Hayırlı olsunnnnnn..Süleyman yazdığı eksiklikler ve elde olmayan sebeplerden dolayı yaşananlardan dolayı özür yazısı yazsa bile bu gün değil ilk gün yassa bile bunun böyle olacağı belliydi ki Süleymanı yazmaması için bu güne kadar durduran bendim.biri birine dallama öbürü denyo sonrasında kapalı her türlü küfür içerikli sözler walla tebrik ediyorum sizi (!) başka söliycek bişiy bulamıyorum.millet olarak en büyük eksikliğimiz yanlışı eksiği kötüyü çok güzel dillendirip onun dedikodusunu yapmak elele onun daha güzel olması için omuz vermemek.daha bu olaylar olmadan iptal et süleyman bu yarışı dedim.çünkü şurda yazılanlar yüzünden geleceği varsada insanlar gelmeyecekti.tamam bir kara gün yaşanmış olabilir özürde dilendi elde olanlar yapılacak dendi ee gelsin bir yassın süleyman özür dilesin özür de diledi.avukatlığını yapmıyorum olanları objektif yazıyorum.Konyada yapılması planlanan bütün yarışlar iptal edilsin eğer yapılırsada ve görev verilirse affımı isteyeceğim.Ankara ya 2 saat özellikde sosyal imkanlar olarak demiyorum sadece pist olarak dünya standartlarında bir pistde yarışmayıp kim nerde yarışmak istiyosa yarışsın.bizler yarışmacıyken hava alanlarında tuvalet için 2 km yürüyüp içecek su bulamadığımız... hiç bir ölçüm sistemi olmayan... finişdeki gözetmenlerin insafına kalmış finişleri.... 280 mt pistlerde finişi geçer geçmez viraja girerek lastiklere bindirerek durabildiğimiz günleri unutmadık unutmadığımız için kötünün iyisi herşey zamanla düzelecek telkiniyle yol almaya çalışırken kimse memnun değilse yapacak bir şey yok.eleştirmek tabiki hakkımız iyi olanı bulmak için ama sonlandırmak için eleştirme dozuna geçtiniz.hadi buyrun 27 sindeki organisazyonu ileri tarihe erteleyelim siz düzenleyin ben gereken desteği vereceğim.sonuçda gsm ye ait bir pist kimsenin özel malı değil orası organisazyonu düzenleyip gerekli izinleri alan herkes yarış düzenleyebilir orda.