okuyamadım kusura bakmayın, 99 senesinden beri Draglardayım, 99'da en alt kademeden başlayıp 2003-04 sezonlarında yarışıp daha sonraki senelerde IMK ile istanbulda Tek olarak Oto Drag organizasyonlarını düzenlemeye etmeye başladım,
Pistiniz ilk açıldığında heycanla bir girişimler yapmaya çalıştınız sonra doğru bağlantılar ile yarışalr düzenlediniz ama eksikler olacağı çok bariz belliydi.
Eksikler olabilir konyoda bu konuda deneyimli görevli yarışı üstlenecek biri bulmak zordur,
organizasyonlarımda bu işi bizden sonra sürdürebilmesi ve organizasyonu öğrenmesi için farklı lisanslı hakemler ve gönüllü arkadaşları imk ile yetiştirmeye çalıştık, bununda amacı farklı pistlerde yada bizden sonra Dragların en iyi şekilde yürümesiydi.
Sizinde sıkıntınız deneyimli bu işi öğrenmiş kişilerin az olmasıdır,
Anlatmak istediğim çok güzel bir pistiniz var biraz daha gayretle resmi kabul görmüş bir ölçüm sistemi alın ve bireysel 3-4 kişilik yarış ve antrenmanlara pistinizi açın bunlar sayesinde deneyim kazanın sonra 50-60- belki 100 araçlık yarışlara sizde imza atarsınız.
Şahsi fikrim pisti kişiseleştirmeyin ve Pistinize yazık etmeyin!!!
ölçüm sisteminde hiç bir problem yok şu anda ulusal otodrag yarışı yapıldı yapılıyor hiç bir problem yok.bunun haricinde diğer söylediklerinize %100 katılıyorum:icon_tup: ama yıkıcı yorumlar bişiyler yapmaya çalışan insanları yıldırıyor.hem çile çekip hemde bunca laf :mad:
Birşey sormak istiyorum herkes yarışın sorumlusu Süleyman diye biliyor... Bu yarışın direktörü, direktör yardımcısı, güvenlik sorumlusu, neticeler sorumlusu, servis alanı sorumlusu yönetmelikte yazıyordur. İyi bir yarış bu kadronun iyi çalışmasıyla çıkar. Yarış düzenlemek bir grup işidir. Tek başına yarış yapılamaz. Bu kadroda kimler var onlara bakılıp gerekiyorsa bu kişiler değiştirilmeli...
Ne olursa olsun, iyi de olsa kötü de olsa saygımızı yitirmeden tartışıp, yarışlarımızı güzel yerlere getirebilmek birinci amacımız olmalı.
hasan abi kısa ve öz soruyorum drag varmı yokmu(KONYADA)
ya ankarada yapın hasan abi olmassa enkaya izin alın orda düzenleme olsun be abim ya..
tesekkür eder iyi günler diliyorum sağolasın hasan abi
abicim Antalya yarışındaki o elim kaza sonucu parçalanmış yarış sever insanları ceset torbasına koyup, ilgili ilgisiz dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölüme sebebiyetden mahkemelerde sürünen kişileri gördükden sonra hiç kimse zemini kötü güvenliğ kötü olan yarışda görevli olmaz.tanklar tarafından tırtıklanmış ve boyanmış beyaz şeritleri olan tozlu hipodrum zemini 13sn nin altına inen her araç için ciddi tehlike ki seyirci güvenliğinide sağlıyamıyorsun.Ankarada konya veya akhisar gibi bir pist yapılmadan drag yarışı olmaz olamaz.
ankarada cok sevklı be hasan abim ya.. konya desen uzak manısa ters bali izmite 400 yapsınlar da orası cok iyi ya.. ankara ya gelmemdeki sebepte orası da ayrı bi dostluk ayrı bi heyecan...