neyse konumuza dönelim :D
sonuç olarak fok balıkları çok yanlız aynı süleyman gibi :D
valla süleyman işe yarar memnuniyetin had safhada olduğu doğru düzgün bir kaç org yapmadan buradan doğru dürüst kimse gitmez konyaya
Printable View
neyse konumuza dönelim :D
sonuç olarak fok balıkları çok yanlız aynı süleyman gibi :D
valla süleyman işe yarar memnuniyetin had safhada olduğu doğru düzgün bir kaç org yapmadan buradan doğru dürüst kimse gitmez konyaya
parasını pulunu bilmem karı ne onu da bilmem ha nereye ne kadar para harcıyor onuda bilmiyorum sadece 30-35 arabanın bu adamı kurtarmadığını biliyorum
bu kadar seyirci beklemiyordum ki yarış içinde bu kadar katılım inanın beklemiyordum herşeyin dört dörtlük olmasını isterdik ama olmadı kötü hava şartları + milletin pist alanına girmesi ve çıkarılamaması + sunucunun dengesiz dengesiz konuşması yaqni bunların olmasını inan kimse istemezdi ve bu yarışı düzenleyen sizden biride olabilirdi bunlardan dolayı mağdur olabilirdiniz...
Yine söylüyorum eleştiriye kızmak yok eleştiri güzeldir eksikliklerini görmek tammlamak bunlar iyi şeyler
Herkezin amacı ne amaç belli drag yapmak veya izlemek herkez kendine ayrılmış bölümde bu işi icra etseler eminim sorunsuz bir yarış çıkar ama herkeze tek tek laf anlatamayacağına göre yapacak bişi yok
Bu olayı daha fazla büyütmeye gerek yok eğer daha iyi şeyler olmasını istiyorsak yok sen şunu yaptın yok sen bunu yaptın bunu bir kenara bırakıp hep birlikte bişiler yapalım derim ben
Yani Kalp kırmaya gerek yok hepimiz insanız hepimizn amacı belli modifiye yarış vs. işte neyse
İnş. bundan sonraki org. daha sorunsuz eksiksiz icra edilir yani diyecek başka bişeyim yok
:beuj: bunu senden beklemezdim....tepkinize devam edin sizi engelleyen yok..merak ediyorum bir sonraki yarışa inşallah akhisara gidersiniz şu an herkesin olumlu şeyler yazdığı o yarışada siz olumsuz bişeyler bulursunuz mutlaka.nedir bu yaa rezillikse bizde sizle birlikde rezil olduk orda... üstünede bu kadar laf işittik hala altdan alıyorum ama yeterrrrr..... ne demek yaaa.. sen özgürsün gelmeyebilirsin ama gelecek olanıda engellemek ne demek.:ofk: sanki o yarışda çektiğin rezilliğin 5 katını 350-400 tl vererek ulusal yarışda hiç çekmedim..daha yarışa ilk defa katılmış taze kan olsun diye sesimizi çıkarmadığımız arkadaşlara uyup sende bunu yazmışsın yaaa hakkaten boşa uğraşıyormuşuz.. o pistde 4 de 14 düde 24 düde yokkkkkkk yarışşş yokkk..
hasan abi bunları yüzyüzede konuşabilirz.. sen boşu boşuna üzerine alınıyorsun. emek veriyorsun ancak orda biz bunu yaptık yarışsınlar işte şartlar bu şeklinde tavırlar var.senin emeğine karşılık birşeyler yapmıyorlar...
sistem sistem dedik yok dedi süleyman 9 bin istiolar bulamam dedi.hallettim dedi sonra gittik bozuk sistem. şimdi 14 bine yaptırdım oluor mantıklımı??
benmi yarış beğenmiyorum ve kulp takıyor oluyorum?? bende bunu senden beklemezdim 2009 tek lisanslı yarışcısı benim hatırlatırım sen dahil kimse kayıt yaptrmazken ben yaptrdım halen kayıt param federasyonda.ben dedimmi süleymana ben lisans parası ödemem var lisansım die hayr ödedim paramı.. sıkışınca gel sen yap yarış dior herkes işini yapsın.ben ulusal olmamasına rağmen mahalli yarışa sponsorumu ikna edip kendim gece gündüz uğraşıp yarışa katlıyorum. beyefendi naapıyor 2 gün uyumamış biz 1.5 hafta hiç uyumadık.nedenmi düzgün bişeleyler yapalım die.. kayıt parasını 170 yaptım desteğinizi bekliorum dedi telefonda. ok dedik 195 tl para istiorlar destek olacaz vermeliyiz dedim verdim.bunu ben anlarım abi ama millete anlatamazsın.heleki böyle rezil bi org. çkarsa ardndan.nasıl özendiğimi roll bar konusundan hatırlarsn kurallar kitabına uygun roll bar yapıorum ben adam teknik kontrol yaptıramıor( senle alakası yok düzensizlikden bahsediorum)ardındanda düzgün bir akhisar yarışı görünce ben ve diğer arkadaşlar ister istemez sinirlendik demekki yapılabiliyormuş.
o kdar olay olmuş bir özür dilemesini istemiş insanlar adam gelmiş direk çatarak mesaj yazmış gitmiş kusura bakma abi.
bu işe inatla benim kadar devam eden sayısı çok az hatta kalmadı.yeni yarşcılarında orda ilk tecrübelerini yaşamasını istemem bu şartlar altında.. ben manisaya gideceğim yeni arkadaşlarada öneririm.tepkiliyim evet haketmiyor konya bizim özen ilgi alakamızı. sen bilrsin abi..
şu konuşulanlar temcit piavından daha çok geldi ısındı ısındı gitti.şimdimi aklına geldi yok mu teliim sende. 14000 yazıyorum orda çünkü sistemi yapanlar 9000 e yaptılar ama sistem için bizi arayanlar oldu ve telini istediler arayanlarada 14000 dediler.son ilavelere 2000 ye yakın para verildi.25 tl fazla para istendi ve alındı.25 tl den 50 araba 1250 eder nedir yaa çok bir para mı bu 11000 tl içinde bu kadar katkınız olmuş.klübün aldığı toplam para 50*125=6250 tl para sponsorlar olmasaydı akhisar çıkabilirmiydi o paralara.bir hesap yapın allah aşkına yaa.. sanada birisi burdan dallama dese o iyi yazmış yine sen direk küfürle başlardın hee lafı gelmişkende o çifte standardıda ayrıca kınıyorum dallama diyenin banı kalkıyo denyo diyeninki duruyo.ikisinide onaylamıyorum iki lafı söyleyenide kınıyorum.bir avuç insanız saygılı olun birbirinize.kızabilirsiniz birbirinize ama sevginizi kaybetsenizde saygınızı kaybetmeyin.
sonra niye kaçıyosunuz herkes işini yapsın diye buyrun 6250 tl ye bir yarış organize edin öğrensin arkadaşlar.. ben şu an yapanların bildiklerini iddaa etmiyorum onlarda bu iş bu kadar olur demiyor şartlarıyla olumsuzluklarıyla beceriksizlikleriyle o gün için kara gün deyip özürde dileyor ama hala aynı şeyler takılmış plak gibi tekrarlanıyor.sizin derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek ben bunu anladım.buyrun gidin akhisara üzüm yemeye...bende gelicem akhisara ama konyaya da gidicem..bu sporu seviyosan kestirip atmadan kavganı orda ederek itiraz ederek elele vererek düzelteceksin bazı şeyleri.
benım dallama dedgım postu buraya koyarmısınız ? kime demişim hatırlayamadım dedıysemde burda bı göreyım ne yazmısım ona göre yapıcam eger dedıysem sınırımden ofkemden hırsımı alamadgım ıcın demısımdır ki o cumleyı buraya post olarak alıntılı lutfen koyun acıklamasını yapayım...
cıfte standart olayına bende karsıyım bıleklık dagıtılmıs bana verılmedı hakkım yendı ozaman suleymanında banı kalkmamıs bı seferde onun hakkı yensın ;) sorun olmaz cebınden eksılen artan olmaz cılede cekmıyo beyfendı zaten lutfedıp gırıp yazmıyor bıle banlı dursun sorun olmaz yada elçileri var onlar yazar yada yazdırır;)
bır avuc ınsanız doru ınsaları kacırmak adına gercekden herseyı yaptınız benım ne ılk nede son yarısım benım ıcın konya olmaz baska yer olur orda yarısırım sporcuya daha cok deger verılen her yerde yarısırım.!
benım derdım kesınlıkle uzum yemek bagcıyı dovmek degıl hanı klavye delıkanlısıymısım ya dıyorumkı cagırın suleymanıda yapalım ankarada bır toplantı konusalım.
konya drag konusunu okursanız yıllardır yarısan kısıler bıle ben o kadar draga gıttım böle rezalet gıormedım yazmıs madem bızler yanı kısıler olarak adlandırılıyoruz eskılerde aynı seyerı yazmıs :) taze kan ıstyorsunuz da taze kan daha gırmeden zehırlıyorsunuz sonra medet umuryosunuz
asıl ben sızı kınıyorum hasan bey çifte standart ları kınamısınız ya bıleklık konusunuda bı ele alalım ne ıstır kayıtlı herkeze verılmesı luzumlu olan seyı benım yanımdakı ankarada gelen yarısa katılan 4 5 arabadakı kısılerde almadı cıfte standartı sanal alemde degıl real ortamdakı olaylarla tartısalım daha verımlı olur dıye dusunuyorum
ayrıca su forumda en son kayrılcak adam benım dıkkatınzı cekerım en ufak bı sert yazısımda en az 4 gun olmak uzere en cok banlanan uye benım buda ayrı bı konu ;) o yuzden bana kımse sana ayrımcılık yapılıyor demesın sunuda demesın demekkı sorunlu kişi sensın dıe :)
saglıcakla ben varım toplantıya buyursun gelsın suleyman paşada yuzyuze konusmak herzaman ıyıdır ;)
ben dallama yazdığını okudum sonradan msj editlenmiş olabilir arayıp bulmak gibi zamanı boşa harcıyacak bir luxümde yok.ben seni kınamadım.beni kınaman konusunda da yaşına veriyorum cevap bile vermiyorum.abi derken bey olduk beni anladığın gün şu lafları söylediğin için üzüleceksin.ben taraf değilim bunu kafana sok.bu muhalefet tavrınla özellikle senin akhisara gidip yarışıp sonrasındaki yorumlarını okumak istiyorum.inşallah beni yanıltırsın bunu canı gönülden diliyorum.bu konuda kitlensin artık.. kitlenmesede dilediğinizi yazın cevap yazmayacağım.
abı konyayay gıdılmez yaaa ıstanbuldan rezalet ustu rezalet yasanıyo hersey heryerde dıye bı laf war ya herkes her yerde oluyo orda ya duzeltılmelı padok madok yada ezıyete gerek yok
ben herzaman dedım konyada konustugumuzdada burdada söledım harkeetlerın ve konusma tarzın 10 numara dedım kralsın dedım yanlısmı söledım bey kelımesıne gelınce mecazı anlamda lafın gelısınde söledım herhangı bır resmıyet ıcerıklı yazmadım benı gercek anlamda tanırsan hasan abı nedemek ıstedgımı cok ıyı anlarsın.ama ben hıc bır zaman dusuncelerımı fıkırlerımı ustu kapalı sekılde yazmam sölemem veya bırılerı aracılıgıyla ıletmem ben neysem oyum belkıde cogu zaman bu yuzden kaybetmısımdır ama hıc bır zaman degısmmem degısmıycemde benı kızdıran tarafın hasan abı suleymanı onca olaydan sonra hala savunarak yazman sadece buna kızdım tepkılı felan degılım bana su saat dekı cık gel surdayım konuscaz ben kosarak gelırım böle yapıda bır ınsanım ama hıc bır zaman ıcımı dısımı saklamadım neysem oyum söledgım gıbı belkıde bu yuzden benı yanlıs anlıyorsun.
Aman boşverin, Konyaya isteyen gelsin istemeyen gelmesin. Kimsenin başımın üstünde yeri yok ama elimden geldiğince Konyada yardımcı olmaya çalışırım. Bizim imkanlar budur. Daha iyisi olana kadar en iyi pist budur. Kendince Akhisarı beğenen gitsin orda yarışsın... Konya isterse tek kale maç yapar kendi arabalarını kaldırır, isteyen olursada kapıları açıktır.
yazmıycam dedim yine dayanamadım yanlışı hiç savunmadım yapılan yanlışlarıda savunmuyorum o günkü yanlışların günah keçisi süleyman oldu olanların sebebi şu bu neyse ne yaşandı bitti bunu artık dillendirmeyelim unutalım ders alalım aynı yanlışları elele vererek silelim.. yok ben gelmiycem gelip seyredicem iyiyse gelicem..seyirci olarak gelme direk küfredersin zaten çünkü bu sene seyirciyle ilgili hiç bir şey yapılamaz toplanan paralarla filan olacak iş değil.. demeyin gelmiycem yaww.gel benle orda çatır çatır kavga et hakkını ara bu bizim yarışımız süleymanın filan değil ben bunu anlatmaya çalışıyorum.ben seni çok iyi anlıyorum ama yeter medyadan betersiniz bu bizim yarışımız kendi bindiğimiz dalı keserek nereye varırız.neyse unutulur bunlar kalpler kırılmasın yeter..kapatalım artık lütfen rica ediyorum.
beyler ne ahmeti tanırım ne mehmeti başından beri takip ediyorum yorumumu yapacam kimse art niyet aramasın...
kop42 arkadaşım başından beri aynı şeyleri yazıyorsun sanki yazdıklarını sürekli kopyalayıp yapıştırıyormuşsun gibi oldu haklısın yaşadıklarına aynısı benim başıma da gelse tepkimi gösterrim ama anlaşılacağım şekilde kavga ederek değil....(yanlış anlamazsan sevinirim)
yarışa gitmem gidenleri engellerim gibi cümlede kurulmuş bence çok çok yanlış ve talihsiz söylem olmuş hepimiz bu sporu seviyoruz elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama elden gelen buysa yapacak bişe varmıki ?
hasan abi diyecem tanımıyorum yanlış anlaşılmasın burda kendini heba etmiş durumda size gerekli açıklamaları yapıyor güzel işler için çaba sarfediyor özürde diliyor ki hatayı kabul etmek erdemliktir SÜLEYMAN BEYin yapamadığını hasan abi yapmış tebrik ediyorum.
hatalar olabilir giderilebilecek şeyler bence büyütmenin anlamı yok diye düşünüyorum davet gelmiş buyrun konuşalım fikirler verilsin denmiş gerçekten bu işi bilen yararı olacak kişiler toplanılsa daha iyi işlerin çıkacağına eminim en önemlisi SAYGIMIZI YİTİRMEYELİM SEVİYEYİ AŞŞAĞILARA ÇEKMEYELİM...
Hasan abi durumları anlamış zaten adam çabalıyor problemleri aşmak istiyor.Tunerlerin istediği tarzda bi organizasyon yapmaya çalışıyor.Problemleri kabul edip isteklerimizi karşılamaya çalışıyor.Sonuçta belirli imkanlarla bu kadar olmuş ellerindeki imkanlarıylada bu problemleri düzelteceklerdir.Yavaş yavaş halediyorlar. Fikirleriniz varsa adam burda düzgün bi dille anlatırsınız düzgün bi anlatımlada size geri dönerler. Ama konu başka yerlere kayıyor.Onur abi sende sakin ol biraz biri gidip şu adamın evinden baltasını alsın saklasın :D
O cehennemde Onur'un(KOP42) ve dolayısıyla da bizlerin neler çektiğini ancak o gün orada olanlar bilirler!Böyle basit aksiliklermişçesine yaklaşıp da kimse kandırılmasın diye yazıyo Onur böyle tepkili!Kimse Onur'u tanımdan;birilerine YALAKALIK olsun,KESELER DOLSUN diye arkadan atıp tutmasın!Adam olsaydınız da zamanında cevap verseydiniz sorulara!
Yarışa gitmem gidenleri engellerim derken o arkadaş bence yanlış yapmamış. Örnek verelim; bir kişi A yolundan giriyor ama yol sonunda kaza var girerse çıkamayacak ne yapmak lazım? Başından hemen orada bir korna çalıp "kardeş girme o yola o yolun sonu karanlık hiç iyi değil" diyip girdiği yanlış yoldan döndürmek lazım.
Bir önceki organizasyonda milleti kanırttılar ne oldu süleyman denen lavuk gelipte bir açıklama yapmayı bile uygun görmedi şimdi bir organizasyon daha yapmaya kalkıyor. Giden aynı sonu yaşayacak @Vts_power o yüzden demiş nede güzel demiş.
mahale karıları gıbı derken ?????????????????????????????
herkez fıkrını yazmakda ozgur bunu kısıtlıyamazsın su klavyede yazmayı allah askına bırakın ne bu ya bırı karı gıbı der dıgerı denyo der ??? buyrun ankaraya gelın toplanalım !!!!!!!