kop42 ve onun gibi düşünen diğer arkadaşlar sizleri inandırmak gibi bi niyetim yok sadece olanları yazıyorum
1. yarışta hava şartlarını biliyosunuz ve malesef bunun önüne geçemeyeceğimizide biliyosunuz hava rüzgarlıydı yok üstüm battı yok bilmem ne oldu sanki milletin üstünü başını biz batırmışz gibi aksediliyor tirübün yapılması için Süleyman abinin elinden gelenin fazlasını yaptığını ve GSGM ile görüştüğünü biliyorum ama sonuç alınmıyorsa bu onun veya kulubün suçu deil dediği gibi adam bilekliği çıkarıyor tel örgüden öbür tarafa veriyor böyle böyle güvenlikte yetersiz kaldı
ha biz istemezmiyiz daha iyi ferah bir ortamda organizasyon düzenlemeyi işte kimse anlayışlı deil sunucu arkadaşa gelince tmm çok yanlış konuşmaları oldu ama o anki sinirden milletin içeri girmesinden dolayı o sözleri söyledi eminim sizde olsanız o sözleri sarf ederdiniz
kop42 muhalefet olmana gerek yok eleştiri güzeldir ama senin ki tek taraflı düşünerek eleştiri birde işin buradaki kısmını düşünsen ne sıkıntılar çekiliyor ama anlamadığın için bilemezsin
gelmiyecekmissin gelme zorla getirtmiyoruz zaten
yaşın kaç bilmiyorum ama heralde insanlar sana sadece yaşından dolayı saygı duyuyorlar
bizim toplarla gaylar la işimiz olmaz siteleriyle de seninlede