süleyman denen lavuk
buyrun burdan yakın ne gerek var bu lafa kışkırtıp kavga çıkarmayamı çalışıyorsun.bir tek şeyi ispatlıyorsun seviyeni:mad:bu lafları kimse yemez yutmaz kötü söz sahibinindir kimseyi senin seviyene inmesini bekleme.
Printable View
Birşey sormak istiyorum herkes yarışın sorumlusu Süleyman diye biliyor... Bu yarışın direktörü, direktör yardımcısı, güvenlik sorumlusu, neticeler sorumlusu, servis alanı sorumlusu yönetmelikte yazıyordur. İyi bir yarış bu kadronun iyi çalışmasıyla çıkar. Yarış düzenlemek bir grup işidir. Tek başına yarış yapılamaz. Bu kadroda kimler var onlara bakılıp gerekiyorsa bu kişiler değiştirilmeli...
Ne olursa olsun, iyi de olsa kötü de olsa saygımızı yitirmeden tartışıp, yarışlarımızı güzel yerlere getirebilmek birinci amacımız olmalı.
hasan abi kısa ve öz soruyorum drag varmı yokmu(KONYADA)
ya ankarada yapın hasan abi olmassa enkaya izin alın orda düzenleme olsun be abim ya..
tesekkür eder iyi günler diliyorum sağolasın hasan abi
abicim Antalya yarışındaki o elim kaza sonucu parçalanmış yarış sever insanları ceset torbasına koyup, ilgili ilgisiz dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölüme sebebiyetden mahkemelerde sürünen kişileri gördükden sonra hiç kimse zemini kötü güvenliğ kötü olan yarışda görevli olmaz.tanklar tarafından tırtıklanmış ve boyanmış beyaz şeritleri olan tozlu hipodrum zemini 13sn nin altına inen her araç için ciddi tehlike ki seyirci güvenliğinide sağlıyamıyorsun.Ankarada konya veya akhisar gibi bir pist yapılmadan drag yarışı olmaz olamaz.
ankarada cok sevklı be hasan abim ya.. konya desen uzak manısa ters bali izmite 400 yapsınlar da orası cok iyi ya.. ankara ya gelmemdeki sebepte orası da ayrı bi dostluk ayrı bi heyecan...